creme anticelulita
Salut! Sunt mamica unei fetite de 6 luni.Pe parcursul sarcinii am luat 13 kg pe care le-am dat jos imediat dupa nastere... precizez ca alaptez si ca am nascut prin cezariana.Acum am aceeasi greutate pe care o aveam inainte sa raman insarcinata dar este altfel distribuita.
Inainte nu aveam deloc burtica.... astazi am putina....
As dori sa imi spuneti (cele care au folosit) ce creme anticelulita ati folosit, sau masaj.... si care au fost eficiente.Va multumesc.
Raspunsuri
lulu77 spune:
Asa cum am mai scris cand s-a mai discutat acest subiect ,recomand crema anticelulitica si reductoare de la Constrast Impex -Noche Y Dia - , o emulsie termoactiva multifazica cu liposomi de Cafeina si cu Aminofilina , cu efect lipolitic termal , imbunatatind micro-circulatia in zonele cu celulita , reducand retentia de grasime si stimuland eliminarea lichidelor , se gaseste in saloane de remodelare sau direct la Contrast ,iar din gama cremelor care se gasesc in farmacii : Supliformul.
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
doxinu spune:
Nu am un copil desi imi doresc din suflet,insa io folosesc de 4 luni crema anticelulitica de la avon si chiar merge!!!!Pe ambalaj scrie sa te dai de 2 ori insa eu o folosesc 1 data pe zi.Poate daca o foloswam de 2 ori aveam mai repese rezultate.Acum sa stii ca fiecare organism reactioneaza altfel la creme si pastilute.Multa sanatate tie si la bb.
Luna75 spune:
Poti incerca si Elancyl-de la Gallenic-fiolele pentru zi si noapte,sau crema anticelulitica de la Roc.
Si cea de la Avon e destul de buna,dar trebuie folosita pe timp mai indelungat.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
mariana tache spune:
Supliform - excelenta crema!
Iti recomand sa faci masaj la un profesionist ca sa fii sigura de rezultate! Eu fac masaj anticelulitic cu crema supliform la un cabinet si am rezultate spectaculoase.
Succes.
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
1 , 2 si 3 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
melutzica spune:
De circa o luna de zile folosesc noul "massage rool-on bodytonic" de la Garnier si pot sa-ti spun ca e mai mult decat super;eu am ff putina celulita dar de,am,si am incercat acum acest produs iar celulita a disparut aproape in totalitate;e ff usor de utilizat fiind un roll-on si simti efectiv cum produsul lucreaza.Ar mai fi si "Perfect Slim" de la Loreal.Ti-as mai recomnada daca imi este permis,sa consumi multe lichide si un program de sport moderat.Numai bine
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos
cait spune:
Eu le folosesc pe amandoua supliform si rool-on de la Garnier si sunt bune.celulita nu a disparut dar eu sper macar sa nu se mai formeze alta.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
Mona_B spune:
Incearca daca ai posibilitatea crema de masaj de la Clarins, mie mi s-a parut excelenta, si eu nu prea am incredere in alte mijloace de tratament al celulitei in afara de sport si alimentatie sanatoasa.
daniella4 spune:
Eu mi-am luat Supliform, dar inca nu l-am folosit...de lene!
Daniella, mama lu' Alexis
anca2207 spune:
Si eu folosesc Noche i Dya de care spune lulu, o crema profesionala produsa in Spania.
Am incercat si diverse produse de pe piata si pana acum asta a functionat cel mai bine, mai bine char dacat Elancyl sau Crema de la L'oreal.