Mamici de mai-iunie 2006 (94)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Carmina, stai linistita, e absolut normal.Si inca ce bine arata in poza, e foarte destins. Eu sunt la bb nr.2 si pozitiile astea sunt ok. Nu-ti face nici o grija daca atata vreme cat e treaz mobilitatea picioarelor este buna, daca se intinde spontan.....e ok.

adela si piticii Fineas si Andrei n.28.10.2001; n.24.05.2006

Baieteii lui mami aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Saru'mana Camelia . Cand este treaz se intinde spontan, si cand doarme isi mai intinde piciorusele, dar credeam ca daca el asa se simte bine sa le tine, indoite, sa fie ceva in neregula cu piciorusele.

[poze carmina
intalnire burtici

Varsta lui Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

Carmina asa doarme si Daria mea...chiar ca o broscuta. Pupici lui Mihnea.

Am fost si noi la cantarit si la 1 luna si 3 zile Daria are 5kg, la nastere a avut 3,550kg si a scazut doar 170g. E o grasunica

Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Multumesc fetelor pt. raspunsul despre pompa.
Imi cer scuze ca nu pot nominaliza dar sunt foarte obosita, as dormi non stop si sunt foarte stresata.
Bebele meu a scazut pana am venit acasa 300g in greutate. L-am cantarit duminica si pana duminica viitoare sotul nu ma lasa sa ma ating deloc de cantar pt. ca nu vrea sa trec iar prin depresiile prin care am trecut si la fata. Asa ca e stresu pe mine cat casa sa vad daca recupereaza bine bb sau nu.

Pt. cine modifica datele din listutza dau si eu completarile de rigoare: bb Andrei s-a nascut la 11.10, scor Apgar 9, la Sp. Municipal Medgidia cu dr. Anca Belcin.
Multumesc inca o data pt. incurajari si sfaturi.

Aura, mamica Nicoletei(29.09.2004) si a lui Andrei(12.06.2006)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Am si eu o intrebare pt mamicile cu bb-i. Cum rezolvati problema refluxului gastric la bebelush (daca va confruntati cu ea). Noi, chiar daca ragaim bine, si dupa 1 ora, 1 ora jumate, tot mai dam afara lapticul. E drept ca suntem inca mici, am pus putin in greutate, doar 600 de grame in 3 sapt......dar totusi....
A mai patit careva treaba asta? Ca eu nu mai stiu ce sa fac si cum sa-l tin sa nu mai dea afara.Nu e voma, e doar un regurgitat .....da e destul de neplacut mai ales cand esti pe-afara sa te trezesti cu hainele patate si mai ales mirosind a branzica

adela si piticii Fineas si Andrei n.28.10.2001; n.24.05.2006

Baieteii lui mami aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

nu stiu cum e vreme prin alte parti dar la cluj e dezastru...adica in fiecare dupa amiza ploua de numa....si nu pot sta cu piciul la aer prea mult...ca dimineata ca am program de somn
noroc ca e chiar langa mine universitatea de agricultura si med vet si au un parc super...parca e la gradina botanica(am pus un filmulet) sa auziti ce fain canta pasarele acolo si cum se aude apa curgand....super....

iulypeu am pompa cu piston si eu chiar ma gandeam cum e cea cu para ca nu mi se pare prea buna, adica cu cea cu piston tii vidul cat vrei de mult si poti face miscare ampla cand vin mai greu sau scurta cand vine mult lapte si iese bine zic eu....

Diana79 saraca de tine, refacere cat mai grabnica....cum a fost la pediatru?

raalucutza temperatura in anus e ok pana la 37,5 dar daca ii e cald tare de la vreme fa cum zicea careva sa-l racoresti prin compresa cu apa rece....adica il invelesti intr-un prosop(acum sa nu fie nici f rece apa sa nu faca soc termic ahhh si temperatura se ia cand copilul e linistit si nu dupa ce a supt(ca depune efort sa traga si se incalzeste un pic - ca si noi cand fugim, avem temperatura mai mare dar nu e febra) sau dupa ce a facut baita.

luana m-am si speriat cand am citit ce ai patit in parc...doamne fereste!!!ai grija de tine si cu febra aia...

gicutza tare draguti sunt copilasii tai. sa-ti traiasca!!!
Roxana Claudia14 kg???eu am ramas cu 3 kg in plus dupa sarcina si nu am mai dat jos nimic ...si parca incep sa ma ingras, asta e nasol...

carmina si al meu tot broscuta doarme pe spate si pe burtica sta in genunchi gemuit ma tot intreb daca e comod, dar se pare ca-i place ca prefera sa doarma pe burtica.

gabi25 felicitari pt grasunica de Daria - cred ca e cea mai grasunica pana acum pt varsta de 1 luna

ahhh o intrebare....am tot iesit cu copilul prin parc, ma rog, spatii deschise... dar s-a deschis zilele astea in spatele blocului unde stau Kaufland , si m-as duce sa-mi fac eu aprovizionarea de acolo.pana acum mergea sotul duminica(ca lucra si asta pana moare saracu' - doamne fereste - si numai duminica e practic acasa, si ma enerveaza ca nu stie ce sa cumpere)oare are ceva daca iesc cu de 6 sapt in loc asa de aglomerat???si e oricum un spatiu inchis....

de ALEX (8 mai 2006)
POZE

www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

camelia.t am vazut acum pozele cu andrei.....asa de dragut e...deja mi-e dor de piciul meu cand era asa mic....pe zi ce trece il vad cum creste si ma gandesc ca imediat o sa fie mare si nu o sa ma lase sa-l mai pup si sa-l dragalesc, asa de repede trece timpul....si al meu regurgiteaza si daca ragaie, nu tot timpul dar se intampla cateodata sa dea afara de ma speriu. uite aici ce mi-a facut la 2 saptamani.mancase bine a tras o ragaiala buna si apoi dupa vreo juma de ora 45 min ma trezesc ca tasneste din el ditamai jetul de zer.....m-am speriat. am facut repede poza si i-am trimis la vara-mea(e neonatolog) si mi-a zis ca a mancat prea mult si daca plange atunci e voma si e ceva in neregula, daca nu plange si e mai linistit dupa ce da afara inseamna ca a mancat prea mult si asa s-a eliberat.

de ALEX (8 mai 2006)
POZE

www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Arleena, eu am iesit saptamana trecuta cu bebe (4 saptamani) in Cora si nu a patit nimik, ba el cred ca s-a simtit si bine. Megem si maine in Cora, din acelasi motiv pe care l-ai spus si tu, sotul nu se pricepe la cumparaturi, cumpara aiurea si scump asa ca trebuie musai sa merg si eu . Noi l-am pus in scoica de masina, scoica intr-un carut de cumparaturi si uite asa l-am plimbat prin magazin.

Camelia la fel patim si noi, dar aseara am aflat o mica smecherie...sa vedem daca o sa tina. Cica sa-l tinem pe bebe in pozitie verticala, adica in brate, 10 minute dupa ce mananca, ca sa i se aseze mancarea. Chiar daca ragaie imediat cica tot mai raman gaze pe acolo...Eu de asdeara fac asa si pana acum nu a mai regurgitat, ba chiar am avut surpriza sa-mi ragaie si dupa 6 minute de stat vertical desi ragaise imediat dupa masa...si parca nici burtica nu l-a mai durut atat de mult timp, ci doar 3-4 crampe... Incearca si tu, rau nu are ce sa-i faca, eventual un pic de alint . (multumesc Lacramioara!!)

[poze carmina
intalnire burtici

Varsta lui Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

JULYP citeam in maternitate ca e normal ca bebele sa scada cam intre 5-10% din greutatea de la nastere si apoi sunt bebei care stationeaza in prima luna....in cel mai bun caz pun inapoi doar ce au pierdut si cica e absolut normal. Uite un exemplu...am nascut odata cu o alta mamaica de fetita, Daria mea a avut 3,550kg iar Monica ei 4 kg. A mea a scazut doar 170g si a pus intr-o luna 1,620kg (5 kg), iar fetita ei a scazut 400g a stagnat pana la 2 saptamani si a pus 1 kg (4,600 kg).
CAMELIAT ti se pare ca 600g e putin??? ca eu stiu ca e normal in prima luna intre 200g si 1kg.

Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

carmina asa doarme si Sebastian, cred ca e pozitia lor preferata. lui Mihnea.Gabi felicitari pentru grasunica..a luat bine 1kg jumate intr-o luna.Si noi la o luna aveam 5200, in curand o sa schimbati marimea la pampersi,ai sa vezi ca aia 3-6kg nu o sa-i mai vina mult timp.Luana sper sa scapi de ghinioane, Doamne cate ai patit .Ai grija de tine.Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby

Mergi la inceput