Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (67)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corap spune:

Lavi, sa-ti zic cu grecia – pe noi ne interesa musai charter pentru corfu. Anul asta au bagat la carpatair. Bineinteles, biletele se vand doar prin agentiile de turism, care-ti baga pe gat si cazare (care pe mine nu ma interexeaza, ca am o matusha acolo). Asa ca am vb cu una ca dak nu se ocupa toate locurile sa ne bage si pe noi la avion.
Si ne-a anuntat luni ca a renuntat cineva la biletele de 21 si are 2 locuri, da' ca tre sa le si platim pronto, adik pana la sfarsitul zilei. Asa ca a iesit o nebunie, intre pasapoarte, programul meu la dentist si alte ocupatii, de n-am mai avut timp sa respir. Si sambata ma mai duc si la o nunta, si mi s-a rupt si unghia mare de la un picior, de arat ca naiba in sandale.... of, ca mi-am spus si ofurile.
Asa... unde ramasesem... a, biletele au costat 600 usd dus-intors 2 persoane, ca cik infantu nu plateste. Pretul era in euro, da am preferat sa platesc in usd ca sa-mi ramana euroii.
Addya, al meu mananca orice fel de borcanel cu carne (d-ala cu peshte nu-i dau pana la 8 luni), asa ca nu stiu ce sfat sa-ti dau... poate la mamici de bebei mofturosi sa gasesti raspunsul. Sau pune-i niste iaurt in borcanel.
mey, am si io o pb: al meu bebeu andrei-ardei doarme de la 9 seara la 6 jumate dimi si daca mai doarme 1 ora ziua, in mai multre reprize. si se trezeste mereu plangand dupa reprizele de somn din zi . ma ingrijoreaza ca iar nu doarme ca lumea... in rest nu-i agitat, nu-i plangacios, nu-i mofturos, doar cand il pun in pat la nani zici ca sta pe tepi. si mai e si faza cu trezitul speriat. de fapt, nici nu se trezeste, tipa si plange in somn, il trezesc eu ca nu pot sa-l potolesc.
va c & andrei-ardei
am uitat poze de la mare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Madau iti doresc sanatate multa, ai grija de tine.iar pentru maine spune-i si pediatrului de boala ta ca sa consulte bine fetita.

Miha 2006 se poate de la 7 luni, acum depinde si de cand ai inceput tu diversificare.

Addya frumos, super frumos bb Razvan( demult tot vreau sa iti zic.)
Dupa 6 luni se pot da linistit cereale cu gluten.

Noki sanatate multa balerinei, si felicitari pentru meniul copios.

Ripley te rog mult imi poti spune cum faci tu mazarea cu carnita( pentru bb)Si parca ai mai spus ca ii dai si conopida( sper sa nu fi facut confuzie) imi poti spune cum o prepari.

bb_alinus eu branza o fac numai din lapte praf ( cel gratuit de la stat) si la 250 ml adaug 2 pastile calciu lactic.Intrebai si in ce poti pune cerealele...pai in fructe, in legume, in iaurt( ma refer la cele fara lapte)

Intreba cineva despre vaccin AR, eu am citit ca inainte de un an nu isi face efectul, putand contacta boala si oricum acest vaccin se repeta in ROR ( de la 1 si 2- 3 luni).Am sa mai discut cu pediatra saptamina viitoare si eventual mai revin cu pareri.( eu nu am sa il fac)

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Addya,cu jucaria nu am incercat ,ii dau cu lingurita si se strimba ,plinge si de fapt nu vrea sa inghita sau nu stie ,sta cu mincarea in gura cite 5 minute !
Cuscra, ce am mai ras ,chiar l-am adus sa arunce un ochi la nevasta ,ridea si batea in tastatura cat putea de tare :)))),misto sint pozele cu Miruna ,sa-ti traiasca !!
Nu am incercat decat mar si banana pina acum dar maine ii iau piersici si caise ,credeam ca nu-i bine sa-i dau daca el nu prea a mincat nimic pina acum ...

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE NOUTZE'

Mergi la inceput

Corap e de nota 10 bb cu slipul, e super fain!

Despre CM vroiam sa va intreb si eu caci din super regulat la 28 zile acum imi vine la 35, ba la 40...oare nu isi revine, ca eu vreau la fel ca iniante.....!!!

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

ah......ca am uitat, feli pai si andrei se holbeaza la babetele si se joaca cu ele, le admira desenele - uite-acu asta face, nici mancare vad ca nu-i trebe :)
c & andrei-ardei poze de la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayssy spune:

Salut fetele,

Noi azi raportam un copil mult mai mobil. Face ture in patul mare, asa ca mami tre sa stea cu ochii in patru sa nu cada. Noi nu dormim pe burta inca, dar stiu ca bebelusilor le place tare mult pozitia.
In rest suntem bine sanatosi.

Uram clanului nascut azi multi multi ani sanatosi si fericiti.
Pentru cei bolnaviori insanatosire grabnica.

Mamica lui Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

MADA-superbe pozele cu Mirunici
Am pus aici poze cu "shefa murdarici"

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

ROXIALEXIA-STIU EU DE UNDE POTI LUA,ESTE 300 000 ROL,AICI LA MINE ESTE UN MAGAZIN PT COPII,DACA VREI VB SI ITI ZIC UNDE SAU ITI IAU EU SI NE VEDEM CUMVA
IN CE ZONA STAI?

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

AM UITAT SA PUN LINK-UL PT POZEhttp://pg.photos.yahoo.com/ph/oana242003/detail?.dir=c023re2&.dnm=161ere2.jpg&.src=ph

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ela27oana

ROXIALEXIA-STIU EU DE UNDE POTI LUA,ESTE 300 000 ROL,AICI LA MINE ESTE UN MAGAZIN PT COPII,DACA VREI VB SI ITI ZIC UNDE SAU ITI IAU EU SI NE VEDEM CUMVA
IN CE ZONA STAI?

Ela si Oana-Daria

Ela unde este magazinul, in ce zona? Eu locuiesc in Balta Alba, vreau sa ajung eu daca nu e departe.iti multumesc mult

Mergi la inceput