Clubul nurorilor (61)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

si cand ar fi intalnirea?

Mergi la inceput

no one here?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Sun, frumos oricum ar fi, de iubire, de casatorie, iubire sa fie multi multi ani inainte!
Noi facem anul asta 3 ani de iubire, undeva la o sapta si ceva dupa ce ne vom casatori. Ieri seara nu intelegeam si-l intrebam pe iubi de ce a ales 7 in numarul de la masina (ca l-a ales cu initialele noastre), si el s-a uitat zambind la mine si atunci mi-am dat seama ca in luna a 7-a ne-am cunoscut, in luna a 7-a m-a cerut de sotie si tot in luna a 7-a ne vom casatori...

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

in decembrie inceput idila, cunoscut in septembrie , in mai cerut, in mai executat

Mergi la inceput

Fetelor, cum faceti voi sa scrieti altceva acolo unde scrie "membru matur, junior, etc"?

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Nico, stabilim ziua si ora in functie de cum pot veni cat mai multe fete. Eu as prefera dupa ora 18.30, caci pana atunci sunt la job, in orice zi, mai putin in wk. Dar, sa vedem ce zic si fetele.

Razuca, cand ne arati si noua pozici, ca eu abia astept sa vad ce miresica frumoasa ai fost.

Aly, un dragut iubi tau.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cherry22

Aly, un dragut iubi tau.

cherry

Asa zic si eu, ca de aia il iubesc

Lavi, spor la invatat si bafta multa multa la examenul de vineri.

Fetele, inca nu m-a sunat tipa de la Selgros sa-mi spuna daca imi poate aduce suporturi... Si ea nu mi-a dat nr. de telefon/nume unde sa o sun eu...

Nunta noastra

Pregatiri

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Aly, nu fi supi, poate inca nu a avut timp sa te sune. Eu zic sa nu-ti faci probleme, daca a zis ca te va suna, o va face sigur. fata si nu mai fi asa stresata

Nico, ati fost rapizi, nu gluma

Noi ne-am cunoscut in martie, in mai am inceput relatia, la aniversarea de 9 ani m-a cerut si in iulie anul urmator ne-am casatorit. El ar fi vrut sa ne casatorim mai repede, dar eu am amanat momentul din diverse motive.

pupi fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

vali bine ai venit printre noi...cum apare HIM te va trece in listutza...felicitari ptr soacra

Vrei sa dai o mana de ajutor?
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77118

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunicuta spune:

Sun-ule sa dea DD sa fiti impreuna cat mai multi ani sa va iubiti mereu si sa aveti copii frumosi si sanatosi-cum cred ca va doriti poate o fetita si-un baietel -ce zici ?

Razuca multe multe

Vali
- bine ai venit in club-bine ca ai soacra buna se mai echilibreaza balanta soacrelor, povesteste-ne despre tine si soacra

Dar apropos dragele mele ce va mai fac soacrele in afara de Alynuta care e suparata pe soacra( din cauza marturiilor) restul ce mai fac nu s-au molesit de la caldura deafara
a si sa nu uit de soacra Marinei- o soacra SUPER -

Marina ce mai faci ?cum suporta bb caldura din Buc?

Pentru intilnire sper sa pot sa vin si eu- depinde de zi si ora -ca acum sunt in zugravit si am la treaba dar incerc sa ma descurc.

Bancurile -super -m-am amuzat copios .

O trabantista la Service:
"As vrea sa-i puneti masinii spoiler, jenti cromate .... Cat ma costa ?
Mesterul" 4,20 Euro.
Trabantista" Radeti de mine?
Mesterul" Pai cine a inceput ?

O zi buna ca eu ma duc acasa sa ma apuc de curatenie in prima camera zugravita asa ca "buni" trece la treaba-
si sper sa-l conving odata pe fiu-miu sa puna niste poze in album ca sa nu mai fiu chiar buni-

Mergi la inceput