Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 21
Raspunsuri - Pagina 25
![](images/user_woman.png)
crinuta spune:
Anda, si n-ai dat faliment pana acum? Cum nu se sufera uda, ca doar pampersul nu ramane ud?
Crinuta si Rayan
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
PatriciaArdeleanu spune:
noi folosim 4+, un pachet jumbo ne ajunge cam 3 saptamini. DE cind face kk la olitza, se simte. Ziua ii schimb cam 3 pampers, daca prind toate kk (2-3 la oala), iar noaptea, de multe ori nu face, ceea ce am inteles ca nu este rau, daca face suficient ziua. si ziua i le las pina se umplu de pipi, nu i le schimb dupa fiecare, ar fi culmea, ca doar nu pt asta au fost proiectati. Patricia si
Rebecca (05.02.05)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kris/kris.jpg)
kris spune:
BDana, Adita, Crinuta, Bubu05, Anda, Patri, va multumesc pentru raspunsuri! Meritati cate un si cate o
AM CUMPARAT UN BAX LA 8 ZILE, ULTIMELE 3 DATI, CEL PUTIN DE CAND A FACUT ENTEROCOLITA ACUTA. Primele 2 zile ale bolii a facut 10-14 kk pe zi. Intai se scapa pe ea, lucru care o enerva si apoi continua la olita. In rest kk face numai la olitza.
Tot de atunci a inceput sa bea multe lichide, lucru ce m-a bucurat, pt ca imi era teama sa nu se deshidrateze, dupa atatea scaune. Si uite asa am ajuns sa schimbam 9, poate 10 buc pe zi.
Pampersul i-l schimb numai dupa 2-3 pipi, pt ca face mult si des. Zilele trecute am mai lasat-o, datorita caldurii, vreo 2 h/zi si fara pampers, si astfel am constat ca face pipi si o data la 10-15 min. Solicita si apa f f des, o data la 15-20 min...Daca nu-i dau nu tace, sau nu mai continua sa manance pana nu-i satisfac setea...
BDana, sa dea Domnul sa ai parte numai de nopti linistite.! B Dana , inca o data iti multumesc, pt incurajari!
Adita, se trezeste des, dupa cum stii de la primii 2 copii, pt ca doarme cu gandul la san..Dupa ce-l vei intarca, sau poate renunta singurel, cum a facut Bia, vei observa ce bine va manca. Ce-i drept, noptile din prima sapt, poate si putin din cea de-a doua, vor fi destul de grele dupa intarcare. In privinta " intarcatului vara" nu stiu ce sa cred, pt ca Bia , desi s-a intarcat in mai, enterocolita nu ne-a ocolit cam dupa 3 sapt de la operatiune. O parte din vina o port , deoarece am trecut-o direct pe lapte de tara.
mai urmeaza..
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
kris spune:
Crinuta, 3 pampers pe zi e nemaipomenit! Dar cate lichide bea Rayan pe zi? Nu-i totusi putin?
Si Bia, pana sa vina caldurile, folosea in intervalul 07-17, 1-2 buc de pampers, pt ca matusa avea grija sa o puna la olitza sa faca si pipi. Acum, e altceva, face mult mai des. Cred ca voi trece si eu la nr 5, macar ca voi incerca, deoarece cand ies cu ea si merge numai in carut, de ex la p-ta, face atat de mult pipi incat ii trece prin tot. Acasa o gasesc uda, uda.
Tot legat de mers, pe 10 iulie voi merge la Dr. Jianu, si vom vedea ce se intampla de fapt cu mersul.
Bubu,, asa zic si eu ca o sa inceapa sa mearga, dar parca nu se mai apropie acel moment!
Probabil Vlatutz se foieste, trezeste de la caldura.
Anda, ai incercat Danao cu lapte? Eu am luat astazi si vad ca il agreeaza. Nu folosesc nimic din gama Danone, dar acum am luat de proba. Desigur va voi cauta la alte firme producatoare. Nici Bia, de fel nu bea suc de fructe si probabil din cauza ca dr. ei nu m-a lasat sa i-l administrez mai devreme de 7 luni...
Si eu am incercat cu chiloteii, dar nu prea a mers, o puneam des la olitza, dar mai facea in chilotei, desi i-am explicat ca nu-i frumos si ii va murdarii daca nu face pipi la olitza. Cred ca si ea s-a plictisit de atatea solicitari..
si...
albume foto
kris spune:
Adita, desigur din cauza lichidelor nu face des pipi! Cred ca esti singura care cumpara un bax la o luna ! Si cate bucati are? Dar tu trebuie sa iei in calcul si faptul ca inca il mai alAptezi si isi i-a apa si din lapticul tau.
DESI S-A MAI RACORIT, BIANCA, TOT LA FEL SOLICITA LICHIDELE. MAI ASTEPT PUTIN, DACA V-A CONTINUA ASA, VOI PUNE O ? AICI PE FORUM..DACA E NORMAL.
albume foto
ixxi spune:
intru pe fuga, doar ca sa nu credeti ca....m./am atarnat de lustra
crisu e o scumpete de copil....incepem sa avem dialoguri inteligibile. cand o intreb cne/i crisu/cristina ea se apasa cu degetul pe burtica si spune "e". daca o intreb a cu/i e mama? ea raspunde "mama ma, a ma". la intrebarea cine o iubeste cel mai mult ea spune repede "mama tata"....ei si multe altele. cand vrea afara imi spune "mama, pa a pac ata-ata" in traducere "mama hai pa in parc la leagane".
noi am inceput operatiunea olita...adica pampi jos si stat numai in chilotei...si asa sapt trecuta am folosit unmai cate 1 pampi pe zi.
despre mine.....hm....se pare ca aia l/a cam lasat balta (nu mi/a confirmat, dar intr/o discutie a spus ca el nu mai are nimic), cica vrea sa stea cu mine doar ca sa creasca fata.....iar eu....i/am dat termen 2 saptamani sa se mute....
sa doresc o saptamana minunata!!
Beatrice si piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas
coraly spune:
Ixxi, felicitari pentru olita!!
Iti doresc multa putere, desi vad ca ai destula! In cele din urma va rasari iar soarele pe strada ta. Curaj!
Coraly si Sergiu
poze
PatriciaArdeleanu spune:
pe Rebecca am testat-o si face pipi mult si mai rar. cind se trezeste o pun la oala -dupa papa bibe- si face kk si pipi- jumate de olitza -dupa care ii pun pampers, de multe ori cel de peste noapte, care este aproape nefolosit si o mai tin pina la prinz cu el, si tot asa...lichide bea, sa zcem, vreo 500 ml pe zi. Dar la mine in casa nu este sauna si probabil ca de aia nu bea mai multe.
in schimb, cu mincatul iarasi stam prost, orice i-as da, da din cap "nu", stringe gura, aduna toata carnea cocolos..citeodata imi vine sa o iau efectiv la bataie ca asa ma enerveaza
A inceput sa ma strige "mami" de vreo 2 zile si asa frumos suna!
Imi arata perdeaua si zice 'pabaua" -cred ca o mai sperie putin cind o umfla vintul si i-a atras atentia. Am observat ca stie si de oua, de 2 ori m-a vazut cu ou in mina si mi-a zis "oo"; inventeaza f multe 'cuvinte" pe zi si le leaga intre ele asa frumos ca ne topim de ris. In rest, obraznicii obisnuite virstei, casa vraiste, etc. Daca face cite o trasnaie si o cert sau ii dau peste minuta, nu zice absolut nimic, are o mindrie in ea...
Kris, citzi l bea Bia pe zi??parca ziceai de 3?? asta e numai apa sau si laptele, suc, etc??
Ixxi, ma bucur ca ai scris. Crisu e o scumpica vorbareatza.
La faza cu tati nu am inteles, adica vrea sa stea doar ca sa creasca copilul, nu si de dragul tau?? Patricia si
Rebecca (05.02.05)
kris spune:
ixxi, felicitari pt olitza piersicutei! si pt vorbite!
Ma bucur ca esti mai bine si pt ca nu ei atitudine pripita.
Patri, noi bem 3 l pe zi doar de apa, pt ca lapte in bibe nu vrea. Lapte mananca cu lingurita, doar dimineata cu cereale in jur de 150ml. Totusi, ma gandesc, oare nu are totusi ceva? Sa vad astazi, tot asa de multe lichide va bea? si sa aveti parte de o saptamana minunata pe toate planurile!
albume foto
PatriciaArdeleanu spune:
Kris, mi se pare cam mult 3 l...stiu si eu, nici eu adult nu beau atit, desi nu ar fi rau. Maminca mult? chestii sarate??pufuleti, etc??
Ar fi bine sa intrebi, poate e ea asa mai setila, dar pentru linistea ta intreaba pe cineva, si daca poti sa ii faci o analiza e glicemie ar fi bine. Patricia si
Rebecca (05.02.05)