Bebei de Martie- Aprilie 2006 (8)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MP spune:

La multe luni urmatorilor cetateni si catatene:
Markus
Madalina
Stefaniasi Maria
Tudor Bogdan

Sa cresteti mari,sa fiti cuminti si sa aveti mult noroc!

Va imbratiseaza cu drag
Monica si cei doi pitici: Vlad(27.01.2002) si Matei(14.03.2006)

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

La multi ani fericiti,scumpa Catrinel!

Apropo de dimensiunile bebelacilor,eu vineri am fost cu bebe Rudy la doctor sa vad ce zice de nasucul lui cel plin de muci de mai bine de o saptamana,si daca tot eram acolo masuraram copilul si surpriza,are 64cm,de la 47 la nastere,deci a crescut printul mamei 17 cm in 3 luni si jumate;si nici cu greutatea nu stam rau,are 7300g,deci suntem intr-o forma de zile mari.Pupam pe toata lumea,eu fug la somnic!

Mergi la inceput

Guguluff,bine ai venit!
Pispirica,pacat ca pleci la tara...Dar las ca poate ne vedem noi altadata.Si da,Z27 e mai inspre Sibiu.Oricum,ff aproape de tine.Te-am pupat si sa aveti vreme faina!
Noe,deci ramane pe duminica la 2,da?

Cine mai vine?Haideti fetelor sa iesim cu bebeii la pascut in parculet;mai schimbam si noi o impresie,facem o poza,bem o berica...Nu suna tentant?

Va imbratiseaza cu drag

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Buna ziua mamici dragi.Am revenit si eu dupa o lunga perioada,Nu am avut net pana acum, asa ca incerc sa recuperez din urma.Am pus poze noi cu Seby de la o luna.Acum la o luna jumate avem deja 5700gr si am schimbat marimea la pampers.Am si eu o intrebare pentru voi: cum faceti cand iesiti in parc cu bebelusii si li se face foame?? Le luati biberon cu laptic muls? Si cum se pastreaza 2-3ore pana papa el? Ca al meu baiat manaca din 2h in 2h ore(si nu stiu cum sa-l fac sa manance mai rar) iar iesirile in parc le limitam la astea2h..Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serendipindity spune:

Catrinel, sa ne traiesti, sa-nfloresti, ca u nmar, ca un apr, ca un fir de trandafir!

Pe cand petrecerea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serendipindity spune:

Bou' de mine, scrise cu picioarele. Asadar ,rectificam:

Catrinel, sa ne traiesti, sa-nfloresti, ca un mar, ca un par, ca un fir de trandafir!

Iertare pt greselile de "tipar".

Mergi la inceput

Amaaa,bine ca ai mai venit si pe la noi!!!
Sa-ti traiasca bebelul care a crescut frumos!
Stai sa-ti zic cum era la noi.La inceput cand era mic ii dadeam sa suga si in parc...uneori luam un pic de laptic in bibe.
Acum ii dau sa pape inainte de iesirea din casa si iau la mine un bibe cu ceai.Nu a baut niciodata din ceaiul ala.Dar il iau preventiv,sa linsitesc baiatul.Uneori merge linistit si cu suzeta;de foarte putine ori,ce-i drept.Oricum,ma saturasem de alaptat in aer liber.
Daca a mancat acasa si cand ies afara il apuca un plans dupa il iau in brate si incerc sa il linistesc.De obicei merge.
Asa cred ca tine lapticul,vreo 2-3 ore dupa ce l-ai muls si pus in biberon.
Sper ca ai inteles ceva ca eu nu prea le am cu exprimarea astazi,mi-a pierit inteligenta de la atata oboseala acumulata.
Fug sa-ti vad pozele.

Va imbratiseaza cu drag

Pozele noastre

Mergi la inceput

Ama Sunteti frumosi amandoi.Are gurita ta bebe Sebi.Iesi cu el in parc cu curaj!Ce daca mai plange?Il iei in brate,mai bagi o suzeta,mai un ceiut...Asa ma crispam si eu toata ca vai,plange copilu si se uita lumea.Sa se uite! Tu fii relaxata si bucura-te de tot ce-i frumos in viata asta!
Te pup!

Va imbratiseaza cu drag

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

LA MULTI ANI PENTRU CELE:

lunisoare: Ana-Maria (tcelen)
lunisoare: Madalina(Loriana),Tudor Bogdan(cameliada)
lunisoare: Stefania si Maria (Adibal)

Mariana
mama de Monica(1998)Matei(2001) si Markus(17.02.2006)

Mergi la inceput

Tcelen,tocmai la inceputul listei nu m-am uitat...Ce Fulga sunt...ca sa nu zic cuvantul cu "V".
La multi ani Ana-Maria,sa cresti mare si sa ai parte de noroc in viata!Si iart-o pe tanti Monica ca-i dusa rau cu capul azi!

Va imbratiseaza cu drag

Pozele noastre

Mergi la inceput