Aspirante optimiste - 205

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Nushulica nu iti pierde speranta!Ai sa vezi ca vei avea un bb in cel mai scurt timp!DD ne vede si nu ne lasa sa suferim!Fii tare si pregateste-te ptr urmatoarea perioada plina de roade!Te pup dulce!
De mine ce sa zic z17 sper sa sa se fii prins ceva acolo!
va pup

corinuk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

Buna,fetelor!!
nushulica,nu te ingrijora,ai sa vezi ca totul va iesi exact cum iti doresti!dupa cum a spus si doctorul,avortul spontan e des intalnit si in peste 70% din cazuri,sarcinile urmatoare sunt fara probleme!!
corinuk,iti tin pumnii!!
Liana,unde esti??

Fetelor,poate sunt eu pe alta planeta,dat Tabitha de ce nu ne mai viziteaza??
Va pup!!

"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

PamELLA buna intrebare ai pus!Cred ca Tabitha a uitat de noi!Nu ne mai iubeste....trebuie sa o prindem la cotitura!Tabitha semne de viata ceva?
Eu ca eu am tras chiulul o buna periada dar tu?incurajarea mea?
Va pup dulce!

corinuk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

corinuk ,hai sa o strigam poate ne aude!TTTTTTTTTTAAAAAAAABBBBBBBIIIIIIIIITTTTHHHHHHHHAAAAAAAA!!!! pai se poate?

"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Ma bag si eu in cor: TABITHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayna spune:

Neata buna fetelor sa aveti o zi mununata.
Corinuk poate ne dai vestea cea mare luna asta. Ai mai mers la doctor pentru monitorizari?
Tabitha da si tu un semn de viata, speram ce esti bine.
Va
Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

'neatza!sa aveti o zi minunata!
TABITHA!!!!!da-en un semn te rugam!
...si eu pe bibyrox nu am mai vazut-o de ceva vreme.e cumva in concediu?

Mcrissa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delfinas spune:

Fetelor si eu astept acum CM, si apoi il pun pe sotu' la treaba. De-abia astept. Poate se prinde si la mine.Inca nu mi-a venit CM dupa laparo dar simt ceva dureri.
Bafta la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

neatza fetelor
ce mai faceti ?
sa facem galerie tuturor fetelor care asteapta rushii,sa nu mai vina 9 luni

vreau si eu un bebitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Ce face fetele?
Eu z3, m-am obisnuit cu ideea, mergem mai departe, poate luna urmatoare sa iasa soarele si pe strada noastra, nu?
Am un CM cam ciudatel de data asta: de obicei, in prima zi nu prea curgea cine stie ce, abia in Z2 venea viitura. Dar acum, in Z1 si Z2, am avut inundatie, ca sa zic asa + chegulete, iar ieri seara am avut un cheag destul de mare, de vreo 5 cm patrati, daca intelegeti. Vad ca acum s-a mai potolit nitel. Si am un somn in mine de nu ma pot trezi dimineata. Asta o fi de la hemoragie sau mai degraba de la criza de isterie si depresia pe care am facut-o cind am vazut rushii.

Mergi la inceput