Aspirante optimiste - 205

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Multumesc din suflet ptr sfaturi!Voi suna maine la Medicover sa fac o programare!Pana una alta in seara asta merg cu fina mea la eco in Cfr 2 la Dr.Nayel si am sa-l supun unor speeeeeeee miii de intrebari,poate imi face si mie un eco!Il voi certa un pic dar singura scuza pe care i-o gasesc este aceea ca el este un bun obstetrician dar in probleme de fertilitate nu cred ca este meserias,cel putin nu mi-a demonstrat pana acum contrariul!Asa ca voi reveni in seara asta cu detalii!Va pup dulce

corinuk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Nadya: simptomele tale sunt de sper din tot sufletul sa fie asa!
mai fac un test clear blue! acum cu siguranta va fi concludent!

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

buna fetelor
ce mai faceti?eu sunt atat de busy cu serviciul....
si de abia mi-a trecut si mie raceala.
luna asta nu am prestat pt bebe din cauza antibioticelor luate...
va tin pumnii si va astept cu vesti bune.
pupici dulci

vreau si eu un bebitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

OANABBB, te-ai programat la HSG ? Singura problema cu programarea de azi pe maine este cat de ocupat este doctorul maine , nu necesita nici o pregatire speciala pt tine. Eu am facut in Z10 HSG-ul la cfr2, fara anestezie. Din pacate m-am luat dupa asistenta sefa, care mi-a zis ca nu merita sa fac anestezie pt asa ceva, doctorul ii spusese sa hotaram impreuna daca fac sau nu anestezie. Si eu am facut-o pe viteaza si am zis ca nu fac. Si mi-a iesit pe nas vitejia asta, ca a trebuit sa-mi bage de 3 ori substanta aia ca nu ieseau bine radiografiile. Iar chestia cu dureri ca la menstruatie... eheeeee... da, e acelasi gen de durere (adica o presiune acolo in interior), dar intensitatea ... nici nu se compara! Cel putin in cazul meu... Asa ca de-acum incolo nu-mi mai trebuie sa mai fac acte de-astea de curaj... Lasa, mai bine sa creada ca sunt fricoasa si sa nu ma doara nimic fizic. Ca destul suntem incercate sufleteste pe drumul asta spre BB...

Mult succes daca te duci maine si sa auzim de !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Salutare fete dragi

Ca deobicei repetenta la scris, dar ma bag cu intrebari

Eu pe scurt: in z10 am avut albus de ou de toooooata frumusetea , a fost straniu pentru mine, dar am profitata de el ca la carte, desi nu prea cu gindul la bebelus, incepind cu z12(sunt in z15) ma dor sinii, azi mai mult mameloanele - ce ziceti fetelor a fost ovulatia asa de devreme? pe mine de regula ma dor sinii, mai exact cel drept doar cu vreo 3-4 zile pina la rushi - acum ce sa fie? Si dupa z 10 nu mai am nici un fel de mucus cervical - uscat, uscat, a da, isi arata de azi coltii candidoza

Nici nu stiu ce sa cred - in mod normal ovulatia mea ar trebui sa fie prin z14-15, si durerea asta stranie imediat dupa z10

Am fost absenta din cauza unui motiv intemeiat - pe 23 iunie am sarbatorit 25 ani, am vrut sa intru sa ma laud, - m-am gindit apoi ca mai bine stau cumincior, oricum nu-mi plac zilele mele de nastere - am sarbatorit 3 zile - ca in a 4 zi sa ajung la concluzia ca obosisem de atita lume, de asa de multa vorba si de imblat peste tot si mare a fost mirarea sotului cind i-am spus ca ,, vreau sa tac, ma doare gura de atita vorba,, - eu de regula turui toata ziua si noaptea prin somn

Va imaginati desigur ca toti invitatii (vreo 20) mi-au dorit copii si ,,de ce inca nu?,, - doar nashul meu drag nu mi-a dorit copii, dar am auzit cum ii spunea mamei mele ,, eu astept un finut cu mai mare dorinta decit am asteptat proprii mei copii,, - pai nu-i un scump - aceasta urare mascata ma topit

Aliona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

aliona La Multi Ani!si tot ce-ti doresti sa se indeplineasca
chiar azi m-am gandit la tine cand o fata intreba de secretie alba inainte de CM si mi-am adus aminte de noaptea in care am rascolit forumul amandoua in gasirea raspunsului.
nici eu nu prea am mai scris in ultima vreme ca am fost plecata la munte, unde ne-a prins furtuna in telescaun si m-am intors racita cobza.azi parca ma simt putin mai bine si mi-era dor de fetele de pe forum
este posibil sa fii avut mai devreme ovulatia.prietena mea la un ciclu ceas de 28 de zile in luna cand a ramas insarcinata a simtit ca a avut ovulatia in Z7 si ecografic s-a confirmat ca asa a fost.

Mcrissa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Of! cu modificarea regulilor de pe forum parca mii frica sa pup pe cineva drag Eu doar am sa-i reduc, pentru ca inteleg ca asa e mai bine pentru server

Mcrissa tin minte si eu cind am cautat noaptea intreaga informatia, aveam ochii roshii de atita cautat- da ne-am ales cu un raspuns concret si deja stim secretia albicioasa e de la progesteron si stau cumincioara si astept rushii

Multumesc pentru urari de bebelusi

Aliona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

LUY nu,nu m.am programat.
eu tot la cf 2,la gherasie sunt.
mi.a fost cam frica..1 sa nu pierd ovulatia
2 de durere.
am zis sa incerc luna asta asa,si daca nu iese nik,ma duc luna
viitoare,da asa,mai in z 6,7.
e prima luna cand incerc dupa fff mult timp,asa ca am mari emotii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu76 spune:

Buna fetelor!
Am si eu o intrebare pentru Nucutza : in ce consta metoda metoda noug a lui mariee? ( sper ca am scris bine )E un fel de calculator sau ce?Trimite-mi si mie link-ul , te rog!
Toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NADYA spune:

bubuleana, mie o frica sa fac test de mor...tare as vrea si eu sa fie un bb, dar cred catotusi imi voi lua inima in dintisori si voi face testul...
mcrissa
Fetelor va rog sa ma iertati, sunt tat de confuza si cu capul in nori incat nici nu v-am spus "buna ziua" sau sa va transmit toate cele bune, va pup si va iubesc pe toate fara excepti, felicitari noilor burticute sa dea DD un bebic sanatos si mancacios si sa mai treceti pe la noi sa ne spuneti ce ne-asteapta

Mergi la inceput