Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (70)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Catalino n-auzi ca s-a lasat cu ? Prajitura o lasam pe alta data cand faci tu rost de masina sau de sofer sau de permis sau de curaj sa mergi cu taxi.
Si ce je la 75kg nu sunt si frumoasa?

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

A... Catalina tu vii in parc cand soseste IRINa sa faca Bia intrecere cu MARIO la mers ca broscutzele

Mergi la inceput

Ia uitati cine vb singura pe-aici...
Danielo ce faci bre? Nu zisesi ca ai imbaiat prima fata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Bai invata-ma si pe mine sa o fac pe Bia sa puna botul la mincare, ca eu stau 2 ore sa-i dau 60 de fructe sau de legume, asa ca sunt vai de steaua mea.....si pe bune de ma supar daca baga 200...chiar merg si i-o sa ma ...Berea nu-mi place, dar bag niste Irish cream
Si tu la 75 este frumoasa, dar io la 75 sunt spaima zmeilor!

poze noi-15 iunie - printesa mea
diverse
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca

http://www.dropshots.com/utocatalina

Mergi la inceput

Catalino adu-o mamica la mine ca ti-o bag la un curs intensiv de haleala cu linguritza ... 10 min la 200gr e bine?
Pe bune daca am cronometrat vreodata dar chiar ca maine o sa o fac... fiu-meu mananca suuuuuper repede.Fetele "stie"

Mergi la inceput

Catalina- Mey Irish Cream la restaurante occidentale nu la terasele puturoase din parcuri. Iar tu daca nu conduci ce-ti pasa ce bei. Noi fara alcool ca suntem clubul matiz-istelor.

Iar cu kg tale eu zic sa nu te mai plangi ca poate te luam intr_o zi toate de ciuful ala lung. Sau vrei sa devi anorexica?

Mergi la inceput

Mai care va pricepeti la gramatica lb romane cat de cat.. ca io ... nu-sh ce am dar mi-o fi murit neuronu', m-oi fi tampit... am impresia ca nu ma mai descurc cu articolul "i". Imi lipseste sau e bine cum scriu mesajele. Nu de alta dar daca oi fi proasta... va rog io nu vreau sa mai raman asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim0 spune:

Bai, ce am mai ras...ati avut verva astazi...cu praji la cofe (apropo eu chiar am balotat azi un diplomat), cu Denisa care n-a stat la intalneala, cu marcolino care trage la masea Chiar ma distrai, zau.
Cata, apropo de Bia care nu haleste...ai incercat s-o lasi sa i se faca foame si sa ceara ea papica??? Ca cica bebelacii astia cu cat insisti mai mult cu atat te refuza mai nepoliticos. Sa nu te super ca ma bag si eu in seama...ca doar tu esti mami ei si stii cel mai bine.
Da mai povestiti fetelor din parc, la ce concluzii marete ati ajuns pe acolo?? Ca poate ma supar si iau odta taxiul, strabat juma de bucuresti si vin peste voi

poze Clara
Clara si Baselu

Mergi la inceput

Ce face o mama cand ii doarme puradelu'?

Freaca menta pe DC!
sau
Monolog pe DC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

10 minute 200? Acum chiar ca nu mai dorm la noapte....mama masii de treaba, numai eu sunt chinuita!Las ca si la terase puturoase gasesc Irish Cream la 10 Ron si ceva!
A..am cumparat si eu celebra batista a bebelusului de la farmacia 2Na..sper sa nu o folosesc niciodata!
Anorexica? Nu mi-ati vazut burta in poza ca mi-o sug! Stai sa ma descriu: 2 bete, si burta

poze noi-15 iunie - printesa mea
diverse
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca

http://www.dropshots.com/utocatalina

Mergi la inceput