Mamici de iulie - august 2006 (67)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Va multumesc mult fetelor pentru urari. Sunteti toate niste dragute.
Eduard e la cresa si azi, am zis ca oricum acolo se distreaza mai bine de ziua lui decat acasa cu mine. I-am dus dulciuri si suc, baloane. Cred ca o sa-i placa. Si l-am imbracat frumos cu papion si vestuta argintie. Ce mai, am baiat mare...si va rog sa ma credeti ca parca ieri am nascut....ei crec mult prea repede...

Cornelia, mamica luiEduard(2 ani) si 36+ Eric
POZE
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

felicitari cristina_ioana!!!! sa va traiasca luca sa va bucurati de el ,sa fie cumintzel si mancacios!
maslinutza multumim de vesti,transmite i monicutzei toate gandurile noastre bune si sa i traiasca bebe !andreea25 si
http://photos.yahoo.com/andreeadm2511
33 si 1zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

la multi ani cornelia_laura ptr eduard sa ti traiasca baiatu'!!andreea25 si
http://photos.yahoo.com/andreeadm2511
33 si 1zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eugcem spune:

Cristina Ioana , iti urez si eu sanatate si sa va bucurati de copilas !!!

La multi ani Eduard!

Eugenia 35+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;42/st/20060722/dt/7/k/2b0f/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Sabana, cum te mai simti? cu psihicul cum stai?
Medeea, ce mai faci? ai mai fost la eco? ce vesti mai ai?

Pumpkiiiiiin, cum esti? gata amenajarea? esti pregatita?

Eliza 32+si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Crissa si Eliza eu am notat deci in total acu sunt 22 de sticlutze. Pb e ca eu nu am piceput cum faceti cu banii. Ca Meddea a zis ca mai intai sa ii strangeti si abia apoi sa cumpar eu. Pai daca le pot trimite cu tiristul mi-ar conveni sa le cumpar acu si sa le trimit prin el. Daca el nu mi le duce, nu-i pb ca le pot cumpara cand vreti voi. Dar de vb cu el abia maine ajunge in uk si il pot suna sa stiu exact ce si cum.
Referitor la cum sa imi dati banii am vb azi cu tata si el a vb cu, contabilul nostru si cel mai ieftin is usor ar fi sa ii trimiteti toti prin mandat postal la tata meu. Ca trimis prin banca ia banca comision mare.
Eu am sa il sun pe tirist si il intreb daca poate sa le duca daca zice ca da eu va anunt si daca vreti cumpar cele 22 de sticle si le trimit si voi o sa trimiteti banii, ca nu imi fac pb ca nu mai primesc banii sau ceva.
Deci acum 22 de sticlutze vine £65.56 adik la 52000 lira = 3 409 120 lei. Si daca facem cum zicea Medeea adik sa dati 200 000 de sticlutza adik dif vine de 45 040 lei pe sticla care sa acopere ch de transport ori 22 de sticlutze vine inca 990 880. Deci grand total e: 4 400 000 lei vechi.
------------------------
32+
Born free, now I'm expensive.
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

quote:
Originally posted by mada_mxm

Crissa si Eliza eu am notat deci in total acu sunt 22 de sticlutze. Pb e ca eu nu am piceput cum faceti cu banii. Ca Meddea a zis ca mai intai sa ii strangeti si abia apoi sa cumpar eu. Pai daca le pot trimite cu tiristul mi-ar conveni sa le cumpar acu si sa le trimit prin el. Daca el nu mi le duce, nu-i pb ca le pot cumpara cand vreti voi. Dar de vb cu el abia maine ajunge in uk si il pot suna sa stiu exact ce si cum.
Referitor la cum sa imi dati banii am vb azi cu tata si el a vb cu, contabilul nostru si cel mai ieftin is usor ar fi sa ii trimiteti toti prin mandat postal la tata meu. Ca trimis prin banca ia banca comision mare.
Eu am sa il sun pe tirist si il intreb daca poate sa le duca daca zice ca da eu va anunt si daca vreti cumpar cele 22 de sticle si le trimit si voi o sa trimiteti banii, ca nu imi fac pb ca nu mai primesc banii sau ceva.

------------------------
32+
Poze
Lucrusoare baby

Mada, eu zic ca e bine asa cum zici tu...numai tu sa pui adresa tatalui tau pe mailul comun si noi deja o sa trimitem banii

Eliza 32+si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

mai burtici, e cam cald azi!
mie deja au inceput sa mi se umfle gleznele!
pana diseara iar le dau pierdute, cred ca o sa scriu anunt: pierdut glezne-gasit stalpii de la Cernavoda si in completare pierdut degetele la picioare-gasit carnaciori de bere....
pana nu se mai racoreste afara cred ca asa o sa fie!
dar, merita bebita mea orice

michella

Mergi la inceput

Eliza pai ziceam ca e mai usor sa adunati suma totala si o trimiteti toata odata. Daca raman 22 de sticlutze la cursul de 52 000 lei lira vine cum am scris mai sus 4 mil 400 lei vechi. Eu trimit mail acum cu adresa si numele tatalui meu sa stiti unde sa trimiteti.
Ca sa trimiteti fiecare pe rand e mai aiurea zic eu. Cel mai usor strangeti toti banii la un loc si trimitei ca daca nu ma insel in afara de Crissa care e mai departe maj sunteti din Bucuresti, nu?

------------------------
32+
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Fetelor eu tre sa trag o fuga in oras am de trimis niste pachete in italia si sa imi iau vopsea ca vine fata in weekend sa ma tunda si sa ma vopseasca ca nu se mai poate asa. Mai intru mai tarziu sa vad ce mai faceti. Pupici!

------------------------
32+
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput