Pastile, creme ...pentru bust

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Am cautat si eu solutii minune. Am aruncat si bani aiurea pe prostii. Toate-s varza. Dar acum, cand alaptez, am cu 2 numere in plus la sutien. Mai vedem dupa aia cu ce mai raman ca are bb-ita un apetit...

ALINA mamica fericita de ELIZA bebelusha perfecta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

quote:
Originally posted by Leditia

quote:
Originally posted by lulu77

La Contrast Impex - www.contrastimpex.ro sau in saloane de remodelare.

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Da,lulu,am mai citit de produsele alea,dar din pacate nu poti comanda decat daca ai firma.
pupici.

Si cum il putem procura?Lulu, draga mea, tu cum l-ai procurat?La ce pet este?Dupa cat timp s-au vazut rezultatele?gata....am terminat intrebarile

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Il puteti achizitiona direct de la Contrast ,trebuie sa intrebati ,stiu ca dau si pe persoana fizica , dar de la o anumita suma in sus .Daca nu puteti achizitiona de la ei ,incercati in saloane de remodelare ,majoritatea lucreaza cu produsele de la ei.
Daca cumparati pe persoana juridica nu exista limita minima de comanda ,si daca sunteti din alta localitate ,va trimit coletul prin curieratul rapid cu plata la livrare.

CONTRAST IMPEX SRL

Sediul central - Bucuresti
Strada Mamulari 2, BL. C1, Sector 3.(în spatele halei Unirea)
Tel/Fax: 021/ 311.33.37
311.33.38 / 311.33.39
0788.316.333 / 4
0722.249.121

Distributie Moldova: EMUS Srl
Iasi Str. Socola 13, BL. D6
Tel: 0232/237.895; 0722.391.944
Distributie Brasov: EDRU Srl
Str. 13 Decembrie, nr. 9, BL. G9, ap.1,
Tel: 0268/419,777; 0722.638.889

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lulu77

Il puteti achizitiona direct de la Contrast ,trebuie sa intrebati ,stiu ca dau si pe persoana fizica , dar de la o anumita suma in sus .Daca nu puteti achizitiona de la ei ,incercati in saloane de remodelare ,majoritatea lucreaza cu produsele de la ei.
Daca cumparati pe persoana juridica nu exista limita minima de comanda ,si daca sunteti din alta localitate ,va trimit coletul prin curieratul rapid cu plata la livrare.

CONTRAST IMPEX SRL

Sediul central - Bucuresti

Merci Lulu!Dar de la adresele astea il putem achizitiona chiar daca nu reprezentam un salon, nu?Cam la ce pret este?(sper ca nu ai scris si eu, de distrata ce sunt, sa nu vad)
Strada Mamulari 2, BL. C1, Sector 3.(în spatele halei Unirea)
Tel/Fax: 021/ 311.33.37
311.33.38 / 311.33.39
0788.316.333 / 4
0722.249.121

Distributie Moldova: EMUS Srl
Iasi Str. Socola 13, BL. D6
Tel: 0232/237.895; 0722.391.944
Distributie Brasov: EDRU Srl
Str. 13 Decembrie, nr. 9, BL. G9, ap.1,
Tel: 0268/419,777; 0722.638.889

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Cred ca poti achizitiona pe persoana juridica ,daca nu reprezinti neaparat un salon ,cred , iar pretul este undeva in jur de 3-400.000 lei , nu mai stiu exact .

Mergi la inceput

merci lulu

Mergi la inceput