cum ati dai seama daca ai ramas insarcinata
Raspunsuri - Pagina 2
ginutza2002 spune:
quote:
Originally posted by pisik 4ever
aspirina e cea mai buna. se pune intre genunchi si se tine acolo strans.
You're unique. Just like anyone else.... si
bursuca 08.05.05
am ras de am lesinat!

'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'
Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!
ginutza2002 spune:
si ca sa revin la subiect!
si eu cred ca cel mai bine e sa te duci la dr!
'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'
Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!
RaluD spune:
Cand ti-ai dat seama ca ai ramas, din pct meu de vedere, e deja prea tarziu, esti mamica. Si nu, nu sunt genul bisericos. Dar asta e doar parerea mea si nu vreau s-o ia subiectul pe aratura.
Dar sa revenim la intrebare: ai dormi tot timpu', sanii sunt mai grei, te dor si sunt ff sensibili, cam la 1 luna dupa conceptie e posibil sa ai greturi, uneori ti-e greata dimineata de la pasta de dinti, brusc nu mai suporti anumite mirosuri, inclusiv frumoase, de parfum, nu mai suporti sa mananci carne, senzatia de foame este mult mai pregnanta ca inainte (parca ai cutite in stomac) etc
Sper ca te-am ajutat.
Pazeste-te bine, sa nu omori nici un bblush. 
Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina
Ajutati-l pe Andrei sa traiasca!
http://83.103.236.3/Andrei/index.htm
CrisaPanaet spune:
Daca stai sa te gandesti tot timpul la faptul ca poti ramane insarcinata dupa fiecare contact sexual, atunci cea mai buna solutie e clar abstinenta. E normal ca la varsta ta sa te gandesti ca un copil nu e tocmai ce-ti trebuie, dar daca stai tot timpul sa te gandesti ca se poate intampla, isi pierde tot farmecul....
Cea mai buna solutie, daca nu e abstinenta, e sa fie prezervativul bun sau pastilutele luate la timp!
Chiar daca as vorbi limbi ingeresti si omenesti si n-as avea dragoste, sunt o arama sunatoare sau un chimval zanganitor; si chiar daca as avea atata credinta incat sa mut si muntii si n-as avea dragoste, nu-mi foloseste la nimic.
danielutzu spune:
Buna gabri3la! Si eu am fost insarcinata, dar nu vreau sa comentez nimic despre asta! La mine s-a oprit menstruatia. Insa am avut si greturi, sanii au devenit voluminosi si cam durerosi, si in general ma simteam asa grea stii? Cand parca nu mai esti asa cum te stiai........ Eu mi-as fi dat seama si daca mai aveam menstruatie.........Ca asta ti se intampla (chestiile de mai sus)
Te
si aveti grija de voi!
rasfatzata de Bucuresti
Qamar spune:
..cand ti se rupe apa si incep contractiile
acuma pe serioase, gabri3lla, eu zic sa te informezi mai bine in legatura cu acest subiect si in mod cert cel mai bun 'informator' e un ginecolog...
Numai bine!
Noe si Anne Bianca(14.03.2006)
Bebe Blog
Cooking for my baby
Lemoni spune:
mai fato ai 19 ani cum ai zis, ce te mai gindesti mergi la doctor si fa ceva ia anticoncetionale , prezervativ,esti destul de mare sa realizezi ca este o mare responsabilitate ca poti ramane gravida in orice clipa, nu vreau sa par rea cu tine dar sincer asiprina saracului nu ajuta la nimic, ai grija.
boticelina spune:
Daca iti lipseste atat informatia despre o eventuala sarcina cat si mijloacele de a o evita, cel mai bine este sa te adresezi unui cabinet de planning.
In Constanta, gasesti in cadrul Policlinicii II (zona ICIL). Dna doctor este foarte draguta, iti va explica tot ce vrei sa stii, te va ajuta sa alegi cea mai potrivita metoda contraceptiva, daca iti continui studiile anticonceptionalele sunt gratuite, beneficiezi si de controale anuale ginecologice tot gratuite in policlinica, chiar si tratamente gratuite.
Mergi acolo si intreaba fara jena tot ce te intereseaza. Si mai "gugaleste" pe subiect, pe net.