Bebelusi de iulie-august 2005 (120)
Raspunsuri - Pagina 9
anis spune:
Dede, am uitat sa te felicit si pe tine pt 'mama" Medeei!
Si Hristina la fel..felicitari..
Dede eu am ajuns sa folosesc patul pliant la fel din cauza ca e inalta Ingrid.Da i-am pus o alta saltea, de aia de cocos, e inalta de 10 cm.
AniS
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
delia grozav spune:
De unde ai luat-o Anis si ce dimensiuni are?
MULTUMESC TUTUROR PENTRU FELICITARI!
medeea zice in continuare MAMA cand vrea ea
Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005
anis spune:
Uite eu am una de la b a b y c o m f o r t .Cea de 6 cm.E f buan, trebuie s-o intorci saptamanal.
O poti comanda pe net.
AniS
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Ella2000 spune:
Dede, eu am cumparat o saltea de iarba de mare de la o cunostinta! dar... degeaba ca nu doarme in tarc! doar cu mine! am pus termostatul sa vad temp ca mi se parea prea jos... dar nu e rece deloc!
Laura, ce frumosi sunt amandoi! sa va traiasca! si tu... esti tare! dupa doi, cu doi... bravo!
ella2000 si printesele
Laura25 spune:
Anis,Diana, Ella multumesc pt aprecierile la adresa pozelor, a copiilor si a superbei de mine
. M-am simtit
ca ma reusit sa incap intr-o fusta pe care o purtam in urma cu vreo 3-4 ani.
Laura
de
Rares si
Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Povestea noastra
ema.nu.ela spune:
delia,
daca patul pliant are dimensiune standard (gen 60x120) poti sa-i iei saltea de oriunde. si eu am de cocos tot de unde si-a luat si anis insa n-am intors-o deloc pana acum. a mea cred ca e ceva mai groasa ca am luat-o pe cea mai scumpa cu nu stiu cate straturi. e super tare. a si costat vreo 300ron.
daca patulul nu are dimensiune standard te sfatuiesc sa iei tot din cocos dar de la magazinul barza care e pe calea vacaresti. acolo sunt si mai ieftine pe la 100ron si husa se scoate ca are fermoar si poti sa mai tai din ea. avea o prietena un pat gen 115x55cm si-am sfatuit-o sa ia de-acolo si-am modificat-o si-a fost ok.
de ce vrei s-o culci in pat pliant? eu o s-o culc in pliant doar in concediu si pt cateva zile n-o sa-i pun nimic suplimentar. mie mi se par mult mai bune patuturile de lemn. eu am tot de la baby comfort si e super cu 3 nivele si alb. si-i place sa se tina de gratii si sa se uite prin ele si sa-si bage picioarele. in ala pliant n-ar avea asa priveliste.
noi de luni plecam la mare. o sa va povestesc cum s-a adaptat maria.
azi de dimineata vad ca iara s-a trezit in urlete la ora 5. noroc ca dupa ce i-am dat bibe a dormit bustean pana la 8. si-atunci i-am mai dat o gustare banana cu covrig ca nu puteam s-o las pana la masa de 10 flamanda.
mamica de maria, 10 luni si 2 saptamani
caterina71 spune:
Laura, foarte frumosi piticii tai! Sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii!
Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)
www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...
caterina71 spune:
Delia, imi pare rau ca bunica iti tot face probleme. Ignor-o, vezi-ti de treaba si de joaca cu Adi si Medeea, pur si simplu incearca sa treaca pe langa tine tot ce zice. Asa vei fi mai linistita. Cu patutul pliant, noi am luat de la inceput o saltea din iarba de mare pe care am pus-o peste cea a patutului. O sa luam doar salteaua lui cand vom merge in vacanta, in rest doarme pe saltea normala.
Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)
www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...
ellarot spune:
LA MULTI ANI! nazdravanilor nascuti in aceasta saptamana 
Va dorim week-end placut tuturor si vreme cu mult soare pentru plimbare!
Noi plecam la bunici si cand ne intoarcem mai dam vesti despre noi! 
Lory2004 spune:
La multi ani Sara si Andrei!!! Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!!!
Multumesc Monica pentru raspuns. Pupam baietelul nazdravan si pe mami cea draguta si va uram " sanatate maxima" si asteptam vesti BUUUUNE.
Laura ai facut vaccin la puiuti???
Lory si scumpetea lu' mami Rares 15.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/loryoprea/my_photos