Mamici de ianuarie - februarie 2007 (7)
Raspunsuri - Pagina 27
ralu74 spune:
Noi suntem la prima sarcina,
sunt in 11+ si pana acum perioada a fost destul de greutza cu greturi si voma. Am slabit 6kg , nu sunt eu f slaba, insa nu am prea auzit pe nimeni aici ca ar fi slabit. Mai este vreo mamica ca mine??
Cat despre burtica nu se vede mai nimic
....inca
Raluca
11+
Inca nu m-am gasit pe lista, mai dau o data datele:
DN 07.06.1974
UM 11.04.2006
DNP 17.0.2007
Multumesc
Messa spune:
Fetelor, o intrebare. Ce piscine decente si la pret rezonabil stiti prin Bucuresti? Imi vine sa ma jupoi din cauza caldurii, tare as balaci intr-o piscina acum.
adinush spune:
Ce sa va zic? Eu sunt la ai mei asa ca nu puteam sa ma duc la spital oricum.Am stat in pat toata noapte,uitanu-ma la 15 min sa vad dk mai curge..s-a oprit.Mai era un pic pe hartie spre dimineata.
Cum mami e inca in spital m-am apucat sa fac un pic de treaba dupa-masa,am carat un lighean cu rufe la intins si acum ma doare burtica iar.Vineri dimineata vin in Buc si la 15:30 am programre la dr.T
Mai e cineva vineri? POate ne intalnim..Sper sa treaca repede si ziua de maine si fara complicatii..deja nu mai pot.Mami,departarea de tati al nostru,lesinurile din ultimele zile..toate m-au dus la disperare.
Vreau sa treaca toate si sa ma linistesc.au trecut deja 3 luni si eu nu am apucat sa ma bucur de sarcina,am fost mai mult pe drumuri
Adinush
12+
monu spune:
fetelor, de maine incepem saptamana 8. si a inceput distractiaaaaa!!!

imi vine mai ales dupa ce schimb fata de pampers si simt parfumul din el.
e groaznic pe caldura asta! a inceput brusc si violent - greturile.
si numai cand ma gandesc la daumf si ma apuca
6+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
ram79 spune:
Buna fetelor!
Va multumesc mult.Chiar m-ati linistit.Mie mi-a spus Dr.ginecolog sa iau pana in luna 20.Cat de des mergeti voi la ginecolog?
La mine, m-a vazut doar o data si a zis sa ma mai duc peste 2 luni.Asa rar?
Va rog, cine se ocupa de lista.Am mai dat datele, dar nu sunt acolo.Se poate face ceva?
Va pup si sa auzim numai de bine
anis spune:
Messa ti-as zice sa nu te duci pe la piscine, acum gravide ai sistemul imunitar scazut si poti lua orice din apa.
AniS
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
aelita spune:
Salina,
si mie tot 2D dar nu mi-a dat poza.
Pe ecran s-a vazut foarte clar,si destul de mare,dar au fost doar cateva secunde,
si as fi vrut sa vad cum arata la 13... saptamani.
Pt ca ce am vazut eu pe ecran e diferit de ce vad prin pozele de specialitate ,
mi s-a parut mult mai "format" si prea miscator .
Nu mi-au dat poza,nu mi-au spus absolut nimic vineri,
abia ieri,cand am fost la ginecolog,unde au trimis ecografia,mi s-a spus ca ecografia este foarte bine.
Atata tot,fara alte intrebari,fara alte raspunsuri .
Dar acel foarte bine m-a linistit !!
Anis ce burtica frumoasa ai ! In cat esti ??
Daconst si tie iti sta bine graviduta !cu burtica .
Ralu noi am fost multe mamici la un fel de curs,pt incepatoare,
si acolo au fost multe intrebari,inclusiv despre slabit.
Si ne-au spus sa nu ne ingrijoram,ca e normal in primul trimestru,din cauza greturilor,
si ca apoi ,cand trec,sa avem mai multa grija sa nu ne ingrasam tare.
Ne-a mai spus ca pe ei nu ii intereseaza silueta noastra,nici cum vom ramane dupa nastere,
ii intereseaza doar sa fie sanatos copilul,
si ca daca punem mai mult de 1 kg pe luna atunci copilul nu sta tocmai bine acolo.
Bineinteles ca s-au nascut copii sanatosi desi mamele au luat multe kg,
dar e mai bine sa avem grija ,e pacat sa le stricam lichidul si calitatea stadiului in care traiesc ei acolo.
Ni s-a spus sa nu cumva sa mancam pt doi insi,dar sa mancm ceea ce ne trebuie.
Calitate,adica,nu cantitate .
Apoi si la gineco mi-a spus la fel,ca nu e nimic daca slabesti la inceput,
e mai rau sa nu te ingrasi mai mult decat trebuie,dupa al doilea trimestru,cand avem tendinta .
Nu stiu cum vom reusi,dar poate fara dulciuri,fara grasimi,fara excese...ne vom mentine pe linia de plutire.
Adinus
trebuie sa stai doar in pat,sa nu te ridici decat ca sa mergi la baie !!
Lasa-le incolo de rufe,nu are cine sa le faca,nu le mai faci!
Nu fa prostii tocmai acum !
Iti dau bataita ,sa stii!
Cand te doare ,te asezi imediat in pat si nu te misti de acolo chit ca ramai nespalata ,
haha ,nici chiar asa,dar oricum,doar la pipi !
Cum sa cari ligheanul plin de rufe?
De asta trebuie sa te feresti oricum,dar cu atat mai mult cand ai o mica pata!
Vrei sa iti faca nenea doctoru injectie ca nu esti cuminte?
Pup si ai grija de tine,e mai important acum decat orice .
Monu,
.
dolphin9913 spune:
Buna dimineata burticutze 
DACONST sant superr pozele ( dar mi-a cam trebuit timp sa ma uit la toate)
ADINUSH iti doresc multa putere de acum incolo si refacere rapida lui mama ta , sincer imi pare rau sa aud prin ce treci, ai grija de tine si de bebica ma bucur ca ti sa oprit sangerarea
ANIS ti-am vazut burtica WOW ce maricica e !!! cred ca si a mea e la fel
nu cred SIGUR ![]()
Ce as vrea si eu la mare , dar ma duc pt doua zile ca mai mult nu se poate daca lucreaza tati ........am fugit la papica ca mi-e fomica 
11+si BEBE
aelita spune:
Dolphin am vazut ecografia ta. La cate saptamani e ultima ?
Ti-a spus si masurile?
Mie nu mi-a spus nici macar cati mm are ![]()
dolphin9913 spune:
Aelita echo e facuta la 10 sapt si bebicu are 35,6 mm scrie pe echo jos in stanga ( e frumos bebicu meu nu?)![]()
11+si BEBE