Mamici de mai-iunie 2006 (94)
Raspunsuri - Pagina 8
carminabulina spune:
Diana, nu-i asa ca tinand in brate o asemenea frumusete te gandesti ca a meritat fiecare secunda de efort si de durere???
Este o dulce, sa-ti traiasca si va bucurati de ea si alaturi de ea.
Si arati foarte bine la 3 zile dupa nastere....eu zici ca eram o varza murata si tocata si cu piper
, o adevarata salata, dar cand ma uit la Mihnea al meu si mai ales cand imi mai arunca si cate un zambet ma topesc toata si nici nu-mi mai amintesc de "salata" care eram
.

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;29/st/20060515/n/Mihnea/dt/8/k/91fd/age.png
carminabulina spune:
Ama sa ma anunti cand mai vii in Bucuresti. Am retinut ca locuim aproape si ar fi pacat sa nu le facem cunostinta bebelushilor nostri
. Cred ca seamana si cu mine Mihnea dar mai mult cu taicasu'...un lucru e sigur, nasul e de la mine
.
[poze carmina
intalnire burtici
Varsta lui Mihnea
arleena spune:
fetelor 
imi vine sa mor 
de 4 zile alex nu stiu ce a patit dar face niste crizute si are niste nervi in timp ce papa mai ales seara de iti vine sa-ti iei campii, plus ca ma si targe de mamelon in toate directiile si nu-l lasa din guritza chiar daca urla de numa.....mama zicea ca sunt colici...i-am dat sabsimplex...nimic....Gripe baby water....nimic....are nervuleti si gata (concluzia la care am ajuns eu)si nu stiu ce sa fac cu el....am gutat lapticul ca poate am mancat ceva si nu-i place gustul....dar e ok, dulce si bun
, faza naspa e ca parca papa si mai putin si tre sa mulg la greu......si nici din bibe nu papa mai omeneste.....
plange, urla se screme(si nu e constipat) si nu stiu ce-l doare si nu-i convine.......mai are vreun
simptomele astea??

felicitari mamicilor noi cristina, gicutza, diana, zax, Ildyqo....
bafta celor care nasc zilele astea 

stelutaai nascut????
ama bine ai revenit...ne cam intrebam ce-i cu tine.....seby grasunelul e f dragut si imi place la nebunie poza in care zambeste.....eu ma chinui sa prind in poza asa calumea zambetul la piticul meu....ahhh si tu arati f bine chiar daca te plageai ca ai luat in greutate cam mult in sarcina...apropo cat ai slabit ??
Roxana Claudia vad ca si tu esti in starea de
simt ca ma fac
mai tare acum de cand am nascut decat inainte....si mi s-a lasat fundul
, mi-au ramas late soldurile....si tre sa merg la shopping ca nu prea am ce sa iau pe mine...tre sa fac un pic de sport ca dieta nici nu se pune problema dar nu ma simt instare.....
apropo fetelor....cum va refaceti dupa nastere?? eu cam fac exercitii kegel dar ma doare dupa un anumit timp(50 de repetari)parca as avea febra musculara
....am fost la control ieri si mi-a zis ca super fain m-am retras si cusatura s-a vindecat bine...eu ma tot intreb cand o sa-mi dispara senzatia de discomfort??
Lacri ai grija cu condusul...
nu am reusit sa pun povestile promise pe contul comun de mail ca sunt cam mari de la 20Mb in sus si tre sa gasesc o modalitate de a le imparti in fisiere de max 10Mb dar asta dupa ce ma lamuresc ce-i cu crizele lui alex....
pupici la toata lumea
de
ALEX (5w6d - 8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete
neda spune:
Felicitari Diana!
Ti-am vazut printesa .Doamne cit e de frumoasa.Sa fie sanatoasa!
Fetelor,
Voi mai aveti burtica? Eu am ramas cu putina burta si 10kg in plus. Oare se v-a retrage burta de tot sau trebuie sa o ajutam cu exercitii.
Neda
; Mihai 3w
zax spune:
Buna fetelor,
Tot sotul sunt ;).Acum plec
spre spital ca cred ca s-a rupt apa!
arleena se pare ca ai 'cobit' bine 
Dana
39+
Horia Alexandru
POZE
Voinicel
Roxana Claudia spune:
HAI DANA!! cU MULT CURAJ CA TARE-TI DOREAI SA NE PRINZI DIN URMA...ASTEPTAM VESTI SOTULE!
Carmina - iesirea de ieri a fost un fiasco total! Cata a inceput sa urle de foame imediat ce am iesit din casa
(l-am scos inainte de baita...deci inca nu mancase) si nu s-a potolit deloc. Dupa ce tati plimbat carutul vreo 10 min, iar eu urlatorul sturlubatic
...ne-am intors acasa. Si pt mi s-a parut mie ca e curent i-am pus si caciulita fapt ce l-a nervozat si mai tare. Azi incercam din nou ca poate iese. Si nu-i mai pun caciula.
Diana- frumoasa foc mica Evelyn. Iar tu pari ca n-ai fost insarcinata nicicand
. A venit mami tau? Micuta cum se comporta?
Arleena - ieri n-am ajuns la shopping dar azi ajung sigur. Nu am avut cu cine sa-l las pe Cata iar sotul meu nu m-a lasat sa plec singura ca cica-s obosita, slabita si pe caldura aia sigur lesinam..
Ideea e ca o sa-mi caut o fusta lunga gipsy, sa-mi ascund "colacelul" si poate gasesc si niste pantaloni de in sau vascoza...
Roxana
si
Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE
A.C spune:
Vad ca toate fetele, incet-incet au inceput sa nasca , numai eu raman la urma...![]()
La mine bebe n-are nici un gand deocamdata...Si cana va vad pozele cu bebelusii parca mai mare este nerabdarea si dorinta de a-l vedea si eu pe al meu ,ca tare il mai asteptam eu cu tati.
NASTERE USOARA celor c are inca n-au nascut si bebei sanatosi TUTUROR !
Alina , 39 + 4
26octombrie spune:
ia uitati ce am primit (sms):
ieri, 17 iunie, ora 14,35, s-a nascut prin cezariana Andrada Cristina: 3350 gr, 50 cm, scor apgar 9/10. Steluta si Bogdan"

Ce bine, ce bine, ce bine!!! O mie de pupici si de 
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste#8230;
Lisboa 2005
A.C spune:
FELICITARI, STELUTA ! SA VA TRAIASCA SI SA VA BUCURATI DE EA !
Mi-ai luat-o inainte ! Cine ne mai modifica datele acum?
Eu daca nasc natural trebuie sa astept sa se hotarasca bebe,n-am ce face.
Alina, 39 + 4
EllaX spune:
Buna dimineata tuturor!
M-am trezit din greseala, da' imediat merg inapoi sa dorm, cat mai pot.
Hai, Zax! Galeria am inceput-o acum vreo 2 zile, n-avea ce sa strice!
Felicitari Gicutzei, Cristinei, lui ildygo, Stelutei!
Bine ati venit printre noi, Ana, Madalina, Blanca Andreea, Andrada Cristina! 
Bag de seama ca este vremea fetitelor! A.C., imediat esti mamica de Delia Cristina, numai putina rabdare mai trebuie!
La multi ani (cu un pic de intarziere...), Vivighe! La multi ani, DianaR!
Sa ne citim cu bine... si cand om fi mai treze, ca eu imediat atipesc.
EllaX,
38w2d cu
Ana-mica-din-burtica