Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 21
Raspunsuri - Pagina 23
oana cretu spune:
As vrea si eu sa faca si Seb ca el, sa sara olita la 3 ani, dar sa stea pe buda. Cred ca si el o sa faca la fel cand o sa inceapa sa vorbeasca, o sa ne goneasca sa faca kaka.
Oana si Seb
(10.01.2005)
POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE MAI
crinuta spune:
In sfarsit apuc si eu sa intru.
Vad ca degeaba am pus filmuletele ca nu v-ati uitat.
Ubi draga, am citit o parte din jurnal. Sunt de acord cu Coraly, ai talent. N-ar strica sa te faci juranlist de calatorie.
Amaya, pupici. Cum te simti? Ai fost la eco?
Patricia, nu te vad online. Ce faceti?
Bubu, felicitari pentru olita.
Eu nici macar nu incerc. La noi olita e element de decor ca mami e tare comoda si nu se streseaza deloc cu problema asta.
Eu una sper ca el sa faca pipi direct in picioare, iar cc la wc daca se poate cu reductor. Hai ca am innebunit.
Eu propun weekend-ul urmator o intalnire cu bebii in parc. Ce spuneti?
Crinuta si Rayan
ana maria spune:
De acord Crinuta!! Sa inteleg ca apari pana atunci?
Ce frumos ploua afara!!
Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
crinuta spune:
quote:
Originally posted by ana maria
De acord Crinuta!! Sa inteleg ca apari pana atunci?
Ce frumos ploua afara!!
Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
DaAna Maria, venim v soon. Tu vb serios ca ploua? Ce dor mi-e de o ploaie adevarata...
Crinuta si Rayan
PatriciaArdeleanu spune:
Buna dimineata!
eu m-am trezit de putina vreme, caci am recuperat ce nu am dormit noptile trecute. Abia acum sint la coffee time, pe urma tre' sa ma mobilizez la datoriile gospodaresti
Crinuta, aseara tirziu m-am uitat si eu si l-am vazut pe Mr Rauyan, ca de la sv nu pot vedea.
FElicitari pt olita, bubu!!
Kris, de ce nu mai scrii in ultima vreme??
Patricia si Rebecca (05.02.05)
oana cretu spune:
Crinuta, eu am vazut filmele de cand le-ai pus, doar ti-am zis ca ai baiat vrednic. Dar tu nu ai vazut, cred. Te duci ^t mult timp in tara?
Oana si Seb
(10.01.2005)
POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE MAI
crinuta spune:
Oana, scuze, ar fi trebuit sa mentionez ca tu le-ai vazut, dar m-am grabit si nu am mai specificat. Esti o draguta.
Oana, teoretic stam 2 saptamani, dar e posibil ca Rayan si cu mine sa prelungim, desi din multe puncte de vedere nu mi-ar conveni, in special daca ma gandesc ca la intoarcere as fi singura cu el si ruta e fff complicata..., deci trebuie sa analizez bine ce si cum.
Eu am racit, imi curge nasul, ma simt ametita, obosita, fara chef de nimic, iar casa arata groaznic. Trebuie sa calc, sa fac curatenie si nu vreau sa fac nimic din toate astea. Offf
Crinuta si Rayan
crinuta spune:
quote:
Originally posted by PatriciaArdeleanu
Buna dimineata!
eu m-am trezit de putina vreme, caci am recuperat ce nu am dormit noptile trecute. Abia acum sint la coffee time, pe urma tre' sa ma mobilizez la datoriile gospodaresti
Crinuta, aseara tirziu m-am uitat si eu si l-am vazut pe Mr Rauyan, ca de la sv nu pot vedea.
FElicitari pt olita, bubu!!
Kris, de ce nu mai scrii in ultima vreme??
Patricia si Rebecca (05.02.05)
Patricia, de ce nu poti vedea de la servici? Ei, nu face nimic. Bine macar ca poti de acasa.
Crinuta si Rayan
bubu05 spune:
Buna seara!
Va multumesc ca l-ati felicitat pe Vlad, ca doar el a facut! Azi am fost plecati si nu am apucat sa-l pun pe olita, dar recuperam si incerc cat de mult pot in vara asta sa-l tin in chilotei. Eu sunt convinsa ca spre 2 ani jum poate va incepe sa faca singur, ca pana atunci nu cred...
Crinuta, tot aseara am vazut si eu filmuletele, n-am mai apucat sa scriu. Mie imi place sa-l vad pe Rayan cum merge el tacticos, asa, linistit!
Pai si eu vreau sa ne vedem in parc, weekend-ul urmator am vrea sa mergem iar la Snagov, numai sa fie vremea frumoasa, probabil sambata, iar daca stabiliti ceva duminica ne vedem!
Mai fetelor, ce furtuna a fost, ce bine ca s-a racorit cu ploaia asta torentiala, dar ce nasol ca eu eram afara atunci!!! ma duceam la facultate la examen, si nu va spun cum am ajuns! plecasem fara umbrela, ca nu ploua atunci si noroc ca eram la Romana, la Teranova(mi-am luat o bluzita draguta) si am cumparat de acolo si o umbrela.
Dupa-masa am fost la sora mea, am hranit bebelina cu bibe, am schimbat-o de pampers, am tinut-o in brate si ma credeti ca parca nu mai stiam ce sa-i fac? acum cand vad bebei abia nascuti, mereu zic ca Vlad nu a fost atat de mic...chiar asa sa fie? sau fiind al meu l-am vazut cu alti ochi? Oricum, am pupat si eu un obrajor grasun de fetita frumoasa!
Patricia, ce harnicuta ai fost! Eu cred ca maine ma mobilizez si fac curat ca si la mine ce e...haos de jucarii peste tot si nu numai!
Kris, ce faci? Nu mai zici nimic?
Ixxi, tu esti bine? Amaya, Coraly, voi?
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
kris spune:
Bubu, Patri, va multumesc ca a-ti intrebat de noi nu de alta, dar vroiam sa vad daca vi se face dor..
In principiu suntem bine. Ma preocupa in continuare, fasptul ca Bianca nu mai vrea sa mearga , iar singurica.. Zilele trecute i-am trimis un e mail d.lui dr. Jiannu, si cred ca luni 10 iulie ma voi duce la el la un consult..M-a chemat fie pe 3 iulie, fie pe 10 iulie..la Policlinica Dorobanti.. Apropo, cele care se mai duc la dansul, sa stiti ca din 1 iulie nu mai figureaza pe lista medicilor de la Medicover.
In perioada in care a inceput sa mearga, s-a imbolnavit de vreo 3 ori, ba a facut viroza, ba enterocolita,, lucru care a intarziat-o in evolutie..
MAI ESTE CINEVA IN SITUATIA MEA, SA REFUZE SA MEARGA SINGUREL? Hamul nu l-am mai folosit, tocmai, ca sa castige cat mai multa incredere in ea. Parca merge mai prost decat in trecut..Merge si se sprijita de tot ce vede in cale..
Crinuta, scumpa mea eu am vazut filmuletele, imediat ce le-ai postat si l-am admirat de Rayan cu deosebita placere, dar pt nu prea am mai postat , nu ti-am scris nimic..
I le-am aratat si Biancai si era f atenta, chiar vroia sa-l pe Rayan.. pe monitor..
Scuzati-mi lipsa, dar am mai avut niste urgente de rezolvat, dar de citit v-am citit..
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00