Copilasi dragalasi nov-dec 04 (125)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Fulgule, da am fost la sabii, chiar si azi am trecut pe langa ele , dar n-am zis nimic, ma rusinai ca tocmai in orasul meu nu cunosc monumentele si acum m-a plimbat si o colega si proprietara casei unde stam in chirie, s-au sesizat.
La faza cu cucu am , deci Davidutzu este virgin dar pipait bine de tot .
Cat despre prevestiri, astea cu treburile zilnice sunt banalitati eu m-am profilat numai pe situatii importante, hi hi.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Vesti proaste de la noi: azi aman un examen important pentru mine , Paul e iar bolnav, de data asta destul de urat: tuse puternica cu febra si moleseala! incerc sa ajung cu el la Culcer totusi ca nu imi place deloc cum arata! sper sa o gasesc ....nu stiu daca are la cabinet azi sau macar la Municipal...de fapt, la MUnicipal mi-ar conveni mai bine...
JASMINE, cum e Radu????
PAXELA, Silviu cum se mai simte? mai tuseste? il duci azi la analize? pupam

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

AM sunat-o pe Culcer, m-a chemat la Municipal, azi la 11.00 sa fiu acolo, dar sa am grija cum ma descurc ca nu mai da voie sa se intre la ea... Doamne ajuta! sper sa reusesc....
Paul e rau in continuare, zace, parca face efort in a -si tine ochii deschisi!

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza fetelor,
onitza, sanatate multa lui paulica,si aveti grija de voi
cuscra...asa, pazeste bine kuk-ul
va pup pe toate si ep copialshi

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Of, ce de puiuti bolnaviori!

Jasmine, Onitza, multa sanatate baietilor.
Impotriva febrei eu stiam jumatate otet-jumatate apa pentru amestec. Mai eficiente sunt insa impachetarile (intr-un scutec de finet inmuiat in apa la 37grade, bine stors, se inveleste copilul se la subsuori in jos, si peste scutec se pune o paturica sau un prosop uscat. Cand incepe sa se incalzeasca scutecul- in cateva min, se repeta operatiunea de 2-3 ori. La noi a fost f eficient, se face peste 39.5 in general ca ultima solutie daca nu merge altceva.

Flory, ai niste baieti minunati, cred ca esti tare mandra de ei.

Otilia, super pozele cu Ana, si tu ai facut o silueta!

Fulgule, asa , mai, pazeste baiatul, ca fetele sunt mai obraznicoase de fel!

Felis, ma bucur de ce am citit, iar Mihaita, cu toata grija si atentia cu care il inconjurati, nu are cum altfel sa evolueze decat bine, ai sa vezi, deja progresele lui sunt f. importante, .

Noi speram ca suntem bine, singura problema este ca, din cauza tratamentului cu Klacid probabil, acum Mihnea e cumva hipotermic. Sambata noapte m-a speriat iar, avea 34,7 in fundulet (temperatura luata cu 3 termometre diferite, deci era reala), era rece gheata, l-am infofolit cum am putut mai bine si am reusit in vreo ora sa-l aduc pe la 35,5. Si ieri, azi cam tot asa sta , pe 35.5, 36, maaaxim 36,5, sper sa nu-i dauneze chestia asta, pentru ca tratamentul tot trebuie sa-l termin...
Azi il trimit si pe el un pic afara, dupa 1 saptamana de stat in casa, cred ca va fi tare fericit.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata!Sper ca ati avut un we superb..la noi asa a fost!
Sambata prin parcuri,duminica la fel...duminica ne-am vazut un pic si cu Felis si Mihaita..e un dulce!Si sper din tot sufletul ca ceea ce ai scris tu despre alti copilasi cu SD sa se realizeze si ptr. ingerasul tau!Cu asa mamica,sunt sigura ca asa va fi!
Duminica seara am fost in Herastrau,Mariuca s-a plimbat cu vaporasul,nu i-a fost frica deloc...e curajoasa fata mea!
Onitza,Jasmine,sanatate multa celor 2 voinici!
Otilia,arati f.f. bine,iar Ana e o scumpa(ce ai avut mai cu buclele ei???)....si scari ca acelea le coboara si urca si fata mea...imi vine rau cand o vad!
Flory,sa-ti traiasca BBlusul,dragalas mai este.Si sa creasca mare si Andrei!Pupici la micul luptator!
Fulfuletz....esti de coma!Sper ca atunci cand o creste sa lasi fetele sa se apropie de "comoara"baiatului tau
Noi mai avem putin si plecam la mare,sunt stresata cand aud de atatia bolnaviori,sper sa fim sanatosi sa plecam linistiti.
Pupici si o saptamana buna

POZE
Nasi,10.06.2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Sosiram si noi de la Culcer...sunt obosita moarta, povestesc mai tz ce mi-a zis...pe scurt, are o viroza , dar nu e din plamani ci de la muci, ceea ce e foarte bine, am dat un milion pe medicamente!!!

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

servus fetele!

David tuseste si el de azi dimineatza aproape incontinuu...

eu inca nu stiu ce e aia tuse uscata...adica cand nu ii curg muscisorii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Salutare!

Fetele, eu tocmai m-am intors din minivacantza de la Timisoara, unde am cam suferit de caldura 4 zile... torrrrid! 37-38 grade... si nu sufla deloc vantul...
In conditziile in care am avut sambata un program agitat... cu nunta la care am fost nasi (prima data!)... in sensul ca totul a fost foarte aglomerat si muuult stres... anyway a iesit bine totul.
Am avut si timp de plimbat 2 zile si chiar mi-a placut mult Timisoara, e plina de parcuri, flori si spaztii verzi.. de cafenele faine si are asa, in general, un aer vestic...
Nunta altfel decat la noi... cu alte obiceiuri.. unele faine altele nu prea...(eu nu pot sa suport lautarii)
Slujba de cununie extrem de scurta... 15 minute... neobisnuit pentru mine... si altele...

Dar am primit tort de la miri foooarte bun din ala cu praline cum face Aime...
Daca vreti sa ma vedeti nasa.. aici sunt

Oti inca nu am facut pozele cu Iris... programaseram pe azi, dar nu a putut sa vina fotograful, a ramas pe maine... sper sa reusesca sa ajunga...e foarte aglomerat.
Am vazut-o pe Ana, e o dulcica... si chiar semana f bine cu Raducu al Jasminei... sunt tare frumosi blonzi si cu ochisori albastri.

Flory sa-ti traiasca baietzii si sa te bucuri mereu de ei... sunt minunatzi!

Multa sanatate puiutzilor bolnaviori... eu v-am tot citit chiar si din deplasare ...dar n-am apucat sa scriu...

Fulgule m-am distrat bine de tot de patzania cu David si Luisa... tare faza...hahaha... ai facut-o instincitv... fara sa stii de ce... asa numai, sa-ti aperi fecioru'!

Iris a ramas cu mama cat am fost noi plecati si a fost rea rea rea... i-a terminat pe ai mei care nu-s chiar in varsta, adica au 55 de ani.... da' i-a pus la pamant cu energia ei...
Are mai nou obesesia sa se descaltze si sa se incaltze si face asta mereu... cu diversi pantofi de-ai ei sau de adult...usile de la casa trebuie sa le tzinem inchise cu cheia fiindca altfel le deschide si vrea sa plece afara in curte si avem 2 siruri de cate 13 trepte nu foarte line... asa ca are toate sansele sa cada in nas... si nimeni nu vrea asta... e un stres cu usile inchise... cine sta in casa cu gradina cred ca stie cum e...
Evident ca in gradina singura nu poate fi lasata... trebuie sa fie mereu cineva cu ea (un pastor, ca eu de multe ori asa ma simt)... ca nici nu ne imaginam noi de cate e in stare...si cate idei ii vin...

Iar nu are chef sa manance... mai nou scuipa cand nu mai vrea ... si degeaba vine lupu, ursu, Baba Cloantza... ca nu o intereseaza... a descoperit cuvantul "NU"... frate.... ma termina.. am intrat parca prea rapid in perioada negatiei continue!
Dar pe de alta parte, face rapid puzzle-uri de 6-7 piese si reuseste sa urmareasca un film pe DVD pana la capat.. favorit: The Aristocats...
vine si-mi zice... "veau MIAU"...
Aaaa am uitat sa va spus ca de vreo sapt. jumate' leaga frecvent 2 cuvinte.... deja ne putem intelege mai bien.

va pupez si sa aveti o seara placuta... ca noi nu bine ne-am intors din calatorie si deja avem musafiri...so... tre' sa fac mancare si am un cheeeffff

Dana & Iris 1,6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Sanatate multa copilasilor bolnaviori si mamicilor tristutze!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput