pantofi misto?
vreau balerini bej (sau in mai multe culori, iar bej sa fie printre ele) si sandale platforma cu varful decupat.
ma rog, vreau ceva deosebit, elegant,la preturi pana in 3 milioane lei perechea.![]()
in afara de musette si veronesse, unde sa ma duc?
intre bata, benvenuti, unu...care-i cel mai cool magazin?sau ce altele stiti voi, nu neaparat cu NUME si RECLAMA?pantofi deosebiti!!!
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
Raspunsuri
Elise spune:
Du-te in Mall, Plaza si Unirea si sigur gasesti si balerinii tai.
Sint o gramada de firme care comercializeaza incaltaminte si confectii, mai brand name, mai ne brand name...cum vrei:)
Mie imi place, de ex, incaltamintea de la Otter pentru ca vine ca turnata pe picior si cum stau cite 12 ore plecata de acasa n-am kef sa ma scalambai in fel si chip ca ma string pantofii sau se deformeaza. In plus, trebe sa si conduc cu ei. Cu sau fara toc.
Sau Office Shoes.
Elise
amik spune:
office shoes parca nu mai sunt asa de atractivi cum erau odata!...
uite, otter nu am cumparat niciodata!o sa incerc.
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
Happiness_4_us spune:
Si eu sunt pentru Otter, au si in Carrefour Orhideea magazin, sunt super ca si incaltari.
Mai sunt super si incaltarile de la Ecco, foarte comozi si practici.
Are cineva idee, unde as putea gasi si eu o sandaluta in baretele finutze, care sa se incheie in jurul gleznei si musai sa fie de culoare auriu? Imi trebuie pentru cununia civila, am o rochita in nuanta de bej dar care face ape, ape si cu nuanta de auriu.
Multumesc!
Nana Motoc
Pana la nunta...
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."
GabyHila spune:
Nana ce nr iti trebe? Da un PM poate iti aduc ceva misto din Spania sau poate gasim direct la mine in magazin.
Do not go to bed mad! Stay up and fight!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060
leliutza spune:
Amik - ai incercat la Il Passo? eu am de la ei o pereche super de balerini de piele intoarsa si sunt multumita de ei. I-am luat din Mall de la Timi, sigur tre sa fie si la voi. Eu am dat in toamna 2 mil pe ei si mi-au facut si card de reduceri, da n-am apucat sa il folosesc inca
.
Spor la cumparaturi

, mami de
( 13oct04 )