Pereche de miri pt tort
Raspunsuri - Pagina 2
alinacn spune:
quote:
Originally posted by dyadyaquote:
Originally posted by alinacn
fetelor, sunt obligatorii aceste mascote? eu mi-am ales un model de tort si daca ii pun mascote ii stric tot farmecul.
[
Nu sunt obligatorii, doar ca adauga un farmec in plus tortului de nunta. Oarecum ii sporesc semnificatia, pt ca in orice alta ocazie poti avea tort ornat cum vrei tu, doar la nunta are miresei in varf. Pe de alta parte, daca tu zici ca strica modelul tortului, mai bine renunti la ei decat sa iasa o inghesuiala acolo sus!
Creta
Poze nunta
asa e ai dreptate, este si in functie de felul tortului si e foarte adevarata si faza cu mascotele care intaresc semnificatia tortului pt mireasa.
Alyna24 spune:
Eu i-am luat de la un magazin cu diverse chestii pt nunta din spatele bisericii de langa Mag.COCOR.Au chestii deosebite si misto.
Merita incercat acolo!
Si nu arata figurinele ca cele clasice si invechite.
Voi incerca sa pun o poza cu mireseii de pe tort.
Sunt cateva poze cu tortul mai jos si cred ca se vede ceva.
Va pup!
http://photos.yahoo.com/alinafobl
Alyna Fobl
alinacn spune:
quote:
Originally posted by pd
Am gasit-o la cofetaria Alice din Bucuresti.
eu tot la aceasta cofetarie vreau sa-mi fac tortul.prajiturile sunt super, si am vazut si niste torturi........ dar nu stiu cum sunt torturile.cine imi poate spune si mie cum sunt?
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by alinacnquote:
Originally posted by pd
Am gasit-o la cofetaria Alice din Bucuresti.
eu tot la aceasta cofetarie vreau sa-mi fac tortul.prajiturile sunt super, si am vazut si niste torturi........ dar nu stiu cum sunt torturile.cine imi poate spune si mie cum sunt?
sunt f bune!
Nunta noastra - 3 Iunie 2006