Mamici casnice (58)
Raspunsuri - Pagina 30
maria2mami spune:
La la laaa llaaaaaa la la
...............mor de calddddddddddddddddddddddddddddddd
Va invit si pe voi....
Just..... Maria
Dana_ch spune:
danelutza mersi mult si trimite si pe la noi un norisor sa ne racorim si noi putin.
miha mersi eu nu maerg nici unde din motiv de sot,fata pleaca deseara in tabara
andree spor la treaba in continuare
mmiha invitane draga la piscina la o bere.... hai ca dau eu un suc sa te racoresti
e toate
Poze cu Lucas
poze noi
mariussimiuc spune:
Dana,am vazut ca esti trecuta la "panoul de onoare" cu fetele care merg la Moeciu si am crezut ca...
malla spune:
Neata si de la mine! Adica ziua buna:)
Sunt tare grabita:) ca de obicei:)
caldura mare mare pe la noi si nu o mai pot duce:)
la noi nu a plouat si mi-e cam ciuda... Azi-noapte Andrei s-a trezit, cred ca de la caldura si am sat la povesti, bineanteles ca pe limba bebeluseasca:)eu eram terminata de somn, el era fres:)
O zi faina sa aveti!
Andrei si Adriana
impreuna spune:
Neatza dragelor (la amiaz:)
N-am disparut de tot, ieri am avut de umblat, apoi musafiri, apoi... m-am odihnit:)
Parca n-am chef de nimic pe caldurile astea, aici nu mai am briza sa ma racoreasca:)
Mersi de aprecieri, ma mai uit si eu la poze k parca nu-mi vine sa cred ca am fost:)
Mi-a fost de mare ajutor iesirea asta, mai ales pt relatia cu sotul, dupa atata intimitate parca suntem muuuult mai indragostiti
Ne-am planificat sa avem in fiecare an un concediu singuri si unul cu Sara&Co
Deja acasa eram prea stresata si nu mai aveam rabdare cu nimeni, acu m-am relaxat si am iar chef de viata. Deci daca nu trec foarte des pe aici inseamna ca ma distrez
Hai k nu va mai fac capul calendar, ca prea zic tot ce gandesc
Felicitari copilasilor cu dintoci noi-nouti
Noi avem doar 8 dinti si 4 masele, dar asteptam:)
Felicitari Mihaela pt ca Amalia e don'soara si face la olita, cum ati reusit? Eu recunosc, e vina mea ca nu sunt perseverenta
Mi-e dor de andora da saptamana viitoare vine de la socrela si pleaca la mare:(
Anculina cred ca se distreaza super, abia astept sa vina sa ne povesteasca.
Si de Geani imi e dor, poate reusesc sa o prind pe mess sa mai vb cu ea.
De Bianca nu stiu nici eu nimic, imi pare rau ca nu mai am nici nr ei de tel, poate le intreb pe fetele din Zalau.
Dana_ch ce prob. de sanatate ai? Sper sa treaca repede. Distractie placuta la mare domnisoarei tale
luna dormiti in acelasi pat ca sa nu se trezeasca?
Ioana ce-mi place de tine ca esti asa organizata, poate imi oferi niste consultanta:)
Adriana si cu tine mi-e dor sa povestesc. Te mai lasa Andrei sa "respiri"?:)
mmiha se pare ca ti-ai intrat in drepturi de nevasta, wow
Cami ce mai face? Cum se simte Robert? Am auzit ca a fost in spital :(
Miha, Danelutza, Georgi pt copii cuminti:)
A mea face crize cand nu o scot afara, musai de 2 ori/zi, mai ce au rasfatat-o bunicii astia:)
Dana banana mi-e frica da tre sa spun:) Nu cred ca pot veni la Moeciu, am tot amanat de 2 zile ca poate gasesc o solutie, dc gasesc va spui.
Vin niste prieteni din Austria fix pe wk asta, sambata am fost "anuntati" ca iesim la munte si seara la un concert. Daca se "strica" ceva doar asa putem veni. Duminica trebuie sa fim inapoi pt ca vin neamurile sotului sa-i sarbatoreasca ziua, musai si neaparat
Mai multe nush ce sa zic ca tare mult mi-as fi dorit si mi-am facut o gramada de sperante
Fla (sotie si mamica fericita)