Mamici de ianuarie - februarie 2007 (7)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Anis, io am vazut-o, ce burtica frumoasaaaaa!!! a mea e putin mai mica dar eu sunt si cu 3 sapt. in urma ta si mi-e clar ca din cauza sarcinii am burtica fiindca in greutate n-am urcat nici macar un gram, pana acum.

Va invidiez tare pe toate care v-ati vazut bebeii, abia astept si eu...

danymamic, in legatura cu triplul test, depinde cati ani ai (este recomandat femeilor peste 35 de ani) si ce iti spune medicul la ecografie in functie de masuratori (daca apare ceva in neconcordanta cu varsta sarcinii). Altfel, daca se elimina cele 2 cauze de mai sus, eu nu te sfatuiesc sa-l faci fiindca pot exista rezultate fals-proaste care de fapt sa nu insemne absolut nimic si sa stai cu griji toata sarcina. Nu ai nevoie de un stres in plus mai ales daca nu este necesar. La prima sarcina am refuzat din start macar sa vorbesc despre triplu test (despre care citisem tot ce exista pe internet), cu toate ca medicul are obligatia sa ne spuna despre el, fiindca am avut o mamica in grup care a avut o singura valoare in neregula si era disperata si acum are o minunatie de baiat, perfect sanatos.

Simona, ma bucur tare mult ca bebica a fost asa activ la eco si ca ati putut sa-l vedeti bine. Abia astept sa vin si eu cu vesti la fel de bune.

Adinush, ce faci? cum mai este situatia...tinem pumnii sa fi fost doar o intamplare fara urmari.

Oana si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Catalina, eu sunt de la nov-dec si acum doua saptamani si jumate am fost racita rau de tot fiind in sapt 14-15. La fel durere da gat rau de tot si behaiala la greu mai ales noaptea de credeam ca mi se rupe burta si imi era frica sa nu se intample ceva. Mie mi-a recomandat medicul o multime de siropuri de tuse si miraculosul spray Bioparox care ma vindeca mereu insa de data asta nu le-am putut lua ca le vomitam imediat. Ma saturasem de ceaiuri cu lamaie si miere ma durea stomacul deja de la ele. Mi-a spus ca am voie paracetamol si am luat chiar si antibiotic (ampicilina) altfel o lungeam mult si bine si imi era frica sa nu fac vreo bronsita sau alta infectie. Am scapat dupa o saptamana iar sapt trecuta am fost la eco si totul era OK. Intreaba medicul despre ce ai voie sa iei sa nu te chinui prea mult. Mie numai starea de moleseala pe care o aveam si zacutul in pat imi fac foarte rau ca eu sunt mai activa de felul meu, asa ca mi se deranja si psihicul.
Sanatate multa.
Leyla17+

Mergi la inceput

Catalina, incearca Imunorezistan, il gasesti la Plafar...eu sarcina trecuta numai cu el ma tratam la cel mai mic semn de raceala si pana a doua zi eram ca noua. Sau Oscilococcinum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

anis, am vazut burticu'...pupici multi pe el
Ralu,Carcarel,Simkat, bine ati venit!Sarcina usoara si bb sanatos!
Monu, Andreea a facut ROR-ul pe la 1 an...ma mai gandesc si eu la asta cateodata....mai ales ca noi stam cam in fiecare zi in parc.
Adinush, stai cumintel in patutz...nu mai fa efort...pana la vizita de doctor.
Criss, bafta la examen!

Noi suntem bine...ne luptam cu caldura asta......

pupici la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Amaya am uitat sa-ti spun: daca o sa ai un CD la tine cand mergi la eco ti se poate da inregistrarea. Eu n-am stiut si n-am avut, dar data viitoare nu-mi mai scapa.

Anis uite acusica am vazut si eu burtica. Chiar se vede binisor, ceva mai mult decat la noi. Sa fie bebe sanatos si mami sa duca sarcina bine ca in rest de kilograme om avea noi timp sa scapam dupa ce ne vedem cu puiutii in brate.

Catalina eu am avut o tuse de genul celei pe care tu spui ca o ai in ultima luna de sarcina cu Ruxi (credeam ca mi se vor rupe membranele de la efort, atat de tare tuseam) si dr mi-a recomandat sa iau Bioparox - un tub cu aerosoli. Este un fel de antibiotic ce actioneaza local, fie dat puf in gat fie in fiecare nara. Mie mi-a trecut foarte repede dupa ce am inceput aplicarea. Nu stiu daca este indicat si in primul trimestru, dar ca idee cred ca poti intreba medicul. Imi pare tare rau ca ai asa probleme si sper sa treaca repejor!

Simona 10+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danymamic spune:

Amaya cred ca ai dreptate si nu esti singura care spune ca triplutestul nu este exact. Eu am 27 de ani si sunt la prima sarcina. Probabil din cauza asta ma stresez atata (vreau ca totul sa fie bine). Maine cand am sa merg la doctor am sa incerc sa lamuresc problema asta odata pentru totdeauna. Am sa-l rog sa-mi faca si o ecografie sa ma linistesc.

daniela 12

Mergi la inceput

Simona, bine ca mi-ai spus fiindca nu-mi dadea prin cap...multumesc! o sa ma duc pregatita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galaxy spune:

Salut!!

As dori si eu sa va alatur... Ma primiti?

Imi pare foarte rau pentru fetele care au pierdut sarcinile. Ma doare sufletul pentru voi. O sa treceti peste, si sigur o sa aveti si voi bebei.

La mine UM a fost pe 17.05, si din cauza ca alaptez e neregulata. Dupa calculele mele DPN este pe 26.02.07. Cred ca la control de la saptamana viitoare o sa zica mai precis dr.

Va pupam si in continuare sarcina usoara!!!

mamica lui Robert(22.01.2005)

In the end, it's not going to matter how many breaths you took, but how many moments took your breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

quote:
Originally posted by bubulina1

laurak, ce veste buna! Vrei sa zici ca este posibil sa ai 2 bebei? Superr!!!
Cu somnul am exact aceeasi problema ca si tine, in rest nimik.

Bubulina 6+

ca de obicei, te incanta ideea de a avea 2 bebei odata!
si eu sunt la fel, mi-ar placea f mult, mai ales ca eu sunt din gemeni

eu sunt mai bine azi in comparatie cu ieri cand m-am culcat pe la 19:30. bine, m-am trezit in cursul noptii pt pipi si papa . desi sper sa nu se mai repete chestia cu papa noaptea.

in rest am urmatoarele ciudatetenii: nu mai pot sa beau apa plata ca imi face greatza, o suport mai bine pe aia minerala, nu eram carnivora insa acum tre sa am in farfurie si putzina carne ca altfel nu ma satur, pe mine nu ma durea capul decat ff rar, acum ma cam doare mai ales seara.

anis, chiar e mare si frumoasa burtica ta!

pupici, gravidutzelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Adinush...o sa fie bine...iti trimit gand bun.

Danymamic, Mediterana bine ati venit printre noi.

Anis...tu ai facut burtica, nu gluma...cate saptamani ai?...am ramas lipita cu ochii de ea...burta mea e umflata in stilul balonat mai degraba.
Ah...cu arsurile stau "si mai bine"...sunt mai frecvente caci am ajuns sa rontai cate ceva la juma de ora insa si-au schimbat nuanta...parca sunt mai infundate si localizate mai sus decat inainte...dar tot deranjante.

Dancost ma bucur ca ai venit cu bine si ca ti-a priit.

Eu si Noi
9+

Mergi la inceput