Fetelor, nici nu stiam cum sa pun titlul.
Ieri am descoperit langa anus o umflatura mica ce ma doare de mor. E posibil sa fie de la vreun fir de par ( in cel mai fericit caz) dar daca nu e asa?
Primul lucru azi dim a fost sa intru pe net si tot cautand am ajuns la "cancer anal", stiu ca e sinistru dar macar sa fiu informata.
In afara de faptul ca am luat si aseara si azi dim. cate o pastila de diclofenac, altceva nu stiu ce sa fac.
Ah, si m-am programat la gine sapt viitoare ca macar dra sa ma indrume cumva!!!
Naspa ca a aparut si intr-un loc destul de ....jenant ca sa zic asa!!
Off, dati-va si voi cu parerea ca eu........ o iau deja razna in scenarii nasoale!
Cred ca mai bine te-ai duce la un chirurg generalist. Poate fi o infectie, un furuncul.
poze rochita civila
eu
diverse
Mireasa de 22 iulie 
langa anus..inseamna foarte aproape..? ca poate fi vorba despre un hemoroid...acesta doare foarte tare cand apare... si poti incerca niste unguent pentru asa ceva..sau supozitoare..dar acesta sunt mai incomode daca te doare..
multa sanatate.
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Da, e f. aproape de anus. M-am gandit si eu la hemoroid dar e doar o umflatura ....habar nu am cum ar trebui sa fie...
Oricum m-am programat maine la dr. generalist la medicover (am abonament) si ma va directiona in alta parte daca e cazul....
Miha, foarte bine ca te-ai programat.
Si eu am patit la fel in ultima luna de sarcina si s-a dovedit a fi o fistula peri-anala.
Exista varianta operatiei sau a tratamentului homeopat. Dar mergi sa iti puna un diagnostic si sa vezi ce poti face...
Sanatate!
Cris si
-lina Balerina (19.11.2004)
Acuma, Winnie, cand am vazut ce ai scris, sa va povestesc ce am patit saptamana trecuta ca poate sa aiba legatura.
Am alergat pe scari la servici si neatenta cum sunt am alunecat, nu am apucat sa ma tin de nimic si am cazut direct in fund de am crezut ca mi-am rupt "noada". Oricum a fost o cazatura urata rau, de s-a zdruncinat tot in mine.
Eh, cum durerea de atunci a trecut, m-am gandit ca nu poate avea vreo legatura, dar naiba stie, cred ca trebuie sa-i spun doctoritei si treaba asta.