Bebelusi de sept-oct 2005 (125)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

nanadana, multumesc.

kid, moama, ce bunataturi faci pt alex! eu fac aceeasi papica din nou si din nou...

codrutza, carmi, alinam la noi sticluta de vigantol nu are niciodata eticheta. radu pana n-o roade pe toata nu se lasa. iar reviste, poze, ziar nu-i las pe aproape ca dispare in mod misterios.

diana, bravooo! s-a deslusit misterul ochelarilor. haaa, super poza cu petrut! si n-am putut sa nu observ ca printre jucariile din jurul lui, la loc de cinste era telecomanda.

oana, frumusel andrew si in amandoua pozele are urechi de iepuras.

hildegard, am vazut progresele!

tonnia, si mie mi se pare ca manca bine radu. dar... tot slabutz e. cred ca seamana cu tac'su, care mananca de rupe, da' nu pune un pic de grasime pe el.

alexuta, in topul lui radu sunt ciresele, pepenele galben si ananasul. eu zic sa incerci.
haa, si ca sa nu te sperii, iti arat cam cum o sa arate alexia mancand cirese si... ce o sa urmeze.

codruta, ce karatista ai!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

radu merge de-a bushilea!!! ieees!!!
de acum 5 min!

ups, sa vedem de-acum incolo...

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

buna fetelor! am si eu o problema: am fost la controlul de 8 luni si dr mi- a catalogat- o ca fiind hipotrofa (subponderala) pt ca are 7300g. Sunt asa de ingrijorata .... Raisa mananca bine in fiecare zi atat fructul cat si legumele cu carne/peste/vita/ou , seara ii dau cereale (de la milupa cu lapte incorporat), suge si la san .... nu inteleg de ce ? Mai nou, de cand am fost la dr nici nu mai vrea tzitzi, oare ma simte cat sunt de agitata ? Nu stiu daca e cazul sa- i fac analize dar parca nu as lasa- o intepata asa de mica.
Voi ati avut astfel de probleme ?
Daca ma uit la ea pare chiar un copil dolofan (nu e slaba in nici un caz) doar ca in ultima luna a luat in greutate doar 150g . La nastere a avut 3400 g si din totdeauna a fost mai usurica. Are rost sa- mi fac probleme ?
Dr mi- a zis sa- i dau peritol pt pofta de mancare dar Raisa are pofta si daca ii dau portie mai mare accepta. Nu stiu ce sa mai fac ....?
Daca aveti timp scrieti- mi si mie niste sfaturi va rog. Multumesc

Camelia Moisescu-Vida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

La multi ani puiutilor care azi isi fac lunita

Kristinutaacelasi program de papa are si Antoine ,dar papa mai putin lapte 180 ml (nu ca nu ii dau dar nu vrea mai mult)si in loc de sana eu ii dau compot de fructe ,ce dulce este in poza cind a papat cirese si ce sa mai zicem de urmare ,felictari pt mersul de busilea

Tonnia eu cred ca nu, atata timp cit nu sint desfacute

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Codruta este o dulce Petra unde sinteti amandoua

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Camelia, pot sa-ti spun ca si baietelul meu e in categoria asta, are 7.400 la aproape 8 luni. Mananca binisor si nu arata slab deloc. Nu stiu ce sa mai zic, am ajuns la concluzia ca are oase mai usoare daca se poate spune asa ceva. Altii sunt mai mari ca au si o osatura mai strong. habar n-am daca are vreo logica dar prea nu pare slab.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Nanadana
Futuremother, de la 8 luni incep sa ia in greutate mult mai putin. Petra n-a luat in greutate in ultima luna aproape nimik. Face kk de mai multe ori pe zi? Poate sa ii faci ceva analize mai incolo, daca vezi ca tot asa e, sa vezi de ce nu asimileaza mai mult?! Si sa incerci lapte fromula completare? Zic si eu, ca sfat cu mancarea eu nu prea sunt in masura sa iti dau

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Kristinutza felicitari Radu, Radu

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Bravo, Raducu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Mai fetelor, Stefan spune ma-ma, ba-ba de azi dimineata cand am mers la plimbare si striga sa se faca auzit.....toata lumea tre' sa se uite la el. Asa ceva...

Azi noapte nu m-a lasat sa dorm de la 1 la 4. N-a plans ...cand il adormeam si-l puneam jos....se ridica in 4 labe si deschidea ochii. M-a umplut de nervi. Asta e adevarul. Cred ca si caldura e de vina

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 7 luni

Mergi la inceput