Unde pot face R.M.N. ?

Unde pot face R.M.N. ? | Autor: Larra

Link direct la acest mesaj

Stie cineva unde pot face R.M.N. si cat costa? Medicul endocrinolog mi-a recomandat sa fac avand o suspiciune asupraunei tumori laglanda hipofiza.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mica-mica spune:

Eu am facut luna trecuta un RMN pentru hipofiza, la www.pro-life.ro/rom/index.htm" target="_blank">Pro Life si m-a costat 6.8 milioane, cu substanta de contrast. Pentru ca nu stiam cum se face, le-am intrebat pe fete
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75592" target="_blank">aici
Sanatate multa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Larra spune:

Multumesc Mica-mica pentru raspuns, pot sa te intreb cat a durat? si daca te-au introdus complet in tubul acela? eu sufar de claustrofobie si ma cam ingrozeste ideea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Eu am facut un R.M.N. la spitalul Bagdzar.Mai exact in incinta spitalului langa neurologie este o firma specializata care dupa cate mi-a zis mie dr are preturi mai mici.Acum nu mai stiu cat m-a costat ca l-am facu de mult insa rezultatul ti-l explica pe intelesul tau dr de acolo si ti-l da si ffff. repede.Multa sanatate si sper sa te ajute raspunsul meu!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mica-mica spune:

A durat 25-30 min ( mie mi s-a parut un veac ), mi-a prins capul intr-un grilaj de plastic(gen casca, ca la jucatorii de fotbal american ), mi s-a spus sa stau nemiscata, eram intinsa pe masa tubului si mi s-a dat in mana stanga o para de plastic, spunandu-mi sa o strang in mana daca e ceva in neregula,( cu mentiunea ca atunci se va opri examinarea , necesitand o reexaminare ulterioara), mi-a spus sa nu ma sperii de zgomot ( intr-adevar parca aveam o bormasina in urechi sau freza de la dentist )....si s-a impins masa in tub.Inainte de a ma aseza pe masa , mi-a bagat in mana un cateter, prin care pe la un moment dat mi-a introdus substanta de contrast.
Nu e deloc dureroasa, doar disconfortul creat de zgomotul care-ti rasuna in cap .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

De durat nu dureaza mai mult de 5-10 minute si daCA SUFERI DE CLAUSOFOBIE TREBUIE sa-i spui dr de acolo.Impreuna veti gasi o solutie sa fie bine.Nu te gandi la ce e mai rau,incearca sa gandesti pozitiv.Stiu usor de zis cand nu esti in cauza, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaB spune:

Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

Sf. Ioan. (fostul Vitan Barzesti)
Costa cateva milioane, dar nu stiu pretul exact.
Tel spital: 334.50.75

Anka si Ubitu (26.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tunitza spune:

La Spitalul de Urgenta Floreasca dar nu stiu cit costa.
tel de la spital 2310106.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Larra spune:

Multumesc tuturor pentru raspunsuri ,am sa incerc la Bagdasar ca e foarte aproape de mine

Mergi la inceput