Mamici de iulie - august 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Sabana, la mine si sotul e informatician...e programator..eu sunt tot informatician dar fac parte de consultanta si mai putin programare. La mine insa sotul are masura lucrurilor si la el weekendul e weekend...nu cara nimic acasa...spre deosebire de mine. Frumoasa meserie de traducator...am si eu o surioara care termina acum romana-engleza in iasi...ia sa ii sugerez si ei...sunt posturi care asa se cheama traducator? Ca ea e in ceata cu cautarea job-ului mai ales ca Iasi nu e tocmai Bucuresti.
Am facut si eu o pauza de la facut mancare..multe mi-am mai propus sa fac si asta mica misca si in timp ce ma invart eu prin bucatarie.
a.cicel, cand va aud pe voi ca mergeti la examene...mie cred ca mi s-a atrofiat si creierul de cand stau acasa. Cand stau pe scaun zici ca stau pe ghimpi..ca ba ma inteapa..ba se intareste burta asa ca evit sa fac chestia asta. Dar lasa ca scapi de examene si dupa aia mai lenevesti si tu.
cristina_ioana, cred ca ai mancat bine si acum faci nanita...bravo ca acusi vine Luca si adio somnuri prelungite.

http://tickers.baby-gaga.com/pregnancy.php

Poze cu burticuta si lucruri bebe

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 25miky spune:

Feteelor !!!!!!!!!!!!!!!! dati-mi si mie o contractie de pofta !!!!Am aproape 38 de saptamani si nimic !!!! imi fac exercitiile ,merg mult , inafara de intepaturile alea de saptamana trecuta ,doar 2 ,nimic ! ma apuca nebuneala, e normal sa nu am nimic ??? ufff ,parca saptamanile astea nu mai trec ! Doctorul rade de mine cand ma plang ca nu am nimic ,dar... ce gravida sunt eu daca doar ma ingras si atat ? uff va pup .+37 si 4 zile

miky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Ceau Burticoase
SABANA:Imi pare rau de ce aud...STai cumintita in pat ca o sa treaca..poate te-ai agitat prea mult zilele astea.
FEtelor cu miscari lente de bebici..cu ceva dulce (Suc...)ati incercat?Si sa stati pe partea stanga?La mine uneori merge!Dar cel mai bine e sa va duceti la medic, la urgente undeva...Fara nici un fel de frica....VA linistiti dupa ...E mult mai bine dupa asta!
Eu sunt acum stresata de alta dandana..ca bebicul meu are aceleasi dimensiuni ca acum 2 saptamani in afara de greutate care a crescut..VA intrebasem eu de faptul ca totusi greutatea nu se calculeaza in functie de ceilalti parametri?Si daca aia sunt la fel..cum poti sa spui ca a crescut in greutate?
Cristina_ioana:Te intelegperfect...e frumos afara, de ce sa gandesti altfel...?
LArissa Si Cristina:Si eu dorm...n-am treaba..Noaptea ma trezesc de cateva ori dar adorm la loc deocamdata!
PUpici la fete.

crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mali_ spune:

Salut,

Fetelor care va plangeti de intepaturi si presiune in zona x, eu am problema asta din saptamana 27. Uneori ma opresc pe strada sa imi trag sufletul si sa strang din picioare, ca am impresia ca bebe vrea sa iasa. La inceput m-am speriat, mai ales ca eu nu am avut contractii deloc pana acum. Asa ca am fost la ecografia si cand doctorita a introdus sonda vaginala ca sa imi masoare colul si cand a atins capul bebelusului meu, am simtit aceeasi senzatie. Mi-a explicat ca bebe se intorsese cu capul in jos si apasa puternic pe cervix. Mai ales ca bebe al meu avea 30 de saptamani si circumferinta craniana de vreo 33 de saptamani. Toti prietenii rad de mine ca o sa am un copil capatanos. Dar doctorita mi-a spus sa nu imi fac probleme. Iar cand apar durerile, chiar daca nu se intareste burtica, sa iau un NO-Spa. La mine cel mai rau este dimineata, cand ma scol din pat si pana la baie, ma inteapa si ma doare. Dar avand in vedere ca este singurul inconvenient de pana acum, nu zic nimic.

Mali_ 35w4d+

P.S. Pentru fetele care updateaza listuta, va rog sa ma treceti si pe mine cu DPN 9 iulie in loc de 15 si doctor Moarcas de la Municipal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Mali multumim. Sper ca bebe al meu sa nu vrea sa iasa inca. Sa mai stea acolo un pic. La mine nu trece mai nou vad cu nimic. Nici macar cu injectii. Incerc sa stau cat mai potolita la pat.
Larissa sotul meu are biroul acasa. El de aici lucreaza, cat si toata aparatura. In ceea ce privete traducatorii, de regula acestia sunt autorizati si pot lucra independent sau angajati. Depinde cum vrei. Eu zic ca independent e cel mai bine.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

anasia,ca sa-ti inscri bebeul la unul din dr.d-acolo,ti-ar trebui ceva pile,pt ca mai greu se intra la ei.

Dr.pediatru este o ea,si acum 10 ani obisnuia sa vina si-acasa,asa-i politica lor,cat bb-ul e mic.Doar in primele 3,4 luni,din cate-mi aduc aminte...

Nu m-am uitat unde nasti,sorry,ca dac-ar fi tot la Elias,ai avea acces si la pediatrie.Nici nu s-ar pune problema...Si-ar fi si mai bine dac-ai reusi sa-l inscrii la dr.Guta(un el).E beton tipul...Numai ca ,ti-am zis,este supersolicitat...

Multi

Gabitza34+ cu Daria siAndrei

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lucian_stro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

lucians, multumesc, nasc tot la elias;incerc, macar asta pot sa fac, vorbesc si cu dr meu poate ma recomanda cuiva de acolo;
huacin, am inteles ideea, oricum asa am de gand sa fac, merg la pediatru doar pt chestii grave; mie mi-e mai mult de prima luna, cand nu ies cu bb mic la dr, sa vina el acasa;
fetelor, m-am intors victorioasa, am luat si patut cu salteluta si carut;la plecare am avut un mic accident, mi-a alunecat piciorul in sanda si m-am dus...noroc ca m-am oprit intr-un genunchi si maini, ca altfel direct pe burta cadeam;asta mai lipsea acum;
cum reusiti sa dormiti, ca eu nu pot, desi as vrea, ca sunt tare obosita ziua?
sabana, mai stai pe pozitii, mai ai putin;
anasia 32+ Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

anasia, bravo pentru achizitii. Ce fel de carut ai luat si de unde? Eu asta inca nu l-am luat si intreb pe toata lumea..
Incidentul cu sandala l-am patit si eu cu cateva zile in urma..insa eu era sa ma duc de-a dura pe scari daca nu era sotul. Trebuie sa avem grija ca e cald afara si transpira picorul.
Sabana, stai acolo cumintica. Eu am cam terminat mancarea si ma resimt...ca incepe sa ma doara burtica si intepaturi...maine parca ma vad toata ziua la orizontala. E fain ca sotul tau are biroul acasa....noi lucram imprastiati prin Bucuresti si chiar ne gandeam ce bine ar fi sa putem lucra de acasa...cine stie poate in viitor gasim si noi o solutie.
Fetelor, eu la cap pediatru..nu numai ca nu m-am gandit...da nici nu stiu cum se procedeaza. Eu am asigurare medicala la CMU platita de companie...banuiesc ca si pediatrul e free in cazul asta. Stiti unul bun care sa lucreze la CMU? Hop si eu in ceasul al 12-lea...
crissa, hai ca ma bag eu sa incerc sa iti raspund la intrebarea ta. Cum stiu eu ca fac astia la eco e asa:
1. te intreaba UM de fiecare data...de imi vine sa ma duc cu cartonul la gat. Pe baza UM calc da un DPN.
2. incepe sa masoare unele elemente: cap, bust, picior etc si calc pe baza acestor masuratori da un alt DPN care poate sa coincida sau nu cu cel dat de UM. Pe langa faptul ca da un al DPN mai si scrie acolo ca sarcina are de ex 34 de sapt si 5 zile ( asa cum reiese dupa masuratori). Tot pe baza la masuratorile astea iti calculeaza calc dupa o formula si greutatea.
Nu stiu cum s-a facut eco la tine...dar mi se pare imposibil ca sa ai acelaesi dimensiuni ca in urma cu 2 sapt. Ceva nu se leaga...poate ne poti da mai multe amanunte legat de ce scrie pe eco.
cristina_ioana, ce faci mai copilu'? Ca uite se facu seara si nu ai actualizat si tu la semnatura un 37 fix ceva...sa vada lumea ce baiat mare e Luca... pai se poate?

http://tickers.baby-gaga.com/pregnancy.php

Poze cu burticuta si lucruri bebe

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia 36+

Mergi la inceput

Larissa daca intri la erachicco.ro gasesti carucioare chicco la super preturi. si pe mai multe modele. ti-l livreaza acasa, asa ca nu te mai doare capul. au pe la 11.500.000 din cele 3 in 1. Asa am si eu.
Noi am preferat varianta asta. Si cred ca este ideal cat este bebe mic. Vom fi amandoi pe langa el. De fapt eu am avut si am mare ajutor cu sotul meu de-a lungul sarcinii. Intotdeauna a fost langa mine. Noi cam suntem ca margelele pe sirag, nu prea umblam unul fara altul. Si mie imi convine de minune.

Mergi la inceput

Eu am alta problema existentiala. Cine inregistreaza pe bebe la primarie si in cat timp trebuie facut. Daca stie cineva care sunt formalitatile?

Mergi la inceput