Probleme cu un service auto

Probleme cu un service auto | Autor: crengu75

Link direct la acest mesaj

Buna,
Am o problema destul de grava cu un service auto. Am fost cu masina la o revizie de rutina, la un diagnostic cum se spune acum. Acolo si-au batut joc de mine , in primul rand ca nu aveau chef sa lucreze, nu m-au lasat sa vad ce fac ei inauntru( ca nu am protectia muncii), mi-au rupt un filet de la o bujie , apoi nici nu aveau bujii pe stoc, nu am mai putut pleca, era we.... si tot asa. Apoi a inceput cosmarul in sensul ca nu mai puteam scoate masina de la ei, tot trageau de timp, ca nu stiu ce, dupa O SAPTAMANA, imi spun ca erau defecte 2 injectoare si am de platit in jur de 18-20 milioane. Am crezut ca crap de nervi, stiu si eu ca fara injectoare nu merge masina, dar eu am venit doar pentru o verificare de rutina. Am scos pana la urma masina, dar nu am platit factura si nu am de gand sa platesc jaful lor.
Ce sanse am sa ma judec cu ei, stie cineva? Ce costuri sunt si.... sfatuiti-ma, va rog, CE SA FAC????
Sunt disperata!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

chiar nimeni nu ma poate ajuta cu un raspuns???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumare spune:

Cred ca in primul rand trebuie reclamati la Protectia Consumatorului. Dupa aia mai vezi. Sigur ca se poate si o actiune in instanta. Dar pentru inceput --> Protectia Consumatorului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadyDei spune:

Daca ti-au dat masina si nu au oprit talonul masinii tale,atunci inseamna ca sunt chiar prosti!
In alta ordine de idei,ar fi trebuit sa vorbesti su Seful Servicului si sa-i expui problema si daca,nici in acest caz nu se rezolva,urmeaza Protectia Consumatorului!
Sunt tare curios:-cum se numeste Service-ul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Masina este luata pe firma si le-am spus ca platim cu OP. A fost scandal mare, m-am certat cu ei inca de la inceput cand mi-au rupt filetul si nu aveau bujii pe stoc, deci din vina lor, nu mai puteam pleca cu masina si mai trebuia sa astept si cateva zile sa aduca. M-am enervat ca un service asa de mare nu avea o bujie pe stoc!!!! Este vorba de reprezentanta Renault din Suceava.
Asa ca m-au pacalit si am lasat masina la ei in hala. Prostia mea a fost ca nu trebuia sa le las cheia. Dar ei au spus ca aduc piesa si luni, marti pot veni dupa masina. Dar fiindca m-am turat pe acolo si am facut scandal, cred ca m-au facut, sau vreun baietas a facut un ciubuc cu injectoarele mele. Eu tot sunam si intrebam daca e gata masina, ma duceau cu vorba, ca n-a venit piesa, bla, bla, si dupa o saptamana, ma anunta ca au cazut 2 injectoare in timp ce faceau ei teste. si ata este, i-am pacalit ca platesc cu OP, sa pot lua masina , ca aveam impresia ca nu o mai pot scoate, eram numai draci. am zis s-o las moale , sa dau la pace pana vad masina acasa, ca cine stie ce mai patesc! eu nu am nici o dovada. CE DOVADA POT EU SA AM? am cerut la Bucuresti seriile originale , dar nu vor sa se bage, ei spun ca nu exista aceste serii nicaieri.
Si am obtinut cu greu "injectoarele mele care erau stricate", am zis sa mi le dea , dar de unde sa stiu eu ca alea sunt ale mele??????
Eu stiu ca masina mergea perfect , NU am venit tractati in service. si daca erau injectoarele stricate, oricine stie ca NU MERGE MASINa.
La protectia consumatorului imi cer dovezi.

Mergi la inceput