Mamici de iulie - august 2006 (65)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motzata spune:

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;104/st/20060822/dt/-3/k/d1e7/preg.png

motzata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

larissa inca nu am luat lenjerie pt patutul de laa graco
tu ce dimensiuni ai luat lenjeria???
as cumpara ca sa vad exact daca dimnsiunile stqdard se potrivesc dar patutul e la ocrii ca sunt superstitiosi si am apucat sa le spunem ca l_am cumparat
daca ar sti ei cate alte chestii am cumparat si am adus acasa ar iesi cu
dar ii protejam si le spunem ca am luat doar strictul necesar

mai are cineva si a cumparat lenjerie????ce dimensiuni.?????

34+

Mergi la inceput

dandana eu vroiam sa stiu cum se calculeaza medicalul....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Monica la mine e jos tare burta. Acu seara de ex am iesit un pic la o plimbaritza si simt cum apasa baby si daca mai si loveste cu manutzele zici c-o scap pe strada. Serios! Si mai fac din cand in cand au sau uhh si Flo ma intreaba ce am sii zic nu eu ci baby, ma faulteaza.
Amiss_zip ce frumoase pozele! Mai ales aia cu voi trei e super.
Sambata mi-a confirmat Flo ca mergem ala gentii, vai poate gasim ceva odata sa stiu ca e sigur si ca avem cheia si ca ne mutam. Sa ma pot apuca de impachetat. Iar duminica o sa mergem sa facem ultimele cump de baby si pt bagajul meu. Luam si noi patutzul duminica si tre sa vedem ce marime are sa luam si o saltea pt el si astenuturi. Ca patutztul e din panza si trebuie sa vedem daca se potrivesc klumea salteaua si astenuturile.
Asa ca fetele daca nu sunt pe net sa stiti ca sunt ok nu am patit nimic ci numai pe la cump. Oricum cand ajungem acasa am sa intru sa va zic ce si cum si sa vad ce ati mai scris voi.
Ma retrag si eu la nani. Va urez noapte buna si vise placute si ne mai auzim maine dim.

------------------------
31+
Born free, now I'm expensive.
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzata spune:

Fetelor ce stiti pe Pumpkin?vad ca nu mai da nici un semn de viata.
Pumpkiiiiiiiiiiiin daca esti pe-acolo da-ne de veste ca esti bine sau incepem galeria?eu incep deja fetelor ca vad ca nu ne zice nik Pumpkin.

motzata

Mergi la inceput

lucians ai pus tu pozele mai greu dar merita efortul...........;sa te vedem si noi cat de frumusica esti
si ce abdomen

amiss m-m indragostit ce sa mai zic
cum zambeste petra in somn
cred ca nu mai ai nevoie de nimic cu asa scumpete de bebelus

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Fetelor vca multumesc la toate pentru urari. Multumim din suflet. Nu mai stiu cine intreba, eu l-am cunoscut pe sotul meu cu 7 ani in urma pe icq, dupa nici 2 saptamani ne-am mutat impreuna. Iar de ziua lui am stabilit ca ramanem together. Cam asta ar fi povestea pe scurt. Inca o data mii de multumiri. Fug la culcare ca sunt franta si am niste picioare super umflate.
A, am uitat. Bebelina e bine, are 2,700 kg, colul e inca inchis, dar incepe sa se scurteze, e pe la 27. Inca e bine. Maine dimineata merg la control sa vedem ce mai zice. As vrea s amai negociez cu ea sa ma lase sa intru in luna iulie. Sa vedem cum se prezinta si bebe. Noapte buna.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna fetelor,
Mai intii intru sa va salut si sa va zic ca suntem binisor. Inca n-am apucat sa citesc tot ce ati scris, dar vad vca v-ati pus pe treaba cu scrisul, nu gluma.
Cristina_Ioana, deci bebe Luca trebuie sa se nasca de ziua sotului meu. Multa bafta, incep sa-ti tin pumnii de pe acum.
Andreea, Petra e tare scumpica! Sa creasca mare si sanatoasa.

Noi suntem binisor, bebe face tumbe in burtic si o bate pe mami cu piciorusele peste tot pe unde are chef. In continuare mergem la piscina si facem exercitii. M-am urcat si azi pe cintar si m-am ingrozit cind am constatat ca intr-o saptamina am pus 2 kg pe mine!!!

Nati si minunea din burtic 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 25miky spune:

buna dragele mele ! azi am fost demoralizata fara nici-un motiv ,parte din sarcina ,si bebe m-a simntit ,nu prea a vrut sa miste . Acum sunt bucuroasa ,am primit cadou BASSINETTE- patut pentru noi nascuti ,asa ca desfintez patutul mare ,e alb cu rotite ,frumos foc . Am si eu ameteli ,si iau viatamine ,mananc fructe ca o nebuna - nu vad de ce ,poate asa trebuie sa fie acum pe suta de metrii ,astea 2 saptamani jumate care au mai ramas mi se par o eternitate,o sa merg la plimbare in seara asta sa obosesc putin ,caci e greu sa dorm ,ma simnt ca o balena.Cristina_Ana-insanatosire grabnica ,totul va fii bine!!!Motzata -tu ce mai faci? a mai trecut infectia in gat? va pup ,mie somn ,nu imi vine sa cred ,am dormit toata ziua !+37 bebe michael

miky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Fetelor scumpe, vreau sa va multumesc inca o data pentru cuvintele voastre frumoase. Inseamna enorm pentru mine.
Eu incerc sa nu ma las prada depresiei. Astazi am iesit la plimbare toata ziua, mi-am cumparat o gramada de haine, iar maine o sa ma vopsesc si o sa ma duc la coafor. Asta este, viata merge inainte si o sa incerc sa fiu cit pot eu de tare.
Sambata o sa plec cu sotul meu la munte pentru o saptamana, iar apoi ma voi intoarce la serviciu, pentru ca din punct de vedere fizic m-am refacut in totalitate.
Zilele acestea mi-am dat seama ca am o gramada de prieteni carora le pasa de mine. Cit am stat in spital telefonul meu a sunat in permanenta, absolut toti prietenii si colegii mei m-au incurajat, la fel ca si voi dealtfel. Nu m-am simtit nici o secunda singura.
Eu o sa incerc sa mai intru pe forum saptamana viitoare ca sa fiu alaturi de fetele care urmeaza sa nasca. Daca nu am sa reusesc, vreau sa stiti ca o sa fiu in permanenta cu gandul la voi si am sa va mai scriu cind ma intoc.
Va pup pe toate!!!!!

Cristina

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_miloiu/album?.dir=/98e2re2&urlhint=actn,ren%3as,1%3af,0

Mergi la inceput