Situatia e certa pt cele ce nasc in 2006 totusi?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cool spune:

O.U. 148/2005
Art. 10. - (1) Drepturile prevăzute de prezenta ordonanță de urgență, reprezentând indemnizație și stimulent, se cuvin și se plătesc după cum urmează:
.........................................
b) începând cu data nașterii copilului, dacă cererea este depusă în termen de 60 de zile lucrătoare de la acea dată, în cazul persoanelor care nu îndeplinesc condițiile, conform legii, pentru acordarea concediului de maternitate și a indemnizației aferente;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

Draga COOL, adica sa inteleg ca nu trebuie acoperita perioada dintre cic1 si cic2?
Iata si situatia mea:in prezent sunt in CIC pina la data de 4 nov 2006 si insarcinata cu al doilea copil in 14 saptamini. Urmeaza sa nasc al doilea copil pe la jumatatea lunii decembrie 2006 si as dori sa stiu daca voi beneficia de concediu prenatal, postnatal platit si CIC pentru al doilea copil.In cazul in care beneficiez de concediul prenatal si postnatal as dori sa stiu cui il adresez?
Mentionez ca am incheiat un contract de asigurat cu Casa de Pensii Bihor incepind cu 1 sept 2005, deaorece am lucrat in invatamint ca si profesor suplinitor si nu am mai luat catedra de la acea data, iar contractul meu de munca a fost pe perioada determinata, adica pina in 31 aug 2005!
As intra in prenatal din 5 nov pina la data nasterii, dar nu stiu daca am dreptul!

Mamica MARIEI

Mergi la inceput