Aspirante optimiste - 205

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

bubuleana,de ce zici ca nu e sarcina?am vazut cazuri in care abia dupa multe teste a dat si unul rezultatul corect,cel pozitiv!la mine,da,inca un test pozitiv slab dar nu mai cred!!rusii stationeaza,sub forma de scurgere maroniu inchis cum au fost pe tot parcursul zilelor,dar nu a fost o scurgere discreta,abia azi si ieri s-a mai domolit,in rest a fost obisnuita,doar ca mai mult lipicioasa,ca scurgerea albicioasa de la ovulatie doar ca maroniu-sangerie.oricum,am vazut eu cu ochii mei la doctor cand asteptam,o femeie care era in luna a 3-a si era abia prima luna de intarziere,cand a fost la ecograf se vedea o mogaldeata de toata frumusetea!
Te pup!!

"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CHOWPERSA spune:

Felicitari tuturor viitoarelor mamici!Sa aveti parte de o sarcina fara probleme si o nastere usoara
CU SINCERITATE DIN TOATA INIMA, DANA CHISU
IMI DORESC SA INTRU SI EU PE LISTA ASPIRANTELOR,
VA MULTUMESC CA EXISTATI PENTRU CA IMI UMPLETI ZILELE DE SPERANTA.
EU SUNT ALATURI DE VOI CHIAR DACA NU INTODEAUNA POSTEZ UN MESAJ.

Pentru noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

ce activitate pe aici

eu am fost putin la tara, inca ma lupt cu rushii, dar trec ei si sa mai vina peste minim 9 luni
am vazut ca eu nu sunt inca pe listuta dar ma fac eu mare si poate ajung

Alexa si Silviu ( 27.11.2004)
poze
poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Bine ai revenit PamELLA!!
la fata luptatoare!! Hai..sa fie cu noroc
V-am si-am fugit...ca-s tare obosita..Am fost la muuunteee

Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuca74 spune:

Fetelor si eu va urmaresc dar nu prea am avut ca sa va scriu,la mine toate vechi si neschimbate.Maine sunt Z14 si merg la analize.Vreau sa-mi fac mai multe caci nu mi-am facut deloc decand am renuntat sa mai inghit vreun medicament,cu exceptie naturistelor tincturi,etc.Asa am sa fac TSH(sant operata la tiroida,nu mai am decat 1/2 ),FSH,LH,estradiol si nu in ultimul rand prolactina-bat-o vina!Va pupacesc pe toate si pe maine seara am deja rezultatele!!!

Mergi la inceput

zozela,multumesc de primire!cum a fost la munte??hai nu te odihni prea mult,vino la povestit!
Fetelor,de Leditia mai stiti ceva?Nu am mai vazut-o de mult!

"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Mergi la inceput

pe pagina 2,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

buna seara aspirantele mele dragi!! am intrat putin ca nu pot sta fara voi!!! va multumes tutuiror pt urari, sunt super obosita dar am avut NUNTA VISATA!!!! singurul lucru bun este ca nu am plans(cred ca din cauza machiajului)cu toate ca aveam niste emotii!!!!!!!!!!!!!!
o sa va povestesc totul cu lux de amanunte , dar dupa ce ma intorc din luna de miere, sau cu ii spun eu saptamana de zahar.................

Poze diverse

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

felicitari carmen marieta si casa de piatra.sa fiti fericiti mereu si sa va iubiti pt tot restul vietii.
pupici dulci si o luna de miere cat mai frumoasa.

vreau si eu un bebitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Felicitari Carmen Marieta!!!Casa de piata si numai fericire!
Va doresc ca saptamana de zahar sa fie plina de dulceata si cel mai mult si mai mult ca in curand sa apara bebele mult dorit!

Mcrissa

Mergi la inceput