Nou stil de viatza (107)
Raspunsuri - Pagina 18
an-k spune:
am gasit un link interesant www.diet.com/" target="_blank">http://www.diet.com/
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
Delidana spune:
Dragelor, v-am
pe toate si sper sa ne "revedem" cu bine cind ma intorc si mai sper sa vin inapoi la fel de slaba (si modesta
).
Doina, probabil ca tu vei naste intre timp asa ca iti urez de pe acum o nastere usoara si un bebe sanatos. 
Va pup. 
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Tzuni spune:
Drum bun, shefa! te asteptam cu covorul roshu!
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
nastad spune:
quote:
Originally posted by Delidana
Dragelor, v-ampe toate si sper sa ne "revedem" cu bine cind ma intorc si mai sper sa vin inapoi la fel de slaba (si modesta
).
Doina, probabil ca tu vei naste intre timp asa ca iti urez de pe acum o nastere usoara si un bebe sanatos.
Va pup.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Distractie placuta si
!Doina
si
Oana(03.04.2003)Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png
miag spune:
Fetelor, am auzit la Paris de un porgram de slabire 8.0.4. Astazi mi-am reamintit de el si m-am hotarat sa il incerc.Ma duc la farmacie si cumpar supa aia instant si ce mai contine pachetul . Voi ati auzit de asa ceva?
Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
szivarvany spune:
Delidana - drum bun si distractie maxima ! 
Io`s p`acilea ... am reusit sa bag doo mere 
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by miag
Fetelor, am auzit la Paris de un porgram de slabire 8.0.4. Astazi mi-am reamintit de el si m-am hotarat sa il incerc.Ma duc la farmacie si cumpar supa aia instant si ce mai contine pachetul . Voi ati auzit de asa ceva?
Mia, mami deROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
Da-ne mai multe detalii! Inclusiv farmacie si preturi! pliz frumos!
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
mephala30 spune:
Delia, drum bun! 
Daria, vitamine iei?
Care din fete lua Reductil? Ca ma lasa neuronul....
Vreau sa stiu ce rezultate are.
Carmen
(26+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
an-k spune:
Mephala, eu iau reductil. Are ca si rezultate lipsa poftei de mancare. Eu sunt multumita. Am terminat prima folie acum o saptamana. Defapt mai erau 5 pastile dar am oprit asa. Acum stau si ma intreb.... sa mai cumpar o folie sau sa incep o dieta cu coktayluri din proteine... Mi-a zis o prietena ca a tinut asa o cura si a slabit 10 kg intr-o luna. Tare-as vrea si eu. Voi ce ziceti??
anca si micutza Bianca(14/03/2005)