Copilasi dragalasi nov-dec 04 (125)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Contra febrei sosetele se inmoaie in
-otet simplu
-jumate otet jumate apa
-jumate otet jumate spirt?
Please,ca nu stiu ce sa mai fac cu febra asta....

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

jasmine, eu stiu ca 1/2 otet si 1/2 apa.
otilia, suuuper pozele cu Ana.
Flory ,ma bucur ca sunteti bine, sa iti traiasca baietii.

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

JASMINE, cand a avut Paul febra 39.7, eu i-am inmuiat sosetele in otet cu apa, dar i-am pus si un fes inmuiat in acelasi continut dar stors bine, si am asteptat cam o ora si ceva pana i-a mai scazut la 38!!! rabdare multa si bafta! tinem pumnii!! Aaaa, i-am mai pus un supozitor de novocalmin, parca! se spune ca e foarte bun la febra.
Vad ca si Paul tuseste ooooooooooof!!
Sanatate puiutilor raciti!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

JASMINE, sa ne tii la curent cu febra lui Radu, da????? a mai scazut?

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

MIA, eu de cand ma stiu am RAU DE MASINA!! de asta nu scapi! eu iau EMETIRAL, dar nu stiu copiii mici daca au voie....

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

Jasmine, in speranta ca v-a trecut deja febra, vin totusi cu indicatiile pe care le-am primit si noi chiar de la dr., cand am fost acasa: se inmoaie sosetele in otet pur, ii freci piciorusele pana se incalzesc, apoi ii scoti sosetele si repeti operatiunea de trei ori(ideea e sa nu stea mult cu sosetele cu otet, la sfarsit ii dai sosetute uscate).
Multa sanatate.

Mergi la inceput

DUTZI, ce bine ca ai postat! suna mai bine si mai intelept cum ai spus tu! data viitoare, cand mai face febra, asa o sa fac si eu!

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Onitza, da e groaznic cu raul de masina...si el mitittelul trage niste rafale de varsaturi...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miag

Onitza, da e groaznic cu raul de masina...si el mitittelul trage niste rafale de varsaturi...

NU vreau sa te sperii, ai mei si acum isi amintesc cat au tras cu mine, cand eram mica, cu varsaturile, imi povestesc ca ma puneau sa numar copacii pe langa care terceam cu masina, ca sa nu ma mai gandesc ca mi-e rau, si asta cam faceam...printre varsaturi ...imi dadeau lamaie, apa sa beau, ma spalau pe fata mereu, ....ceea ce ma faceam sa imi revin cat de cat, si sa rezist calatoriei, era sa ma asez in poala mamei, in pozitie de nani, adica intr-o parte...sincer asa imi revin si acum daca mi-e rau.....aaa...si sa stau neaparat in maneca scurta, oricat de frig ar fi, sa nu imi fie in nici un caz cald, stii? ...ce s aiti mai zic, imi prind bine racoritoarele, sa simt apa rece in gura si sa ma ud pe frunte si obraji, cam atat.....imi pare sincer rau ca Roland are boala asta nebuna, eu ma crucesc si acum cand vad ca totusi dupa atatia ani inca mai exista....si stii care e culmea ironiei??? ca nu stiu niciodata cand apare..adica sunt drumuri cand le facem la Moreni si nu am nimik, dar uneori, mi-e rau tot drumul.....ce am observat e ca mi-e rau de ex. daca plec cu masina dimineata, pe nemancate, si mai ales vara...iarna nu am nici o treaba, din fericire!

Pupic si multa sanatate!!!! ar trebui intrebat medicul ce se poate face, daca sunt totusi niste remedii, medicamente pt copil, mi-e tare mila de el mititelul....si e chiar foarte nasol sa ai raul asta de masina....simti un rau in tot corpul, o stare de voma continua, si de lesin....yeahhhh, nashpa!!!

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Voiam sa va mai zic ceva... Daca pana acum la subiectul de "parinti de copii cu SD" erau numai vesti triste (mai toti copii bolnaviori) acum am citit ceva ce m-a bucurat putin si mi-a mai dat putina sperantza... Pe langa ce stiam despre SD si evolutia lor... ia uitati aici niste citate:
"Avem un prieten de familie cu care am dezbatut acest subiect acum cateva luni, l-am interebat daca e posibil ca un copil cu sd sa fie primul pe clasa intr-o scoala normala. Raspunsul lui nu a fost foarte placut si nici ceea ce ma asteptam sa zica. "Nu, copii cu sd sunt copii care au retardare mentala, deci nu vor putea ajunge sa fie cei mai buni intr-o clasa." Din punctul lui de vedere ei nu vor depasi mental varsta de 12-13 ani. In momentul de fata nu pot sa accept acest lucru, eu tot sper sa ajunga totusi la varsta mentala a unui copil mai mare de 13 ani, dar voi vedea. Noi toate vom vedea ce ne rezerva viitorul. "
"la noi in oras,sunt multi insi cu down si am vazut destui,cum se comporta.vreau decat sa spun ca intr-o fabrica de la noi,director mare este un om in varsta de 43-44 de ani care are down.down clasic,nici macar mozaicism.deci gandeste la fel ca un om normal o data ce este director nu?
este casatorit cu o femeie normala si au un copil perfect normal.(cred ca v-am mai spus asta,nu stiu sigur) asa ca de ce sa nu speram si noi ca bebeii nostrii vor fi perfect normali?prin multa munca,atentie si afectiune,cred ca vor fi bine.intr-un alt cartier mai e un baiat cu down care are vre-o 20 de ani si gandeste perfect!are prieteni,merge la discoteca,la petreceri impreuna cu ei.iar la sala sporturilor din ploiesti,un alt baiat cu downd,lucreaza la curatenie,este la fel de normal.astea sunt doar cateva exemple."
"stiu un sef de promotie la facultate cu sd.
nu exista nici o regula, doar munca si speranta.
deci optimisti dragi parinti, suflecati manecutele si la treaba."

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06....
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput