Mamici cu fetite mici frumoase foc !
Raspunsuri - Pagina 3
georgi75 spune:
Da Mira daaaa...cunosc printesele deja.
Bine ai venit.
Hai la povesti mamici de fete cucuiete.![]()
Uite io am observat ca cel putin la mine in oras, in anul in care s-a nascut fi-mea s-au nascut ff multe fete.Deja imi fac probleme ca n-o sa aiba Stefania gagici....![]()
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)
Avem si POZE
elena_oona spune:
Ma inscriu si eu
.
Am o printzesa de 1 an si 8 luni , care e frumusica foc.Cred ca orice mama i-si vede propriul copil ca fiind cel mai frumos din lume.Eu pur si simplu imi ador fetita.
Sanatate frumosilor vostrii !!
Elena & bebe Manuella 1 an si 7 luni (16.10.2004)
"Good parents give their children Roots &Wings. Roots 2 know where home is, wings 2 fly away & exercise what's been taught them. "
georgi75 spune:
Multumim la fel Elena.Bine ai venit.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Avem si POZE
georgi75 spune:
Pai ce faceti mamici?![]()
Io am fost plecata azi.Si plec si maine.
Haideti la povesti.
Avem si POZE
dianaiulie2009 spune:
Buna dimineatza mamici cu fetitze frumusele foc !!!
Chiar asa ce faceti ??? Haideti la povesti !!!
Fetele mele sunt bine . Paula , cea mica e agitata noaptea din cauza caldurii si bea cate 3 sticlutze de ceai pe noapte , deci schimb cam 3 pampersuri , tot asa pe noapte .
Andreea , cea mare , cam incepe deja sa se plictiseasca , de cand cu vacanta . Din toamna merge la scoala si e foarte nerabdatoare !!!
Va astept la povesti , care puteti !!!
albumele noastre
georgi75 spune:
Neatza si de la mine.Inca nu am plecat, asa ca am dat o fuga pe la voi.
Noi suntem un pic mucioase ca am reusit performanta asta dupa o iarna in care nu am avut nik.In rest, toate bune, pocim cuvinte, am inceput cu bubitele in cot si genunchi... ce mai...ocupate rau.![]()
Hai
si ne auzim pe seara.
Ana foarte bine ca bea ceai.au mare nevoie ca altfel s-ar deshidrata.
Avem si POZE
sanziana72 spune:
Si noi, si noi! Marina, 1 an si 9 luni. Inca nu avem par prea lung, dar e cret!
Nici poze prea recente nu avem dar sper sa indreptam situatia dupa vacanta. Vineri plecam la mare! Ca doar frumusetea se intretin, nu ? ![]()
Sanziana & Marina (03/10/2004) Cand s-a nascut Marina... Poze
Dragostea ne-a fost data ca sa invatam sa ne depasim egoismul, sa invatam sa ne pese mai mult de altcineva decat de propria fiinta.
maria2mami spune:
DECI....a mea este ceea mai fumoasa ...da?! ...ca de nu....
![]()
Daca ne primiti si pe noi in club asa cum aratam acum, pentru ca azi am cazut din topogan de la inaltime
Acum suntem bine, cam sifonate, ne-am innvinetit un pic in obraz, da ne trece...ca suntem fetite mari
"Mamiii hai sa mancam cevaaaaaa de mancaleeeeee" Maria 
maria2mami spune:
Am uitat sa zic ca avem 3 ani si o luna, 15 kg, par
cret, suntem cochete, am castigat un concurs foto (locul 1)...si suntem la o dieta permanenta![]()
Pupam fetele frumoase![]()

"Mamiii hai sa mancam cevaaaaaa de mancaleeeeee" Maria 
georgi75 spune:
Sanziana si Mihaela bine ati venit in club.
Frumusele foc si fetitele voastre.O sa fac in seara asta o listuta cu mamicile si printesele aferente.Dupa ce o bag pe-a mea la nani.
Doamne...de unde au cupiii astia atata energie ca a mea o tine intr-o topaiala toata ziua...![]()
Avem si POZE