Oscillococcinum si Homeovox

Oscillococcinum si Homeovox | Autor: arghirmonica

Link direct la acest mesaj

Fetele.de cateva zile ma lupt cu durerea de gat (cred ca a,m rosu in gat cum se zice,ori amigdalele sau ceva pe la laringe) si nu imi trece >Am baut litri de ceai cu lamaie,am luat faringosept degeaba.Am gasit acum aceste medicamnete homeopate Homeovox pt raguseala,laringita si Oscillococcinum pt stari gripale.
Nu mi le-a recomandat dr ....
Intrebarea mea este :astea se pot lua in acelasi timp?Sau termini cu unu si incepi cu celalalt.Homeovox zice ca se iau 10 pastilute pe zi.Stiti voi alta varianta?
Mersi ,Monica 35

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzi spune:

Draga Monica,
ia linistita din amindoua ca si eu am luat si bebita e ok.
Eu la virsta ta de sarcina am luat si 1/2 de algocalmin ca facusem febra si nu puteam scapa de ea. Ori eu dintotdeauna imi scadeam febra cu algocalmin. Am vorbit cu un medic neonatolog care mi-a zis ca-i mai rau sa stau eu cu febra decit sa iau medicamente.
Sanatate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Supe Zuzi ca ai raspuns tu...ca de la tine am furat reteta.De Stodal ai auzit?Ma ustura gatul de mor nu alte si nu mai stiu ce sa iau sa imi treca odata,te pup
Da si-au facut astea efectul,sa nu sper degeaba...
Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

Bune toate. Homeopate. De regula, remediile homeopate sunt acceptate in sarcina, alaptare. Poti incerca si varianta cu tinctura de propolis (cateva picaturi turnate direct in gat), face minuni!

SAnatate!

, mami de ( 13oct04 )

Mergi la inceput