Aspirante optimiste - 205

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Bravo Mari-lu, felicitari!!! Sa ai o sarcina usoare si un bebe minunat si sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Carmen_Marieta, multumesc de intrebare. Eu sunt foarte bine, maine intru in 6 saptamani. Nu am greturi deloc si simptome ioc, iar cu caldura ma impac binisor, 90% din zi sunt la servici si am aer conditionat.

Bubulina 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

mari_lu: FELICITARI!!! Doamne,ce minune!! astfel de cazuri fericite ne redau si noua speranta!!!! parka a crescut sufletul in mine cand am auzit de succesul tau!!! astfel de minuni mi-au demonstrat si o fac in continuare ca in pofida tuturor analizelor, tratamentelor, etc cel mai bun medicament cu putinta este concediul si relaxarea!!!

Bubulina: pe burtik

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

buna gagici

ce mai faceti???
felicit si eu noua gravidutza, sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos!!!

eu sunt bine, bb asemenea. spre deosebire de bubu, eu nu am aer conditionat la serviciu si din cauza asta ma simt ff rau, ma omoara caldura. dar bb tine cu mine si nu imi mai da senzatii tari... asa ca se compenseaza.

va pup pe toate cu drag.

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari-lu spune:

Multumesc pt urari,sigur relaxarea face minuni,dar sa nu ignoram tratamentele,doar sa le abordam cu detasare.Cu cat creste incrancenarea de-a avea cu atat scad sansele.
Indraznesc sa va intind mana,chiar dc n-am confirmarea analizei sangelui,dar indraznetii castiga ,si noi suntem sau vom fi castigatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Mari Lu felicitari, ma bucur nespus de reusita ta. Multumim pentru mana intinsa eu sper sa reusesti sa ma tragi dupa tine zilele astea ca tot sunt la ovulatie.

Te pup si asteptam confirmarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

FELICITARI MARI LU!!!

chiar daca sunt noua printre voi si nu va cunosc prea bine...ma bucur nespus de mult cand aud asemenea vesti minunate...sa te ajute dumnezeu sa treci cu bine peste sarcina si sa ai un sanatos.

aper sa te ajungem din urma si noi cele care suntem aspirante optimiste.
BUBULINA multumesc de urare ...si iti doresc o sarcina usoara in continuare si sa dea dumnezeu ca bebelusul sa va aduca cele mai frumoase bucurii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

FELICITARI NOII GRAVIDUTZE!SA AI UN BB SANATOS,O SARCINA USOARA!NE-AI REDAT SPERANTA!DECI SE POATE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ayna eu pana acum nu am facut analize hormonale deloc!Doctorul meu nu mi-a dat decat incepand cu luna asta stimulare cu clostilbegyt!Ce zici?pupicei

corinuk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

CORINUK si eu am facut stimulare ovariana cu clostilbegyt,2 luni la rand si acum sant in z2 dupa tratament(si in prima luna am patit la fel dupa ce mi-a intarziat 5 zile).
am inteles de la unele fete ca trebuie facut si pregnyl pt a se sparge foliculul,dar mie nu mia dat.
luna asta fac o incercare fara nici un tratament doar cu reflexoterapie,am inteles ca ajuta....iar in august merg la sovata.
daca nu in sptembrie imi fac programare pt laparoscopie.
poate ar fi bine sa faci si niste analize,macar sa sti de unde vine problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

mari_lu, felicitari. Ma bucur mereu cind citesc asemenea vesti. O sarcina usoara iti doresc si un bebe sanatos.

Eu sint cumva intr-o stare de inertie, am si o perioada stresanta la job, analize nu mi-am facut, sint la z9 si cam atit.
Marinar, bubulina, ma bucur ca mai treceti pe aici si ca sarcinile merg bine.
tuturor si sa ne auzim luna asta cu cit mai multe gravidute.

Poze

Mergi la inceput