Mamici de sept-oct 2006 (42)
Raspunsuri - Pagina 3
gripo spune:
SALUATRE BURTICOASE!
Abia acum am ajuns acasa. e sfarsit de an scolar si se sta la scoala aiurea, fara program, ca se inchid medii si alte alea, si am la treabaaa....Ei, dar sunt odihnita dupa o luna de stat acasa, asa ca nu ma plang.
ELOISE, am vazut ca trebuia sa te intorci de la medic deja, unde esti? Te astept cu vesti.
CRI, iubita, chiar as vrea sa ne intalnim, sper ca poate saptamana viitoare, ca stau aproape de tine, tot in berceni. Se pare ca in cartierul asta sunt burticoasele inspaimantate. Eu as vrea sa miste tot timpul, ca asa sunt eu fericita, si al meu are perioade cand il simt si perioade cand nu. Am intrat intr-un fel de amorteala in sensul ca stau si astept sa teaca cat mai e pana la sfarsitul lunii cand ma duc la control, si atunci o sa vad cum e. E adevarat ca as putea sa ma duc si la policlinica cu plata de la cutitul de argint si su 600000 l-as vedea si are si doppler, dar parca ceva imi spune ca sunt paranoica si mai astept. Daca totusi te duci tu, cine stie? poate ne luam de mana si deschidem si un salon la spitalul 9 ca e tot la noi in cartier.

Iar pe bebelina nu o invata cu lucruri scumpe, pai baiatul meu ce face? tre sa munceasca din greu sa o intretina

si lasa prostia asta cu neintratul pe forum ca ne suparam!
Eu as vrea o veste de la LUCKIOANA, stiu ca ii aprusera niste bubite pe corp sau fata, dar n-a mai scris nimik de atunci, si despre NOKIA iarasi. ce-o fi cu ea? s-a impacat cu tatal lui bebe? Nu stiu de ce , dar parca nu-mi miroase a bine tacerea asta a ei.
26+
RADU ANDREI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2
amarantina spune:
Pufymic, ia Ultraproct si intr-o ora nu te mai doare nimic, iar daca faci tratamentul de 7-10 zile nu o sa mai ai problema asta cu buba pana nasti.
Cri 19, caruciorul este super, si eu am unul in genul ala dar cu 4 roti. Landoul protejaza foarte bine bebele de frig si vant si o sa fie foarte util la iarna, mai ales daca mai punem si o paturica peste bb.
Ignatica, placenta pervia e tare pacatoasa Chiar daca mergi prin casa sau daca te plimbi, greutatea bebelui apasa pe placenta si de-aia e posibil sa sangereze. Trebuie sa stai numai la orizontala, nu e de glumit. Si mai bine stai cuminte acasa decat sa ajungi sa te internezi, ca inebunesti 3 luni in spital.
Try, merci pentru info cu dopul. Macar acum stiu despre ce e vorba, ca daca la prima sarcina am avut indicatie de cezariana si am nascut in sapt.39, nu m-au apucat nici contractii, nici membrane rupte, nici apa, nimic.
Noi suntem bine, bebelina se misca la greu, nu am idee cand doarme. Poate cand dorm eu, ca in rest o simt non-stop. Am numarat aseara de cate ori am simtit-o intr-o ora si cand am ajuns la 50 (dupa vreo 20 de minute), am renuntat.
Pupici
26 cu Maria
cri19 spune:
RALU e bine ca ti-a mai scazut tensiunea,dar ai grija sa o urmaresti tot timpul.Tie cine iti ia tensiunea?Merci de reteta de pandispan.![]()
TASIA al meu barbat s-a obisnuit cu mine cumintica,fara mari pretentii si acum e bulversat;da' las' ca-l dau eu pe brazda.
RAMOMAR pana la urma n-avem ce face;se mai intampla si nenorociri.E bine ca ne avem una pe alta si asa trecem mai usor peste toate.
GRIPO pai hai sa facem intr-un fel si sa ne vedem;eu sunt mai tot timpul disponibila,asa ca astept un semn de viata de la tine cand ai timp.In ceea ce priveste standardul ridicat de viata pe care o sa-l aiba fiica-mea,n-am ce-ti face.Daca o sa vad ca baiatul tau e serios si muncitor,o sa-l ajut si eu sa-i mentina "proastele" obiceiuri,deprinse de la parinti.Iar la 9 s-ar putea sa avem si pile,ca tati de bebe cica acolo s-a nascut;vezi,nu degeaba l-am ales pe el

AMARANTINA sa speram ca si fetitele noastre vor fi multumite cu alegerea facuta de mamici in privinta carucioarelor
.
Sa auzim numai de bine.
26+
cricri
http://photos.yahoo.com/dima_crstn
pufymic spune:
Ignatica ai multa, multa grija de tine!!!!Tin pumnii sa fie totul ok!!!
Si nu fi descurajata si necajita ca noi iti suntem alaturi!
Mi-am luat si Proctolog....sa-ti treaca si tie
!
Ionica ma bucur de vestile bune!!!!
Bibi da, am facut si baie de sezut(dar am uitat sa zic)...si tot degeaba....
!De bagat inauntru mi-e imposibil ca am dureri de-mi vine sa sar pe pereti...Acum mi-am pus o compresa rece cu rivanol sa-mi diminueze cat de cat inflamatia...mai tarziu iarasi baie si unguente...sper sa-mi treaca durerea odata ca nu mai pot!
Tasia spor la invatat!Si bafta!!!!
Raluca ma bucur ca te-ai mai linistit si ca e ok tensiunea acum!
Eu nu pun deloc praf de copt sau bicarbonat(nu prea agreez chestiile artificiale...) in pandispan si imi creste ca nebunul...
(reteta aia cu nr de oua+nr linguri de apa= nr linguri zahar si faina)
Danip
!E foarte adevarat ca uita gravidele....cel mai bun exemplu sunt chiar eu...
Tocmai la asta ma refeream cand am zis de "penele de curent" din regiunile superioare(adica cap...)
!
Gripo si eu ma tot gandesc la fetele care de tare mult n-au mai dat pe aici....si sper din suflet sa fie bine....
Cri astept impresiile
!
Amarantina
!Ai folosit de stii de Ultraproct ca e eficient?
Eu de cand cu nenorocitii astia de hemoroizi visez la ....operatie! Inainte de a ramane insarcinata cu Alesio am lucrat ca asistenta medicala inbstrumentara in sala de operatii intr-o clinica de chirurgie vasculara si generala....si am asistat la o gramada de operatii de hemoroizi...si acum de-abia astept sa nasc sa merg sa ma operez!Poate ziceti c-am innebunit dar eu chiar nu am de gand sa ma chinui cu hemoroizi toata viata....
In alta ordine de idei m-a mancat si pe mine-n fund(la figurat ca la propriu ma doare de mor!) si am facut o prajitura(ca aveam lapte in frigider si am zis ca nu vreau sa se strice(ca eu nu-l beau...).
Blat de pandispan din 4 oua (deci 8 lg zahar....)dar cu gris in loc de faina, dupa ce l-am scos din cuptor l-am scos din tava , am spalat rapid tava in care l-am copt(de unt si de faina), l-am pus inapoi(dupa ce am uscat-o), am turnat peste blat 1 litru lapte clocotit in care am pus 2 plicuri de zahar vanilat, apoi am pus pe blat un strat subtire de dulceata de capsuni si deasupra am facut budinca si l-am acoperit.Acum e la racit.Se tine la frigider si e f bun....
In loc de budinca si dulceata se poate face sufleu de capsuni...sau de cirese...
Pupici!
Ioana
(26+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
eloise spune:
Gripo, multumesc pentru grija. La echo a fost bine, doctoritza echografista mi-a confirmat ca ieri cu siguranta s-a facut o estimare gresita, dar astazi, desi s-a chinuit aproape o jumatate de ora, nu stiu cum n-a reusit sa-l prinda pe bebe intr-o pozitie corecta sa masoare ca lumea diametrul craniului, si de aceea aparatul nu voia sa calculeze greutatea. Mi-a zis insa sa ma linistesc pentru ca totul este in regula. Asa o sa si fac!
Si tu esti in invatamant? Retinusem eu ceva. Eu tot pe la catedrele patriei combat la greu... Si sunt tare vesela ca e in sfarsit vacanta. De-acum noi suntem ca si in concediul prenatal deja!
Eloise
22+ cu 
EU
Virsta bebe
MamiLili spune:
Ramomar, din ce stiu eu, calciul nu se recomanda pe timpul sarcinii pentru ca determina osificarea prematura a oaselor bebelusului. Fireste ca ma refer la suplimentele de calciu din comert. Acesta trebuie acumulat in mod natural, din alimente. Inca ceva: sa stii ca numai in prezenta vitaminei D3 se fixeaza calciul in organism, iar sursa naturala de vitamina D sunt razele solare. Deci: cand te plimbi putin prin parc, te poti bronza ca tractoristii, pe manute, papi lactate si uite asa asimilezi calciul. Sau poti sa faci ca mine: beau lapte Lady Milk de la LaDorna, care are si vit D3, asta ca sa impusc doi iepuri dintr-o lovitura.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
22 sapt
MamiLili spune:
Eloise, ma bucur ca totul e ok. Zi-mi te rog la ce cabinet ai fost. Ai fost la dr ecografist sau ginecolog-obstetrician cu competenta de ecografist? Te-ai hotarat la ce medic vei merge de-acum?
Lili
22 sapt
MamiLili spune:
Mai fetelor, m-ati omorat cu pandispanul. Eu care pana acum citeam retete si nu pofteam la nimic..... Eh n-am facut pandispan, m-am dus pana la patiserie si m-am indopat cu una bucata negresa mare si pufoasa, mama ce buna a fost. Pandispan am papat sapt trecuta, dar abia astept sa mai faca sora mea o portie sa ma infrupt.
Lili
22 sapt
gripo spune:
ELOISE, ma bucur sincer. Bravo, de altfel, si noi ti-am zis ca nu aveai cum sa-l simti pe bebe daca era asa mic, nici nu prea cred ca ar fi supravietuit, ar fi fost sigur ceva in neregula. Acum mai ramane sa vezi ce dr. iti alegi.Da, lucrez in invatamant, si maine am festivitatea de incheiere de an si medii, si registre matricole, si carnete, si situatii... si stii tu, ca parca nu se mai termina, si de la an la an ne cer tot mai multe. Eu pe vara mi-am luat concediul de odihna, si activitate doar 7 zile, asa am aranjat cu directoarea, ca sa nu ma arda la bani. Si o sa intru in prenatal la 1 septembrie, ca nu mai vreau inca un inceput de an scolar.
Ma duc sa zac in pat in seara asta, ca de la atata plimbareala prin scoala mi s-au umflat iar picioarele, si parca nici cu ochii nu ma mai pot concentra prea bine.
26+
RADU ANDREI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2
cri19 spune:
PUFYMIC esti tare dulce cum faci tu haz de necaz,in legatura cu bubita din fundulet.In alta ordine de idei,dupa ce m-am sucit si m-am invartit,m-am hotarat sa ma apuc de treaba.Am scos samburii de la visine si apoi repede am dat sa ma apuc de pandispan;cand ce sa vezi...cineva mi-a furat mixerul,ca nu-l gasesc nici in ruptul capului
.Uite asa cred ca o sa vada toata lumea ce mandrete de gospodina sunt,ca nici mixerul n-am idee unde e .Asa ca prajitura se amana pana maine,cand o sa cer de la cineva unul imprumut,cel putin pana apare al meu.
Tot stau si ma gandesc:o sa fiu in stare sa ma transform intr-o gospodina si mama pentru fetita mea? sau o s-o scot si pe ea sa manance in oras si cand o sa-mi ceara vreo prajitura o s-o trimit la cofetarie?!
Si zau ca eu n-am fost crescuta asa;mama imi facea toate poftele;gatea saraca cate 3-4 feluri de mancare pt. ca niciodata nu cadeam de acord cu tata ce vrem sa mancam si facea pentru toate poftele,ca sa ne impace pe amandoi.Mancare am apucat sa invat sa fac de la ea (cateva feluri,cat sa nu mor de foame),dar la prajituri n-am avut niciodata curaj sa ma bag.Vreau sa fiu si eu pentru fetita mea asa cum a fost mama pentru mine.Credeti ca am sanse sa ma mai transform la varsta asta?
Sa auzim numai de bine.
26+
cricri
http://photos.yahoo.com/dima_crstn