Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (69)
Raspunsuri - Pagina 26
anasebe spune:
Janina Stai sa-ti spun ce am inteles eu din mesajul tau: Ca ai facut vaccinul toata ziua!

ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
teolinda spune:
ANOO las' ca bag si io borcanelul la gentutza.; ce vrei sa facem?Io am Duo - morcov cu pui. Ai vazut ca papanasul meu nu se jeneaza
.
INGRID mai suplimenteaza portia de praji si te bagam in club.
Bombooo ce faci bre?
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
anasebe spune:
Sotul meu: ma iubeste si mai ma ajuta si prin casa si cu copilul! Nah!
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
pisoi3 spune:
Noapte buna, fetele
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica
Poze Yodi si familia lui
anasebe spune:
Io am morcov cu mere.... ne descurcam noi.![]()
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
Ursoaica spune:
Anda, asta este, vrea sigur schimbare in meniu.
Eu pana acum nu ii dadeam deloc acu' m-a apucat rau.
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Ingrid S spune:
Liliana, stau cu copilul si ma scol noaptea sa-i dau de papa...ei si tot el sterilizeaza si mai face de papa la copil cand vine acasa..iar eu mai citesc, mai fac o baie...e greu sa fii mama ![]()
Ingrid S si
Diana
irinadum spune:
BA degeaba va laudati toartele ca al meu e cel mai tare. E schiop in carje si face baie la baiat ...il schimba...ii da sa pape...mai rau e cu prinsul cando ia la fuga puradelul...dar il pacaleste prin ademenire cu carja si il reucpereaza..deci nu ca al meu e tare?.Nu in picioare biensure.