Mamici de iulie - august 2006 (67)
Raspunsuri - Pagina 11

andreea25 spune:
quote:ioana
Originally posted by Ioana81
Neata!. Am dormit dusa azi noapte! Acum suntem f bine, cam somnorosi si cei din burtica
.
De dimineata am fost sa-mi iau sange pentru ultimele analize. Ce bine ca se cam sfarsesc toate.
Despre dpn am inteles in final conteaza ca nasc in august, dar nu cred ca mai sta el pana atunci ca eu una nu pot sta numai in pat si era destul de jos. Sper sa nu-l scap.
Acum vad ca s-a discutat despre pompa de sani. Andreea zi-mi si mie in concluzie ce-mi iau ca eu tot nu inteleg. Nu am urmarit atent totul de pre pompa, si nu as vrea sa ma duc sa-mi iau orice prostie. Astept concluziile.scumpicile gravidute!Ioana
34+ si
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060730/dt/9/k/ff80/preg.pngNunta: http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoVEu si burtik: http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=548837585&security=BdpmCE

despre pompa eu imi iau de la avent electrica am vazut cu 1.700.000 si cred ca saptamana viitoare o sa ma duc sa o achizitionez.eu stiu de la nasa lui fiimea ca e bine sa ti iei ,si ca aia manuala si tip seringa nu sunt chiar asa usor de manuit si ca cel mai bine sa mi iau electrica.asa ca ma conformez si sper sa fie buna.
pupici si cumintika .stiu ca e greu numai in patut ,eu nu am nimik si ma mai asez in pat ca sa mi se desumfle picioarele si simt ca nu am stare,dar asta e ptr bebe facem orice nu?
hai mai vb

http://photos.yahoo.com/andreeadm2511
33 si 1zi

arcenciel spune:
Ma laudam aseara ca o sa dorm... De unde! La 4 :cand s-a trezit sotiorul abia atipisem si bineinteles ca am facut ochii ca cepele ca nu stiu ce cauta prin sertare!
Tot aseara citisem de inchiriererea pompei pe http://www.lllfrance.org/index.htm, eu o sa intreb vineri cand ma duc din nou la curs.
Cat priveste pusul landoului in patut, citisem si eu acelas lucru, dar cate capete atatea pareri: moasa de la cursul trecut ne-a zis ca nu e cazul, ca bb vede pana la 30 cm, de aceea patuturile au dimensiuni standard de 60 cm. Suntem mame si sa avem incredere in propria intuitie... sa ascultam glasul nostru interior, nu pareriele unora si altora care sunt de multe ori contradictorii. Ce e foarte important insa e sa nu culcam bb dor pe spate, ca sa nu faca capul plat si ne-a recomandat sa cumparam un "cale-bb" (suport?), care arata ca doua pernute rotunde legate cu o fasa, in care instalezi copilul cand il culci pe o parte ca sa nu se intoarca cu nasucul in saltea.
Asta o sa cumpar si eu maine cand ma duc sa fac ultimele cumparaturi. Bine ca pe aici s-a mai racorit vremea si sper sa o tina tot asa 36+ 3zile

geliza spune:
quote:
Originally posted by mada_mxm
Neatza fetele!
Si inca ceva mi-a zis o prietena de niste medicamete si vroiam sa va cer parerea daca sunt bune sau nu: Duomox antibiotic, Peritol antialergic, Sabsimplex pt colici, Zymafluor asta cica sunt niste pastilutze mici care se dau de cand apar dintisorii cate una pe zi ca sa previna cariile pana cand creste baby mare o cutie cica are cam 400 de pastilutze, Vigantol astea cica is picaturi pt sintetizarea vitaminei D2 si calciu lactic.
------------------------32+
Born free, now I'm expensive.
Poze
Lucrusoare baby
Despre Duomox antibiotic nu stiu nimic, n-am auzit, n-am folosit
Peritol antialergic, da, se recomanda, dupa parerea mea, prae usor in ro...este antialergic care da stari de somnolenta si care de multe ori este prescris pentru aceste stari secundare
Sabsimplex pentru colici, da, este f bun...alaturi de Bonissan, care este din plante, tot pentru colici
Zymaflour....deja este o intreaga disputa pro/contra zymaflour...cauta pe net...chiar si aici a fost de f multe ori abordat subiectul...eu ii dau fie-mii, pentru ca am apucat si se zice ca daca renunti mai mult rau faci, desi sunt mamaici care si-au asumat riscul si au renuntat...este pentru profilaxia cariei, care se administreaza pana in jurul varstei de 18 ani

Vigantol, da, este pentru profilaxia rahitismului...se administreaza pana la 2 ani si apoi numai in lunile cu "r", adica lunile de iarna, pana pe la 5-6 ani...si aici parerile sunt cam controversate
Calciu...da, dar eu nu i-am dat fie-mii calciu lactic ci calciu sirop...acum depinde si de schema medicilor de-acolo...poate si ei prescriu acolo asa ceva
Sper ca ti-am fost de folos
Eliza

ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Sabana spune:
Vesti de la Cristina. Ii tinea o asistenta de urat. Nu incepem galeria. Va anunt eu. Bebe Luca e cuminte.
Larissa eu mor de cald in casa, dara-mi-te afara cred ca e jale. Imi doresc o balaceala in piscina. Ehe vrabia malai viseaza.
Sabina + Alexandra + tata Silviu

Sabana spune:
Referitor la pompa mie mi-au spus de la spital sa astept sa vad ce imi zice medicul. In functie de lapte si blabla. Am vb la bebelusul tau si mi-o livreaza la spital daca este. Azi astept si eu un colet de la ei. Am luat o groaza de chestii. Ieri am comandat si de la Quelle de o groaza de bani. Am innebunit de tot. Daca nu ma pot plimba prin magazine, internetul sa traiasca.
Sabina + Alexandra + tata Silviu

geliza spune:
quote:
Originally posted by andreea25
despre pompa eu imi iau de la avent electrica am vazut cu 1.700.000 si cred ca saptamana viitoare o sa ma duc sa o achizitionez.eu stiu de la nasa lui fiimea ca e bine sa ti iei ,si ca aia manuala si tip seringa nu sunt chiar asa usor de manuit si ca cel mai bine sa mi iau electrica.asa ca ma conformez si sper sa fie buna.
pupici si cumintika .stiu ca e greu numai in patut ,eu nu am nimik si ma mai asez in pat ca sa mi se desumfle picioarele si simt ca nu am stare,dar asta e ptr bebe facem orice nu?
hai mai vb
andreea25 si
http://photos.yahoo.com/andreeadm2511
33 si 1zi
chiar sunt curioasa daca este atat de ieftina pompa asta de zici tu...ca si eu am vazut AVENT ISIS MANUALA in jur de 220-250 Ron iar Avent IQ ELECTRICA in jur de 520-530 Ron
Eliza

ticker bebe

michella78 spune:
nicole vroiam sa iti spun ca mie mi-au spus si doctorita ginecolog si cea de familie ca pe perioada sarcinii nu e bine sa ieie calciu pentru ca favorizeaza contractiile
acum, vezi si tu, ca doar stii cum e... 2 doctori si 3 pareri despre aceeasi problema
michella

geliza spune:
Cat despre patuturi, din experienta mea, si posesoare a ambelor tipuri de patut, si tarc si de lemn va zic asa:
- pentru primele luni este bun un patut tip cos, de nuiele, sau ladou...existe niste patuturi impletite care sunt bune pana pe la 3 luni...cred ca sunt acele leagane de ziceati voi mai sus...sau landoul....asta fiindca bb se simte mult mai comfortabil intr-un spatiu mai restrans....in lipsa acestora este f util patutul tip tarc, de fash, cu etaj...adica bb poate fi pus in partea superioara a patutului...este f comod pt mama....acelasi lucru s epoate executa si la patuturile de lemn care au mai multe pozitii
- cand copilul deja prezinta riscul de a cadea din patutz se muta din landou in patutz, sau se coboara etajul patutului...
Acum intre cel de fash si cel de lemn...parerile sunt impartite...cel de fas este mai bun ca nu se loveste copilul in el, dar cel de lemn il ajuta la ridicare ca se poate tine de gratii....acum este la libera voastra alegere si la bunul plac
Eliza 31+
si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

ralu80 spune:
eu am luat Avent Isis cu 175 RON din Cora, cea electrica de la Avent stiu ca e mai scumpa.
Bun venit bebeilor si mamicilor mult lapte si rabdare.
Raluca 37+

cinta spune:
creste listuta de bebei si fericite mamici
la mai multi si la mai mare
multe felicitari pt Kehleyr si pt Monica
legat de pompa - eu am deja de prin februarie una bucata pompa manuala. habar nu am ce marca e sau de la ce producator. am primit-o de la o alta mamica de aici.
cazutul pe scari e, din pacate, o practica widely spread - eu am cazut chiar pe scarile policlinicii, cu sotul langa mine el vorbea la tel si eu zbang am disparut din aria vizuala. cazatura nu a fost puternica, dar m-am socat si speriat in ultimul hal - mi se taiase si respiratie si voce si tot. nu puteam decats a stau jos si sa bocesc. sia l meu misuna si se agita ca nu intelegea daca si ce ma doare si ce sa faca. am observat ca de vreo 2 luni imi tot fuge piciorul, parca: adica imi fuge piciorul inclusiv pe loc plat si cu incaltaminte sport - cred ca tine de gradul de oboseala.
va rog, fetelor - despre ce liste de medicamente vorbiti? se pare ca eu am cam pierdut sirul aici: Madacristina - pt ce e INFACOL'ul asta?
pup la burtici si bebici
cinta
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;47/st/20060809/dt/7/k/080b/preg.png