Oprit pilula-ciclu nu mai vine...
Buna tuturor,
am si eu o mica intrebare la voi...am luat timp de 4 luni Yasmin pe care nu le-am tolerat deloc bine si intr-un final m-am hotarit sa le intrerup doar ca le-am intrerupt la mijloc de luna si iata-ma de 10 zile asteptind sa-mi vina rusii...caut de dimineata informatii pe site-urile lor si nu gasesc nimic...voi stiti ceva?dereglari mari??mai vine ciclu??
mersi de raspunsuri!
Raspunsuri
ninocikap spune:
stai linistita ca vine.. si eu am patit la fel... am avut dereglari dupa ce am oprit pastilele.
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
bili spune:
Merci tare mult de raspuns
poate ma linistesti si mai mult spunindu-mi si cam cit poate intirzia.Uneori am ceva crampe si sper sa fie rusii.E tare aiurea sa nu stii cind iti vine, cind ovulezi, etc.Eu una nu mai iau pilule in veci.
o seara buna tuturor!
crengu75 spune:
Eu am patit sa nu-mi mai vina deloc ciclul cand am luat anticonceptionale. Bineinteles , nu ptr ca eram gravida. Si uite asa, m-am speriat si nu am mai luat deloc.
ninocikap spune:
nu stiu sa iti spun cat poate intarzia... ca o singura data le-am oprit..
ideea e ca dureaza cateva luni pana te reglezi din cate stiu... si te sfatuiesc sa te protejezi mai tot timpul...pana vezi ca s-a reglat..e mai sigur.
Poze
pepenash spune:
Eu am avut o problema similara acum vreo doi ani, dar in cazul meu, intarziindu-mi rusii vreo luna de la terminarea foliei, am mers la doctor si s-a ajuns la concluzia ca era o dereglare provocata de stres (licenta, renovare casa, etc). Mi-a dat un tratament si nici nu l-am terminat ca mi-au venit. Daca vezi ca nu si nu, fa un control!
ninocikap spune:
asa este..acum mi-am adus aminte..si eu am ajuns la doctor pana la urma si am facut injectii cu progesteron..parca ii zice..sper sa nu vorbesc prostii.. de batranetile astea..uitasem..![]()
ai ceva noutati...?
Poze
leliutza spune:
Si eu am patit asta in urma cu cativa ani am luat triregol si rigevidon timp de 3 ani alternativ. Dupa ce am intrerupt pilulele (vroiam bebe) nu mi-a mai venit ciclul vreo 3 luni, fericire mare, am crezut ca vine bebe, dar nu era asa, am mers la gineco si am aflat ca aveam tot organismul dat peste cap dpdv hormonal.
Nu mi-a mai venit menstruatia decat dupa ce am luat niste Duphaston prescris de doctor.
oricum, am inteles ca tre sa faci intai dozarile hormonale si dupa aia sa iei pilule.
Iti doresc sa iti reglezi cat mai repede CM-ul si poate ar fi bine sa mergi la un ginecolog.
pepenash spune:
Tot Duphaston mi-a prescris si mie - 10 zile, o pastila dimineata si una seara, iar, in cazul in care nu venea, mi-a spus ca imi prescrie un tratament naturist in doza unica, in urma caruia in mod cert imi vine. Din fericire, a venit ciclul chiar in timp ce luam Duphaston.
Dar, da, inainte de a incepe orice tratament anticonceptional, sunt necesare dozari hormonale.
Adrianai spune:
Eu fac pauza de logest acum si in prima luna mi-a intarziat ca, 7-9 zile. Dar eu luasem toata folia inainte de a face pauza.
WARNING: I have an attitude and I know how to use it!