Mamici casnice (58)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Io i-am trimis acu' un PM.

Dana sper sa o tina ca io am mai vrajit-o mai demult si reusisem.Dar cum tati vine f tarziu acasa si-l doreste f. mult, era normal sa-l ia cu ea la nani.
Acum am reusit din nou.

Acum se pare ca are o alergie.S-a umplut de brobonite pe piciorul drept, cateva pe sold si vreo 2 pe spate (le-am facut inventarul in seara asta )
Nu-mi aduc aminte sa fi mancat ceva neobisnuit.Asa ca inclin sa cred ca e de la Cefalexin.E prima data cand ii dau si ma gandesc ca e alergica la vreo substanta din compozitie.Nici nu i-am mai dat la 22.00.Oricum e bine.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

buna seara

ce fac fetelee?

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

Ce sa facem...pe-aci si noi...la adunat de puncte si ingalbenit stelute.
Sper ca stii la ce ma refer si nu dau cu batu-n balta.Ca ai avut probleme cu netu' si e posibil sa nu fi auzit de revolutie.
Acu merge netu'?

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Georgi ,apropo de ce mi-ai scris la optimiste.
ghici ciuperca ce-i?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

bey ,da' se da benzina pe punctele astea?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Eu intrai sa va salut scurt de noapte buna:) si sa va zi sa faceti tot posibilul s-o aduceti inapoi pe danieluta ca tare imi place de ea, dar intelesai ca ii mai trecura nervii, sau nu de ea era vorba?
danieluta, deja mi-e dor de tine, hai inapoi!:)

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Eu am plecat la culcare.Si m-is trista.

Am uitat sa va spun ca astazi mi-am pus ochelari.De fapt,mi i-am re-pus,ca io de fel is ochelarista,dar am vrut sa ma dau balena o perioada,dar nu mi-a mers.Si parca merg in genunchi,pe bune.Or fi gresit astia dioptriile sau m-am dezobisnuit eu de ei?

Va doresc o noapte fructuoasa!

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Noapte buna si de la mine mamici de pitici.
Va si fug la

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

... la toate ca sintetzi tare scumpe si nu rezistai fara voi
... caldutza
... pentru nefumatoare

Va doresc o zi buna... pupici la pitici, pupici Stefaniei sa-i treaca bubitzele, pupici lu'cuscra ca si eu calcam in strachini cind mi-am pus ochelari (nu-s de vina dioptriile), pupici, pupici, pupici la toate, revin, dar ma duc sa caut un lacat sa mi-l pun la gura, dar cheile le tzin la mine sa nu mai intre nimeni nepoftit

Isabella la un anishor
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami, Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

pe toate si de 2 ori pe danelutza, nu va suparati, daaaaa? tare aia cu cheile:))))))))

alexa

Mergi la inceput