Si totusi...viata nu e cum o credeam(2)
Raspunsuri - Pagina 25

cicina spune:
Certamente.Voi avea destul de putin timp de stat, dar voi face in asa fel incat ne vom imtalni toate, vad ca majoritatea sant din B. Tu ce-ai facut cu operatia?Esti bine?

Dandush spune:
Hmmmm.....cred ca eu si cu FLEUR suntem singurele
care nu putem veni sa va stresam in August ,
dar las' ca noi doua ne vom intalni in Hawai undeva, si o sa va facem in ciuda....Sic! sic!
D.K.

cicina spune:
Asta e avantajul nostru celor din Europa ca putem ajunge repede acasa.De aceea cu prietenele mele din Australia si Canada ne vedem o data la 5 ani.

violeta69 spune:
m-a intreat cineva cand e operatia(scuze ca nu mai retin cine)....e pe 28 inie,dupa ora 13,la ora 13 tb. sa fiu acolo sa ma pregatesc......
am facut analizele pe care mi le-a cerut medicul,sunt bune,afara de faptul ca sunt cam anemica.....de asta ma simt de parca duc in spate un munte......cu inima nu stiu ce-i, ca la EKG nu poti spune nimic daca nu ai cunostinte....
operatia,Cicina, se numeste conizatie.....am scris eu cate ceva la sub. teama de operatie de la cei cu pisihicul mai low-eu sunt una din alea.......dar aici cu voi,incet- incet sunt cea mai optimista.......
Vio

puf13 spune:
'neatza fetelor,
ma bucur sa vad ca sunteti bine macar cele care ati dat trezirea, in rest celelalte fete cum sunteti, dati si voi de veste
davidutza
bblusha
inxxi
sper ca la voi e bine si de aia nu ati mai intrat
vio sigur ne vedem cu fetele cand o sa te pui pe picioare dupa operatie
aelita de cate ori citesc ce scrii tu, de atatea ori rad de ma tavalesc
acum sa va povestesc ce facui aseara:
cand m-am ridicat de la calc. māndrul era deja la usa, asa ca nu am mai apucat sa-i pregatesc mare lucru (am pus mana pe ce am gasit in frigider) de mancare.
Si acum partea interesanta.........
Am avut parte de o cina romantica si pe aceasta cale tin sa multumesc celor de la Electrica pentru ca au stiut ei tocmai la fix cand sa intrerupa curentul, deci cina a avut loc la lumina lumānarilor asa cum scrie la carte. Pana de curent a tinut pana pe la ora 2.00AM asa ca pot spune chiar ca a fost o cina prelungita..:)
Partea ce mai interesanta e ca tot din lipsa de curent am discutat cate in luna si'n stele... si am aflat ca e posibil sa ma trezesc la cununia civila (cel putin) ca ma ia māndrul intr-o zi la sfat fara sa fii stiut dinainte nimic (sper totusi sa nu se intample chiar asa).
Cam atat daca am uitat ceva va mai scriu....
ufff si azi e caldura mare si am de umblat, sper sa fiti si voi topite ca sa nu pierd prea mult din discutii, dar oricum recuperez eu....
va pupic pe toate 13
grupul fetelor fantastice

elas spune:
Buna dimineata frumoasele mele!
De dimineata am avut treaba si am ajuns acum la birou..si am venit sa imi aiu cafeau si portia de dragoste de la fetele fantastice!
Sinteti niste dulci...de fiecare data cind deschid netul mi se lumineaza ochii cind va citesc!Pupici la toate!Si va iubesc mult!
Alexutu, iubita noi sintem niste invingatoare...indiferent ce gindesc ei!
Am niste vesti noi...aseara toane bune...mers la cumparaturi...si uitat la meci!atmosfera relaxata!Eu recisoara, dar nu tepoasa!
Pe la 21.30 primesc un telefon de la un f bun amic...cu care imi permit f multe...si ma pisicesc la telefon..ne trimtem pupici si altele...domnul de fata, cind am terminat convorbirea intreaba..ai un amant?
Raspuns Se poate!Te deranjeaza?El a nu...intrebam si eu, dar nu va exagerez era negru!Dupa 5 minute primesc un SMS comic de la amicul!El agitat, eu rid si ma luminez!Ma duc la baie si las telefonul la indemina, dar pus intr-un anume fel...Eram sigura ca o sa se uite si s-a uitat!Deci e gelos!De ce daca nu ma mai iubeste?
Despre vita..o sa va povestesc!E inalta...ffff slaba, dar urita la mutra!o tipa insipida dupa cum spun prietenii nostri comuni!Insa cu f mult tupeu si destul de acida daca nu ii convine ceva!Cam fitoasa!
In rest, prost educata...(de ex casca fara sa puna mina la gura, soarbe din ciorba)si cam tata!
Cam atit despre ultimele evenimente!
Hai la cafeluta!

cicina spune:
Mai bine de atat nici ca se putea Puf, bravo.Sa ne comunici data.Si mai mananca si tu ca 40 de kg daca nu umbli cu caramida in buzunare risti sa te ia vantul. Santeti SUPER amandoi, si ala negru.
Vio, am inteles despre ce e vorba, nu trebuie sa-ti fie frica de operatie, unde o faci, la ce spital?
cicina

puf13 spune:
elas fii barbata zoe!!! sa se invete minte mama lui de nesuferit si bovina lasa-o in pace ca stii ca "tot pe limba ei piere"
cicina multumesc frumos si voi sunteti superbi, sper sa fim si noi tot ca voi, cat despre caramida...stiu cum e, chiar evit sa ies din casa cand bate vantul, nu de alta dar cine stie unde ma trezesc cand se opreste..:)

puf13 spune:
am uitat sa va zic ca NORMAL cand stabilim data suteti TOATE invitatele mele
asa ca la anul fetele din tari straine cand va planificati vizita in romanica sa ma aveti si pe mine in traseu...