Miresele anului 2006 (61)
Raspunsuri - Pagina 13
Alynutza spune:
Camelia, eu zic sa nu te stresezi, ca Elara are dreptate, cei care vin si la biserica si la restaurant sunt relativ putini, doar rudele apropiate sau prietenii apropiati pe care puteti sa-i luati cu voi la pozat.
Nunta noastra
Pregatiri
dyadya spune:
Si eu am aceeasi problema. Biserica la 4 si restaurantul la 7. Tocmai ce discutam cu maica-mea zilele trecute si mi-a zis ca normal ar fi ca noi sa mergem dupa biserica la restaurant, pt ca nu putem sa prevedem cati vor alege sa mearga la local dupa biserica. Si ce ma fac daca sunt prea multi? Nu pot sa car juma de nunta dupa mine nicaieri. Si noi voiam poze in Botanica, dar cred ca o sa renuntam fix din motivul asta. Fac sedinta foto inainte de biserica, si apoi, daca la biserica o sa constat ca numai neamurile merg direct la restaurant, atunci, da, ii car si in Botanica, sau le dau o ora la care sa ne intalnim pe drum cu ei si sa mergem incolonati la restaurant.
Diverse pentru nunta
Alynutza spune:
Da' de ce trebuie sa mergeti incolonati la restaurant? Ca nu inteleg. La noi mirii intra ultimii in sala.
Nunta noastra
Pregatiri
cri. spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Da' de ce trebuie sa mergeti incolonati la restaurant? Ca nu inteleg. La noi mirii intra ultimii in sala.
Nunta noastra
PregatiriTruly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.Miresica de 15 iulie
Da mai Alynutza, io de ce v-am zis ca va invidiez pe voi ardelenii......pt ca aveti o gramada de obiceiuri super, care la noi nu sunt, cum e si asta cu restaurantu'. La noi mirii vin primii si stau in picioare cateva ore sa primeasca invitatii la usa restaurantului, pe cand la voi, lux nene, vin invitatii toti frumusel si mirii sunt primiti in aplauze de toata lumea, super tare!!!!
Don't worry, be happy!
Nunta noastra
pepenash spune:
Si ce ai ales, in final, Alynutza? Nu de alta, dar m-ai facut tare curioasa...
Dyadya, ai facut cea mai buna alegere posibila in privinta tortului. Chiar daca e, poate, mai scump, merita fiecare banut. Si eu sunt clienta fidela a lor si tot acolo mi-as fi facut tortul (sau chiar o sa-l fac?!) daca nu aveam varianta cu Photocake.
Aici imparte fiecare ce are, Ooana, ca doar ne ajutam una pe cealalta, nu?
Giova, numarul de artificii de pe tort depinde, in principiu, de marimea tortului. Noi, insa, nu vom avea articiile in tort pentru ca nu vreau sa-l deteriorez, plus ca, am inteles, in zona in care sunt infipte cam are gust/miros de ars. La noi vor fi puse pe colturile mesei pe care va fi adus, asadar vor fi 4 artificii.
In legatura cu distanta intre ora de la biserica si cea de la restaurant, eu consider ca, daca este mai mare de o ora jumatate, hai doua ore, orice invitat ia in calcul varianta de a se intoarce acasa sa se schimbe, sa-si improspateze machiajul (doamnele), etc. Iar orele astea sunt trecute pe invitatie, deci stiu de la inceput la ce sa se astepte, astfel ca la biserica vin doar cei care vor si pot sa fie alaturi de miri. Oricum, stim toate ca la biserica se mai poate intarzia, nu neaparat din cauza noastra, asa ca lucrurile astea se mai si improvizeaza la fata locului in functie de circumstante.
cri. spune:
Ca sa nu mai zic ca aici in Bucuresti nu accepta nici o biserica nasi necununati religios (din cauza asta ne-am schimbat si nasii pe care ii alesesem initial, care erau ardeleni, din Zalau si erau casatoriti numai civil), pe cand noi am fost nasi la Zalau fara sa fim casatoriti si nu a zis nimeni nimic, acolo nu-i nici o problema
Don't worry, be happy!
Nunta noastra
dyadya spune:
Fix asta-i baiul, Alynutza, ca la noi, mirii tb sa fie primii la restaurant si sa intampine invitatii. la noi e penibil sa ajunga invitatii inaintea mirilor, pt ca risca sa fie tinuti afara pana vin mirii. Sau daca intra totusi in sala, nu are cine sa le faca primirea.
Diverse pentru nunta
pepenash spune:
Cri, la Biserica Icoanei iti spun sigur ca accepta nasi necununati religios. Sau, cel putin, acceptau acum vreo 2 ani cand au cununat acolo o pereche socrii mei care nu sunt cununati decat civil. De fapt, nu i-a intrebat nimeni nimic...
Alynutza spune:
Fetelor, aveti dreptate ca-i nasol. Ma credeti ca nici habar nu aveam ca asa e obiceiul la voi? Noua inca ne-au zis ca sa ne puna la dispozitie o camera din hotel sa stam acolo pana vin toti invitatii (sau no, suficienti cat sa ne faca o primire super). La noi invitatii vor fi primiti de parinti, probabil eu il pun si pe frate-meu si iubi pe sora-sa, ca ei ne cunosc prietenii si parintii isi stiu rubedeniile. Cri, ai dreptate, aici accepta chiar si nasi necasatoriti de nici un fel. Da' cred ca trebe sa-l 'ungi' frumusel pe nenea cu sutana ca sa nu se scandalizeze.
Pepe, am ales un suport de lumanare din sticla (are forma unui paharel care se largeste spre varf - si vom avea de doua feluri: din sticla transparenta si din sticla alba mata) in care o sa pun o lumanare pastila, deasupra pun un servetzel taiat frumos cu margini in zig-zag si apoi bombonele (inca nu m-am decis la bombonele, sa vad ce gasesc) si apoi totul legat frumos in tull si organza si punem un biletzel de multumire. O sa pun poze imediat ce fabric o mostra. Maine sau luni ne sosesc suporturile, dar de facut o sa le fac abia in prima saptamana din iulie, din cauza bombonelelor (asta daca nu gasesc decat din alea glazurate in cioco).
Nunta noastra
Pregatiri
dyadya spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Noua inca ne-au zis ca sa ne puna la dispozitie o camera din hotel sa stam acolo pana vin toti invitatii (sau no, suficienti cat sa ne faca o primire super).
Ei, ce n-as da si eu pentru un relas de macar juma de ora inainte sa incep in forta petrecerea la restaurant. sa stau si eu linistita, sa beau un cicorico si sa fumez o tigarica si sa intram in sala ca perechea regala. Dar nu, noi pe aici avem parte de: fugi repede la restaurant ca a sunat matusa X care a zis ca ea se duce direct acolo si, aoleuuuu, daca n-are cine s-o primeasca. Stai in picioare doua ore pana se termina de venit grosul invitatilor. Ridica-te de la masa, opreste-te din dans, scol' de pe wc de cate ori mai vine un intarziat! Daaaaaaa, categoric inclin spre varianta noastra! E mult mai incitanta!
Diverse pentru nunta