Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (70)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AndreaM spune:

Simona nici noi nu am inceput diversificarea, noua ne-a zis doctorita ca sa mai asteptam pana la 6 luni. Asa e cu doctorii au opinii diferite.
Diana si bebe Andrea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Simo Hai sa-ti spun parerea mea. Nu vad de ce trebuie sa grabesti diversificarea. Copilul creste, e sanatos... lasa-l pe lapte. Nu se satura da-i odata max de 2 ori pe zi cereale. Si mai ales bebelusilor care s-au nascut prematur nu ar trebui sa li se recomande diversificarea timpurie. Lasa stomacul copilului sa se maturizeze un pic si apoi da-i in cap cu ce vrei. repet e parerea mea, nu am nici o pregatire in domeniu. Nu condamn pe nimeni care a inceput diversificarea mai devreme sau mai tarziu etc.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim0 spune:

Diana, tu mai alaptezi? In cazul asta foarte bine ca mai asteptati pana la 6 luni.

poze Clara
Clara si Baselu

Mergi la inceput

Merci Simona, nu avem cu cine sa o lasam acasa si chiar daca am avea ea alapteaza la san si eu nu pot sa ma pompez. Asa ca o caram dupa noi peste tot si ii place gazutei.
Ups s-a trezit, a inceput sa gangureasca, acum sa tipe, ok, fug.
Diana si bebe Andrea

Mergi la inceput

Da, Ana, ai dreptate, ce atata graba. Insa sunt tot felul de pareri si presiuni de la oameni cu mai multa sau mai putina pregatire in domeniu. Mie mi se pare ca copchila mea se simte foarte bine cu laptic...chiar daca e juma de la ma-sa si juma de la fabrica. A inceput sa se scoale cam des noaptea si, cum ai spus si tu, o sa vad daca nu pot sa-i bag o cereala ceva.

poze Clara
Clara si Baselu

Mergi la inceput

Am adus-o aici pe gazoaba mica. Da, inca mai alaptez, grasuna mea are 8 kg, asa ca inca nu cred ca ar fi timpul, la mine, sa diversific.
Diana si bebe Andrea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Am spalat-o eu prima pe fiimea dar s-a lasat greu frate la pat!!! Am intocmit o gramada de strategi! Voi in timpul asta umplurati 5 pagini! Despre ce vorbiti? Sau ma bag sa citesc din urma...

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Daniela, mai schimbam si noi pareri despre diversificarea asta...
Daca vrei sa contribui cu o cugetare, esti invitata noastra.

poze Clara
Clara si Baselu

Mergi la inceput

A inceput Andrea sa traga de tricou, vrea bubi afara daca nu se supara imediat.
Poate va mai prind dupa ce alaptez daca nu somn usor la bebei si mamici.
Diana si bebe Andrea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

pai vorbiti voi despre diversificare si eu bag la cap ca nu prea le am si nici Silvi nu mi-a trimis cartea!!!

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput