Bebelusi de iulie-august 2005 (120)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dania.nicol spune:

La multi ani ! 11 luni

** SARA ** [ MONAI ] - 16.07.2005

La multi ani ! 10 luni

** ANDREI-TUDOR ** [ lulu75 ] - 16.08.2005

Baietii mei iubiti
Sebastian <18.07.2005>
Catalin <06.03.1997>
Fotografii de baietei cucuieti si frumusei
Alte fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

La Multe Luni aniversate pentru Sara si Andrei_Tudor! Hai ca mai aveti un pas, respectiv doi, pana faceti si voi anul! Sa fiti sanatosi si fericiti si lipsiti de orice griji!

Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)

www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Fetelor, multumesc de raspunsuri. Nu eram sigura, eu citisem mai demult ca daca-si freaca nasucul au ceva "musafiri" intestinali... Dar daca si voi a-ti mai trecut prin asta, o las pe fata in pace.

Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)

www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmari spune:

Salutare fetele frumoasele!
La multe luni bebeilor dragi ce-au aniversat zielle astea o luna in plus, sa traiti,sa fiti sanatosi si sa va fericiti parintii!
sanatate bebeilor bolnaviori!
Sarcina usoara, bebe sanatos si sa-ti fie de bine Albinutzo harnicutzo!!!!

Multumesc muuuuult de tot pentru sfaturile pretioase si sprijinul emotional fetelor. va doresc sa nu se imbolnaveasca nicicind bebelusii ca asa-s de mari grijile.
sa va zic de noi: in seara zilei de v-am scris yasmin a facut 40, temp luata dupa o baie calaie si paracetamol, pur si simplu era fara vlaga, pierduta in somnolenta; am alergat la urgenta, intre timp Calpolul si-a facut efectul , acolo avea 37; in sala de asteptare erau vreo 60 pers, tusind, unii plini de singe, copii urlind..o priveliste de cosmar, numai loc sa tii om sanatos nu era, dapaoi copil bolnav. Timp de asteptare 2 ore...asa ca ne-am inapoiat acasa, stiam ca nu vor face nimic; am vegheat-o cu comprese pe frunte toata noaptea, oscila intre 38-39. A doua zi cam de dupa amiaza a incetat; ieri chiar a mincat ceva.
De mult n-am mai fost atit de fericita, de mult n-am mai fost atit de zbuciumata sufleteste.
De aseara vad ca are o eruptie firava mai jos de ureche, de-a lungul maxilarului. Consult carti, nu prea imi dau seama ce-o fi. Cand se trezeste fac testul paharului, presat pe eruptie, sa vad daca bubietle se albesc, semn ca nu e meningita (cea mai periculoasa dintre bolile manifestate cu eruptie). De la caldura nu poate fi ca nici n-a fost asa cald nici n-am scos-o afara.

You may be powerless, but in your imagination you can transform the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmari spune:

Miercuri la dr nu i-au gasit nimic in gat sau ureche, sau piept, nu tuseste...cica poate-i o raceala.

You may be powerless, but in your imagination you can transform the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

buna dimineatza!

la cafelutza cu voi!
Nicoll,
papa Paula ceapa precum marul ( si Iulia face asa) ... in gradina la bunici Iulia mananca frunze verzi : salata, spanac, macris!

Yasmari,
greu ti-a fost! Sa fie cu sanatate rapida! stii, la meningita, stiu ca sunt fff rai, plang mereu si ii deranjeaza lumina puternic! plus ca au febra mare! nu te gandi, nu e cazul! sunt multe bubitze? nu a fost piscata de ceva?

Caterina,
asa stiam si eu dar am intrebat medicul... unii se freaca la ochi, altii la nasuc de somn...alti se mangaie in cap!

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Yasmari, refacere rapida ii doresc lui Yasmin!
Referitor la simptomele ei, iata un fragment din cursul meu de boli infectioase. Cred ca a avut roseola, de aceea ii spuneam lui Anis ca la Ingrid ar fi putut fi altceva pt. ca eruptia apare rar pe burtica. Dar medicul care a vazut-o stie mai bine .

Roseola infantum este o boala virala, putin contagioasa, intalnita frecvent la copiii sub 2 ani.
Apare mai des primavara sau toamna.
Debut:
-brusc (febra mare 39°-40°C ce poate da convulsii)
Este insotita (dar nu obligatoriu) de adenopatii (ganglioni palpabili), amigdalita si tulburari digestive. Febra dispare brusc dupa 4-5 zile, lasind loc unor pete localizate pe ceafa, gat si urechi (asemanatoare cu cele de rujeola).
Eruptia este putin vizibila si trece in citeva zile, de aceea, de multe ori, boala poate trece neobservata.

Diana si superbebelusa Iulia Anastasia (15 iulie 2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mamePuiul meu iubit e atat de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

se mangaie pe cap!... in cap nu prea au cum

Anis, pupici la bb mic!

LA MULTI ANI!
SARA si ANDREI sa fiti sanatosi, voiosi si sa aduceti numai lumina in inimile parintilor!

eu nu pot sa scriu cu culori! ce are? nici bold, nici size! pisici!

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

La multe luni, Sara! (Monai)
La multe luni, Andrei Tudor! (Lulu75)

Sa cresteti frumosi, mari si sanatosi!

Diana si superbebelusa Iulia Anastasia (15 iulie 2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mamePuiul meu iubit e atat de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

'neata

Diana dr care a vazut-o nu era sigura.De aceea o sa facem analize la 1 an pt rujeola,rubeola si ce o mai fi.A zis ca in ultima vreme apar la eruptii si toate seamana intre ele, de nici ei nu mai stiu ce sunt.
Oricum eu ceream analize pt ea.

Ingrid aproape nu mai are deloc pe ea pete, credca maine sau cel mai tarziu poimaine nu o sa mai vad nimik.

Nu sunt convinsa ca e roseola dar deocamdata nu am raspuns pana la analize.

AniS si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput