Miresele anului 2006 (61)
Raspunsuri - Pagina 20
elara spune:
Latido, sigur ca ne amintim de tine.
De unde ai cumparat guestbook-ul??? Si la ce pretz?
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Dya, da-mi si mie, pls pe PM nr de tel al acelui nene din Dragonul Rosu, ca am de gand sa trec in wk pe acolo.
quote:
Originally posted by Latido
Salutare fetelor!
Noutati prea multe nu am, am mai cumparat cate ceva, dar numai lucruri marunte. Am pus cateva poze in album cu invitatiile, pantofii, guestbook-ul si jarteluta.
Pupici si bafta la pregatiri!
Nunta
Pregatiri nunta
Cel mai puternic barbat poate fi inghitit de o simpla gropita din obrazul femeii. (G.Vieru)
Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
Alynutza spune:
Oana, felicitari!
Noi vineri am fost sa vorbim la florarie. Cum n-am mai fost inainte, habar nu am daca sunt mai mari preturile. Noua ne-a calculat cam la 500.000 buchetul nasei din 5 trandafiri, aprox. 1.000.000 buchet miresa din 9 trandafiri, 100.000 cocarda nas/mire (asta stiu sigur ca nu costa mai mult decat anul trecut, ca ne-au zis niste prieteni care au facut nunta anul trecut ca si pe ei atat i-a costat o cocarda din trandafir), parca 4-500.000 aranjamente mici din crizanteme olandeze si lychinia (nu stiu daca asa se scrie) si vreo 7-800.000 cel mare.
Nunta noastra
Pregatiri
elara spune:
Clau77, f frumosa rochitza ta. La fel si costumul lui.
Ooana, vor veni si emotziile, stai fara grija ca nu cred eu sa scapam vreuna...
L amine, emotziile astea vin si pleaca...
Apar in cele mai neasteptate momente
Saptamana trecuta mi s-a pus nod in gat cand imi povestea mama la telefon ce costumas a vazut pentru ea pt civila...
Eeeee..spunetzi si voi..ce emotzionant... Daaar cum am spus..apar pardalinicele astea de emotzii exact cand ma astept mai putzin...
Apoi, sambata cand tot mama mi-a spus ca viitorul meu cumnat (logodnicul surorii mele, pe care il stiu de 8 ani fiindca si ei s-au cunoscut in acelasi an cu noi si sunt impreuna tot de atunci) a zis ca va veni cu camera is va filma tot ce va considera el important. Ufff numai cand mi-am imaginat ziua cu pricina..noi miri si el pe langa noi filmand...
Sunt cam emotiva de felul meu si nu stiu cum ma voi calma in ziua aceea... De obicei alung emotziile cu foarte multa lupta si vointza, straduindu-ma sa ma gandesc la maruntzisuri... ca sa pierd imaginea de ansamblu si esentza.
Adica va trebui sa incerc sa uit acest gand care imi da fiori inca de pe acum....."ne casatorim"...
Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
ooana spune:
Am pus ...astea sunt ultimele achizitii...si azi urmeaza multe altele
...analizele au fost gata intr-o zi...totul e sa cunosti o tanti binevoitoare care sa vrea o ciocolata!
Alynuta...tipa de la florarie imi e prietena si imi face cadou aranjamentele, in sensul ca platesc doar florile iar manopera e cadou...adevarul este ca eu mi-am dorit multi trandafiri! Ea mi-a spus ca florile s-au scumpit!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
...pentru nunta!
Wedding Day
5 zile
ginutza2002 spune:
salutare miresici mumoase!
vad ca ati avansat cu pregatirile!bravo felicitari!
eu am stagnat si din cauza banutilor si din cauza examenelor pe care le am de dat!
mai am si eu maine doua examene si gata!
dupa aia am cale libera la achizitii!
bafta tuturor celor care au de sustinut examene!
pupici la fete!
'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'
Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!
Alynutza spune:
Oana, tot ce se poate, avand in vedere ca un fir de trandafir e 80.000. Si eu sunt innebunita dupa ei, dar n-am vrut un buchet mare, sa nu fie greu, iar vineri cand am fost noi am vazut un buchet de nasa din trandafiri albi, 5 bucati, era tare dragutzel.
M-am uitat sa-ti vad si ultimele achizitii, frumoase toate. Intrebare: ti-ai facut singura marturiile? Ca eu am incercat sa tai organza si cu foarfeca in zig-zag si cu foarfeca incalzita si degeaba, ca tot se destrama. Nu stiu ce metoda sa mai incerc. Poate imi dai un sfat.
Nunta noastra
Pregatiri
ooana spune:
Alynuta...eu am cumparat 1 trandafir cu 49.000 asta e pretul fara nici un adaos. Ar trebui sa ma fac florareasa...castiga bine
...marturiile eu le-am facut singura...prima data mi-am facut un sablon din calc dupa care am taiat organza cu o foarfeca normala si au iesit bine fara sa se destrame...eu zic sa mai incerci, sigur vei reusi!
...paharele le-am facut foarte simplu cu un pistol cu silicon...oare asa i se zice?
v-am pupat...plec la dentist!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
...pentru nunta!
Wedding Day
5 zile
ciciep spune:
Eu shmotruiesc si ascult muzica greceasca...ca sa intru in atmosfera de vacanta...matzu a plecat sa faca piata...emotii am, da' pozitive!!
Miresica de 1 al lui Cuptor
Alynutza spune:
Oana, mersi de sfat. Intr-adevar, cam mare adaosul la flori, dar asta e. Oricum ne-am limitat la minim. Tinem pumnii sa nu te chinuie nenea dentistul.
Nunta noastra
Pregatiri
krelia spune:
Buna dimineatza, miresici!
clau, super rokie!!
oana, felicitari pt dizertatie!
ginutza, bafta in continuare!!
Apropos de emotii..eu inca nu am..desi...de azi, fix in 2 luni..taram-taaaa-taaaaa....vor veni emotiile cand voi incepe drumurile al croitoreasa....
pup la fete!
(pt cine vrea sa vada pozele de la DM....sa-mi zica)
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006