Mamici de sept-oct 2006 (43)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inni spune:

De fapt este vitamina D.

Medical vorbind : prevenirea rahitismului pentru asta se da.

Si e bine ca toti bebelushii sa ia Vigantol.

Inni 29+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

multumesc inni , o sa stiu si eu pe cand va fi nevoie
katia si eu beau cate o cafeluta pe zi. Mie chiar mi-au recomandat-o vreo 3 medici, caci aveam tensiunea destul de mica, acum e normala.

26

POZE
mai avem un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Martha, sanatate multa! Sa ne spui ce tratament ti-a dat medicul pt. E.c

Carmen(26+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Mexxa, eu zic sa-l suni pe doctor.....si eventual sa mergi sa te vada. Eu am preferat sa merg la un control si sa-mi zica ca sunt ok decat sa stau gandindu-ma oare ce mi se intampla! Te pup si sa ne spui ce ai facut!
Mie mi-a revenit greata....am vomat azi o data si cred ca o sa mi se mai intample....asta in dependenta de cat de repede apar cei cu mancarea....ca mi-e si foame!

Gata...am fost si a doua oara....acum am dat afara si pastila de fier...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

RAMOMAR, cu oscilococinum, ceaiuri la greu cu lamaie, spirt prin toate partile capului si gatului, si muuuuuuuuuulta rabdare, ca aveam senzatia ca nu mai trece. oricum, uitasem ca oscilococinumul isi face efectul, cel putin la mine, cam dupa 3 zile, si aproape ca dadusem in disperare. .

INNI, cumnata mea, anul trecut, i-a pus micutei cercelusi direct dupa ce i-a dat gauri acolo in spital, dar nu stiu cat a costat, oricum mai aproape de 100000 decat de 500000. Oricum, te invata si asistentele pe-acolo, ca ele ii fac, cu un aparat special.

Legat de contractiile alea false, care cica pregatesc organismul de nastere, eu nu le am deloc, si ai intru in a 29-a saptamana, sa nu patesc si eu ca o colega de-a mea, care anul trecut a nascut pana la urma cu cezariana, ca, dupa toate stimularile posibile, nu a intrat in travaliu. Deci, cam pe la ce varsta a sarcinii incep sa apara? sau la voi au aparut?

Nici buricul meu nu a iesit in afara, adica nu de tot, ca se vede ca e fortat de bebe, manca-l-ar mama pe el de putza!

27+RADU ANDREI

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Katia, imi pare rau ca ai starile astea de voma, sper sa treaca repede, poate ai mancat ceva ce nu ti-a priit sau poate si de la caldurile astea..
Mephala, multumesc, de abia la inceputul lui iulie merg la dr asa ca mai am de asteptat, o sa vad ce zice si dr de fam

Martha 29 sapt

Mergi la inceput

Gripo contractiile nedureroase pot sa le ai sau nu. Nu e obligatoriu si nu e un indiciu pt. travaliu. Iti pot aparea si in ultima luna. Si cu 2 saptamani inainte de nastere. Depinde de fiecare persoana.Si poti sa ai doar 1-2..si atat. Variaza foarte mult. Asa ca stai linistita.

Eu ma "mandresc" ca le am de la 4 luni

Inni 29+ cu ....

Mergi la inceput

Mephala ..sunt la faza cu congelatorul

Inni 29+ cu ....

Mergi la inceput

Pufy sau nu numai ea....stiti vreo reteta buna de ostropel din carne de vita ?

Ca am cumparat niste felii de "snitel de vita" (asa scria) si parca as vrea sa nu le fac snitele ci ostropel..oare merge ?

Inni 29+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna fetelor.
Dupa o perioada groaznica de aprox. 2 saptamani m-am hotarat sa revin si eu printre voi. Chiar daca am lipsit v-am citit in fiecare zi si multumesc fetelor care s-au interesat de mine . Cum va spuneam, am avut o perioada groaznica acasa, din pacate situatia nu s-a rezolvat si nici nu stiu cand/daca se va rezolva dar incerc cat pot sa ma detasez...E bine ca am tot sprijinul sotului . Spre rusinea mea trebuie sa recunosc ca in perioada asta nu prea mi-a mai stat gandul la bebe si nu stiu daca a trecut vreo zi in care sa nu plang...in fine, sper sa-mi revin repede...
Altfel suntem bine, acum mi-a crescut si mie burtica, iar bebe face gimnastica mereu. Ieri m-am confruntat si eu cu ceva contractii, si dureroase si nedureroase, oricum mai mult decat suportabile. Am luat un No-Spa mai mult ca sa-l linistesc pe sot decat pentru ca simteam nevoia. Iar acum ma simt bine.
De la 1 august am hotarat sa intru in prenatal, in principal pentru ca m-am saturat de inghesuiala din fiecare dimineata din metrou si de sculatul cu noaptea-n cap.
Cam asta s-a intamplat pe la noi in ultimele 2 sapt., sper ca nu v-am plictisit prea rau cu problemele mele ca deja vad ca m-am intins.
Sunt cateva fete pe care nu le-am mai citit de cateva zile: cri, itzy-bitzy, pe unde sunteti?
Inca o intrebare si va las: ce parere aveti de carutul asta (cel cu rosu):http://www.barza-ro.com/m2E.html Mie imi place mult de tot, cred ca la asta vom ramane pana la urma...

28
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
Varsta comoricii noastre
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput