Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (69)
Raspunsuri - Pagina 16
anasebe spune:
Mai Anda, si cum urla un raton?!

Parca la intrarea cu metroul din statia Titan. Iti suna familiar? e cumva vizavi de mag titan?! Unde naiba e? Ca io nu am mai fost prin zonma de 15 ani, cred.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
Bee spune:
Moni, mai stai prin zona, poate mai pica ceva de la noi si se pune la tine prin partile esentiale, ca si asa ti-e frica sa n-o prinzi din urma pe Denisa!
teolinda spune:
BEE tu n-ai nici Matiz si nu esti nici grasa. Te incadram cu Moni ca ea isi ia Logan![]()
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
Bombonicaaaa spune:
Da chiar , care are curaj? ![]()
Oana
de
Iustiana Noemy si
Jasmine Neidyn
FESTIVAL
INGERASII MEI
http://www.dropshots.com/Bombonica
monica70 spune:
58 kg inca 

la 1,70 h stau bine! Pun pariu ca asa cum am statzionat la 52 kg vreo 10 ani,voi stationa si acum si n-o sa mai cobor (sper) Presupun ca-s eliminatra din start 

MONI 
care

DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
miraklucker spune:
Anda vreau sa te intreb ceva....daca tot esti pe fir
.
tu ziceai parca odata ca vrei sa-ti dai Deutche Zertificat??? cum e in Ro, tot corectat de nemti??? Se ia usor?? ca-mi trebuie si mie si n-am timp de scoli, as fi facut un curs de pregatire dar cica daca nu au destui candidati nu se tine si tot cursul nu-mi trebuie ca ma descurc![]()
Mira
mami de DAVID
(15.08.2002), DARIA
(20.11.2004) si
SELIN (07.02.2006)
POZE CU NOI
teolinda spune:
Beeey Monicoo ai luat-o pe Denisa deci bun venit in clubul 
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
Bee spune:
Ash vrea io si cu Moni si cu Loganul! Dar din pacate realitatea e pe undeva pe la mijloc. IAr eu voi fi eliminata din lupta dreapta a kilogramelor, doar fiindca sunt mica.
Ana, Titan vis=a vis de magazin cumva. Eu tot pe-acolo mi-am facut veacul la viata mea.
Si sa va zic un secret! MAine ma aduce sotzul!
. E liber
Ursoaica spune:
Bombo curaj la ce?
Eu am avut 130kg acu am 120kg!
Care da mai mult???????????????
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)