Mamici de ianuarie - februarie 2007 (7)
Raspunsuri - Pagina 29
wannajo spune:
Daconst, si eu iti multumesc pt. info despre mare si plaja
. Desi am intrebat de ceva timp, ai fost singura care mi-a dat info necesare...chiar la timp, pt ca maine plec la mare![]()
M-am simtit tare deplasata aici pe forum..mie nu mi-a raspuns nimeni la nici una din probleme...asa ca merci again!
Superrr pozele tale de la Ibiza!!!
wanna
moni25 spune:
Bubulina, mie dr. mi-a sus sa le iau oral, a si specificat sa nu mananc nimic inainte cu o ora si dupa, la fel.
Nasol cu apa, mi-e sete si nu pot sa pun nimic in gura.......
Daconst spune:
quote:
Originally posted by wannajo
Daconst, si eu iti multumesc pt. info despre mare si plaja. Desi am intrebat de ceva timp, ai fost singura care mi-a dat info necesare...chiar la timp, pt ca maine plec la mare
M-am simtit tare deplasata aici pe forum..mie nu mi-a raspuns nimeni la nici una din probleme...asa ca merci again!
Superrr pozele tale de la Ibiza!!!
wanna
Hai iubita,nu fi supi ca nici fetele nu stiu...si depinde de la caz la caz.Dr. meu parca e total diferit de cei din Ro...imi spune sa fac de toate si sport si plaja,tot ce-mi pofteste inimioara si ma incurajeaza ca ies de la el in al noualea cer.Conteaza tare mult ca dr. sa-ti inspire optimism si sa te asigure ca esti dor gravida si nu bolnava.
Distractie frumoasa in concediu si te asteptam cu poze!
Dana 12+
Messa spune:
Mie la fel, mi-a spus sa fac ce vreau, exact ce as fi facut daca nu eram gravida. (Si pentru a treia oara... vreau la piscina, nu stie nimeni o piscina ok in Bucuresti?)
Daconst spune:
Dolphin,frumusel tare samburica al tau...m-am mai linistit ca am crezut ca doar al meu are cap asa mare.![]()
E normal sa fie asa la virsta lor.
Helenutza,si eu am vise ciudate si acum 2 zile am avut chiar cosmar ca m-am trezit tipand.Se pare ca e tot de la graviditate,n-are rost sa ne speriem.
Adinush,ai grija de tine si te asteptam cu vesti bune de la dr.
Dana 12+
Alinus25 spune:
Buna gravidutelor!
Ma inscriu si eu in lista:
UM: 21.05.2006
DN: 15.02.1980
DPN: undeva in februarie
Desi am emotii fiindca in trecut am pierdut o sarcina... Dar acum sper ca Dumnezeu sa aiba grija de noi si sa fie bine. Am fost la dr. ginecolog acum 2 zile si avem 5 saptamani. Mi-a dat sa iau Utrogestan 100mg, 2 dimineata si 2 seara. Mi-a spus ca pot sa le iau oral sau vaginal, depinde cum ma simt. Eu deocamdata nu am greturi, deci le iau oral.
Totusi sunt un pic trista ca am racit putintel. Adica imi curge putin nasul si se simte doar pe voce. Oare o fi grav? Oricum dupa-masa merg la dr. de familie sa vedem ce imi spune.
Va pup si sa aveti grija de voi si de burticutele voastre.
Nunta noastra
oana_bucur spune:
Alinus bine ai venit...
Mai sunt fete racite pe aici sau au mai fost...deocamdata baga la greu lamaie si miere si in plus vezi ce zice doctora.
Daconst...sincer nu-mi venea sa o pun in legatura cu sarcina...la "uitucie" ma refer. In ultima vreme uit si eu de la mana pana la gura. Acu vb cu mine si acu am uitat despre ce....sau ma plimb printre rafturi si-mi dau seama la un moment dat ca nu mai stiu ce caut. Ma amuza cu atat mai mult cu cat nu aveam probleme de gen.
Messa ...prinde-o putin pe Aventura cat sa-ti spuna ea unde merge. Inteleg ca la piscina unui hotel, unde e curat si unde isi face aparitia de 2 ori pe saptamana...cu tot cu recomandarea doctorului.
Cat despre vise...va cred...diferenta este la mine ca am vise erotice...deci nu ma plang.
Eu si Noi
9+
anis spune:
Messa , la piscina hotelului Bucuresti.Au si cursuri pt gravida.
AniS
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Helenutza23 spune:
oana_bucur dipotriva! 
Alinus25 bine ai venit si ai grija de tine. baga miere cu lamaie, cum ti-a spus si oana. a, si m-am uitat la pozele tale... no comment. decat: superbe! sa fiti sanatosi si fericiti cu totii.
Daconst spune:
Oana,ma bucur ca nu-s singura uituca de aici...dar mai citisem despre asta si am auzit-o si pe tipa cu care are Dan Bitman copii ca e insarcinata iar si uita.![]()
Parca intreba cineva aici daca Utrogestan si Duphaston sunt acelasi lucru?Am citit la burticile mai mari ca da,e acelasi lucru.Or fi poate ceva diferente minore,dar nu le cunosc.
Dana 12+