Bebelusi de iulie-august 2005 (120)
Raspunsuri - Pagina 30
Ica 1975 spune:
Citesc de cate ori pot si va scriu rar, rar de tot.
Anis si Albinutzza, felicitari, va doresc bebelusi sanantosi si sarcina usoara 
Mi-as dori si eu bb2 sau chiar bb3, insa nu cred ca-mi iau inima in dinti, mai ales ca am fost singura cu Christine si nu stiu cu 2 cum ar fi, desi ma cuprinde asa o nostalgie cand vad burtici pe strada sau aud ca cineva cunoscut asteapta un copil
. Am senzatia de multe ori ca gazi nu mai este un bb desi abia sambata implineste 10 luni. Merge tinuta de ambele manute sau doar de una,"vorbeste" neincetat pe limba ei, vine si se agata de piciorul tau cand stai la masa sa-i dai si ei ce mananci si nu pleca cu una cu doua, toate astea imi dau impresia ca este deja copil. Uneori sunt uimita cat de repede a crescut, timpul trece prea repede. mamini vad ca deja a dus fetita la gradi si cand ma gandesc ca trebuie s-o duc si eu pe a mea
... cred ca eu sunt mai dependenta de ea decat ea de mine.
Noi
Ella2000 spune:
Cuscra, mey, tu esti manechin! ginerica tot pe pozitie ...cea mai intalnita... aratam fetii ... poate... are idei!
si mana intinsa a regelui Lear? de fapt prinde... ce prinde? bine ca prinde si nu scapa! cuscru nu se schimba nici cu ravagiile vremii!
ella2000 si printesele![]()
![]()
Ella2000 spune:
Joker, uitasem, chestia cu norii e superba! cand eram junioara stateam pe spate si urmaream formele lor... le-as mai urmari cu .. pardon! daca m-as intoarce in timp! acum explic Iuliei ...
Dede, despre Irda? nu stiu... dar aspteptam vesti de la ei... speram sa fie totul in regula!
Puala imi face semne cu mana si cu capul ca nu e voie la priza! taman protejata! rade si face ca "nu... nu ... "
ella2000 si printesele
mamini spune:
Dede, multumesc de sugestie, tocmai asta facusem, am amestecat lapte de-al ei cu lapte delactozat si degresat(asta maninc eu) si voi creste incet-incet cantitatea. noaptea e nasol, ca acum am cutia de 0.2l linga pat, o tai, pun in bibe si ce ramine arunc, ca sa nu mai cobor la bucatarie...lene mare
.
lapte normal tb sa pun la frigider, nu exista cutii asa mici.dar sper sa se dezobisnuiasca si ea de mincatul noaptea ca nu mai potttttttttttttt...pina atunci ii voi da tot formula.
peste zi ea nu prea maninca lapte, dar ala pe care il maninca va fi obisnuit.
Ica, inca nu am inceput, am fost doar la turul de familiarizare cu gradi, la 1 august vom incepe. va dorim si voua inceput usor...
M
MONAI spune:
Salutare, gagici!
Am intrat sa urez LA MULTI ANI, cu sanatate, fericire si noroc pentru Marc David

.
Mamini, sunt sigura ca Sofia se va descurca excelent la gradinita, abia astept sa ne povestesti de "activitatile" ei. Si eu intentionez sa o dau repede, dar habar n-am ce gasesc pe-aici prin orasul nostru. Oricum, noi avem si bunica-bona
, sa-i dea Dumnezeu sanatate, ca o astept ca pe o minune, sa ma mai despovareze putin
. Nu va puteti inchipui ce dor de soacra am in mine
.
Joker, admirat Iedutz mortal cu pozitiile lui de somn
. Te felicit acum si pentru licenta, esti o grozava
.
Si eu sper sa fie bine Irda si Daria.
Sa auzim numai de bine.
Mona si
Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi