Nou stil de viatza (107)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Pai nu esti cu "lamiile" in geam tot timpul? Le dai jos din cind in cind sau cum? Sau mai conduce si sotul masina?

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Ati scapat de mine! Mi-a venit sotul acasa.
Week. placut tuturor si ne auzim maine.

Carmen(25+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

quote:
Originally posted by Delidana

Pai nu esti cu "lamiile" in geam tot timpul? Le dai jos din cind in cind sau cum? Sau mai conduce si sotul masina?

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Ai intuit bine ... mai conduce si sotul masina, ii place la nebunie cum se conduce in oras, in plus gaseste loc de parcare mult mai usor decat cu "tancul" lui. Ii este sa mearga cu "lamaile".

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Si banuiesc ca o conduce chiar in momentul de fata daca ai timp sa stai la taclale cu noi.
Azi am batut recordul la scris, cred ca am "consumat" vreo 7 pagini, sau ma insel?
Weekend placut, Carmen!
Ma duc si eu la nani ca e destul de tirziu....
Va pup.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Delidana

Si banuiesc ca o conduce chiar in momentul de fata daca ai timp sa stai la taclale cu noi.

De data asta nu ai mai ghicit ... se uita la meci ... iar eu imi fac de cap pe
Noapte buna!

Cami

Mergi la inceput

Sigriduta tocmai pe tine te-am uitat ... sa vedem cat o sa ma tina ambitia, am devenit atat de lenesa - o fi zodia de vina?! ( leoaica )

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Wow....nu pot sa tin pasul cu voi..am citi pe diagoanla prin urmare:))
Cami spor la gym...
Mia..vazut pozele...super..si o mami frumoasa!
Daria...chiar aseara am vazut un scurt reportaj.,..in care demonstrau cu studii facute pe animalute..ca dietele hipocalorice sint cele care ne prelungesc viata..Si ca trebuie sa mincam doar pt a trai...ecivent nu invers:)) Stiam io!
Cristina..eu mi-s in greva foamei, pentru ca am o nunta pe 22 iulie si trebuie sa fiu fara burtica...pt ca nu sint in mood..sa fac gym..si pt ca mi-e dor de puiul meu care-i in Ro...
Roxa boxa....nu trebuie sa-ti fie rusine ...sint si alte mamici care nu au timp zilnic de DC...asa ca te asteptam!

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Fetelor,
Va urez week-end placut tuturor!
oLo abia acum am citit povestea nasterii printeselor tale si am fost impresionata de felul in care ai descris totul! Sa-ti traiasca comorile, sa fie sanatoase si sa va aduca numai bucurii!

Cami

Mergi la inceput

Kim222 Incearca cu masaje la burtica si cu crema "Sculpt Up" de la L'Oreal ( nu stiu daca se gaseste acolo, in Romania de exemplu nu se gaseste, eu mi-am adus din Franta ). Pana la nunta o sa fi supla si asta fara sa faci foamea. Despre ce pui spui ca e in Romania: sau sot?

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Cami baietelul meu de 22 de luni este in Ro de la 1 mai...si noi ne topim de dorul lui..uite-l aici:http://pg.photos.yahoo.com/ph/basom11/detail?.dir=/a14cscd&.dnm=4a92scd.jpg&.src=ph&.tok=phfZaCFBlxbLlEoA

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput