oare e normal???...

oare e normal???... | Autor: M&M

Link direct la acest mesaj

Am ezitat si inca mai ezit daca sa scriu aici ceea ce se intampla cu mine de cateva saptamani.
peste o luna si o saptamana avem nunta. Poate pentru multe fete nunta reprezinta un lucru minunat si abia asteapta sa devina mirese, dar eu simt ca se intampla ceva ciudat cu mine.Nu prea mi-au placut nuntile, iar anul asta cand am decis in iarna sa ne casatorim mi-am zis ca am sa trec peste faptul ca nu imi plac nuntile si macar nunta mea sa imi placa.
Acum sunt confuza , simt ca nu-l mai iubesc pe viitorul sotuletz, simt ca doar am un sentiment de mila fata de el. S-a schimbat si el fata de cum era la inceput. A inceput sa fie mai pesimist, mai neincrezator in el si uneori e atat de ursuz si inchis in sine!!!Tin la el , dar simt ca nu el e barbatul viselor mele si ma intristeaza acest lucru. El tine la mine, simt asta , ar face orice pentru mine.
Oare toate gandurile mele sa fie legate de acest stres dinaintea casatoriei sau pur si simplu am deschis ochii si am inceput sa realizez ce fel de persoana e prietenul meu???
Stiu ca pe acest forum sunt fete care au probleme mult mai mari decat ale mele, dar nu imi da liniste acest gand de cateva saptamani.

Va multumesc, Cristina


poze rochita civila
eu
diverse

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Din postarile tale pe care le faci zilnic la Miresele anului 2006, nu reiese ca nu iti plac nuntile. Chiar esti foarte activa la acea rubrica, si crede-ma ca urmaresc zilnic rubrica, chiar daca nu scriu decat foarte rar, ptr ca sunt si eu o miresica de 2006.

Am vazut ca acolo fiecare povesteste ce i se intimpla si nu ezita sa spuna ce inele impresionante au mai primit, cum s-a facut cererea in casatorie, etc, si probabil asta te face pe tine sa crezi ca logodnicul tau nu mai e cum era, ptr ca, probabil el nu este atat de romantic. Parerea mea este sa te gandesti bine si sa vezi si partile bune ale omului de langa tine, pentru ca sunt convinsa cadaca te-ai indragstit odata de el, e clar ca te-a atras ceva la el.

Si da, se poate sa fie si emotiile dinainte de nunta, sunt mai multe viitoare mirese care povestesc despre aceste emotii. Eu deocamdata nu le simt pentru ca il am pe Mihai zi de zi alaturi de mine si nu ezita sa-mi arate ca ma iubeste si asta imi da siguranta, si nu le mai simt pentru ca inca suntem aici. Probabil cand vom ajunge acasa in Romania, cu 2 saptamani inainte de nunta, poate ca atunci o sa intru in panica.
Pana atunci ma bucur de ce-mi ofera fiecare zi!
Pupici, Cristina!

Nana Motoc
Pana la nunta...

"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miha68 spune:

Cristina, te-nteleg si sunt convinsa ca esti intr-o continua stare de confuzie din cauza a ceea ce simti, dar sincer cred ca e doar schimbarea majora care va avea loc. E momentul cand devii constienta ca nu mai e cale de intoarcere (pt ca toti pornim in viata cu gandul ca ne casatorim o singura data pt toata viata!). Poate ca ceea ce simti pare diferit doar pt ca privesti la ceea ce ti se intampla ca "dinafara" ca si cum ai fi straina de tine, chiar si mila de care vorbesti o simti pt ca te gandesti ce-ar fi daca as spune ca nu mai vreau sa ma casatoresc... si-atunci il vezi in fata ochilor disperat si terminat psihic. Dar inseamna ca iti pasa!

Daca tu ai asemenea stari barbatul de langa tine probabil ca le are de cateva ori mai profunde, s-ar parea ca pt ei pierderea libertatii si gandul la o viata intreaga langa o singura persoana cu intrebari de genul "daca n-o sa ma mai iubeasca?", "daca intr-o zi n-o sa ne mai intelegem?" sunt adevarate torturi... nimeni nu poate sa stie ca va fi bine dar tu sigur stii daca poti sa stai langa cel pe care l-ai ales. Trebuie sa fie multe lucrurile care v-au adus aproape de momentul asta, intoarce-te in timp si adu-ti aminte ce te-a facut sa te indragostesti, privirea sau surasul care te-au fermecat demult sau poate nu demult, gestul, tandretea care te-a facut sa te topesti de drag si sa-ti doresti sa se opreasca timpul in loc... sigur o sa regasesti si optimismul unui viitor odata cu ele! Si pt linistea ta si-a lui mergeti in locul unde v-ati indragostit, retraiti-va clipele acelea impreuna ca sa fiti convinsi ca asta va doriti!

E un pas extrem de important si depinde de voi doi sa va faceti viata frumoasa... iti doresc fericire maxima si mult noroc in viata!

Miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Nana pe de-o parte ma incanta gandul ca ma voi casatori, dar pe de-alta parte nu. Asa cum am scris si mai sus, in sufletul si mintea mea au inceput sa apara tot felul de ganduri de vreo 2 saptamani incoace. Si cred ca ai dreptate , al meu logodnic nu este prea romantic. Nu a fost o cerere in casatorie asa cum ma asteptam eu ca va fi. Nu a dat dovada de romantism deloc!!! Chiar m-a surprins.
Mihaela el e mereu ocupat, mereu e la serviciu, lucreaza foarte mult. Nu reusesc sa il scot la plimari decat foarte rar, cu atat mai mult sa il duc in locurile in care ne-am petrecut primele momente impreuna.

poze rochita civila
eu
diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Cristina, eu si sotul meu ne cunosteam de 4 ani cand am hotarat sa ne casatorim. Simteam ca este sufletul alaturi de care vreau sa-mi petrec viata dar cand s-a pus in discutie serios ideea de casatorie, am inceput sa ma intreb daca asta este ce vreau cu adevarat. Ma speria ideea ca acel om va fi pentru totdeauna alaturi de mine dar in acelasi timp nici nu vroiam sa traiesc fara prezenta lui in viata mea. Am realizat ca era doar o criza prin care treceam din cauza fricii de necunoscut.
Asadar, ne-am casatorit si am lasat lucrurile sa decurga normal. Acum asteptam un bebe si suntem foarte fericiti. Nici nu-mi imaginez altfel viata decat alaturi de sotul meu.
Iti doresc sa scapi de ideile care te macina. Lasa totul sa decurga normal, firesc si fii relaxata. Vei fi o miseara frumoasa si o sotie fericita.

putzuruca 24+ cu ?
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20061002/dt/7/k/e5fe/preg.png
http://photos.yahoo.com/roxpanait

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

Cica astia au facut un sondaj de opinie aici din care a rezultat ca 2/3 din barbatii intrebati considera ca merita sa te casatoresti cel putin o data in viata, insa numai 1/3 din femei mai considera ca merita. Concluzia fiind ca barbatii considera mai avantajos sa se insoare decit femeile.




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Cristina, eu cred ca este doar o stare trecatoare inainte de nunta, venita pe fondul acumularii oboselii si a stresului.
In plus, emotiile noastre sunt ca o sinusoida: sus-mijloc-jos-mijloc-sus. Nici nu s-ar putea altfel, pentru ca am fi dezechilibrati emotional. Cred ca acum te afli in partea de jos a acestei curbe emotionale, si vei vedea cat de trecatoare este.

Referitor la lipsa de romantism a sotului: numai tu stii daca este ceva foarte important pentru tine, si daca ai putea trece peste sau nu.
Vei vedea ca apare aceasta tendinta de a compara sotul cu alti barbati, chiar si dupa ce esti casatorita. Important este nu ceea ce rezulta din comparatie, ci DRAGOSTEA TA SA RAMANA ACEEASI. Un exemplu: poti citi pe forum ca sotii unora gatesc, au grija de copii, fac curatenie, etc... Sotul tau poate nu face chiar nimik din toate astea, dar pentru tine nu este ceva de "netrecut", si esti fericita cu el. Pe de alta parte, poate acei soti care gatesc, spala, etc...nu sunt atat de "cool" in alte privinte, care pentru tine sunt importante.
Sunt obosita si m-am exprimat cam incalcit, dar sper ca ai inteles ce am vrut sa spun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Smaranditza multumesc mult pentru sfaturi; am inteles ce ai vrut sa spui.Adevarul este ca acum trec si printr-o perioada mai dificila d.p.d.v profesional si uneori il invidiez ( stiu ca nu e normal) , el se descurca foarte bine la serviciu .Ar trebui sa i-mi fie rusine de ce ganduri am.

poze rochita civila
eu
diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

draga mea...k sa nu amestec lucrurile si "intersectarea" noastre pe dc..iti raspund aici...
e doar o prb de timp. din ce inteleg...voi locuiti deja impreuna. actul va lipseste. nu te gandi k nu-l mai iubesti sau k il iubesti mai putin..gandeste-te doar k ai emotii..si cu siguranta si el are..gandeste-te k e ceva nou pt tine..la fel de nou si pt el..cum tu esti stresata cu planurile si grijile k totul sa iasa perfect..cu siguranta asta traieste si el..si exemplele ar putea continua..si m-as lungi aiurea!
iti dau un sfat din suflet: mobilizeaza-te, indreapta spatele, ridica capul si o sa vezi k o sa fie bine. si zic toate astea k eu refuz sa cred ca ai acceptat sa ii devii sotie numai de dragul de a fi maritata. ai acceptat pt k il iubesti si k vrei sa-i fii alaturi. poate k cererea nu a fost ceea ce ai visat tu de mica...dar sunt atat de multe care nu-s asa cum le visam noi...voi sa fiti sanatosi...k restul vin singure!
te pupik si..sunt prin zona

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Cristina, ce povestim noi acolo la mirese sunt numai lucrurile frumoase pe care simtim ca vrem sa stie tot clanul de mirese 2006. Foarte rar mai scapa cate una care rabufneste ca a enervat-o/suparat-o viitorul mire! Nu fa prostia sa-ti evaluezi relatia prin prisma discutiilor entuziaste ale unui grup de fete care de mici si-au organizat nunta in cap si care acum se bucura ca au mai gasit si altele ca ele si au cu cine sa vorbeasca all day long despre nunta.
Teoria barbatului ideal nu am crezut-o niciodata, nici pe cea a relatiei numai lapte, miere si romantisme. Si eu ii mai spun la al meu: uite ce zic fetele pe forum, ca ai lor se agita pt nunta cu placere. Si al meu imi spune: stai sa iau si eu legatura cu unul dintre ei, sa-l vad in realitate cat de entuziasmat este sa bananaie prin tot orasul cautand invintatii, florici, si mai stiu eu ce!
Si mai am o teorie in care cred: ca daca te loveste revelatia ca nu e el The One, asta se intampla cand incepi sa pui nunta in miscare si realizezi ce faci; nu cu trei pasi inainte de nunta in conditiile in care pana atunci ai rezolvat totul constiincios. Eu cred ca astea-s doar emotii, de care pana acum n-ai avut timp si care te-au palit fix cand nu ai nevoie de ele.

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Exact ceva asemanator cu ce spunea dyadya o sa-ti spun ei eu din nou. Nu exista relatie perfecta nici inainte de nunta nici dupa. Nu te lasa influentata nici de imgainea falsa pe care o prezinta filmele, nici de unele mesaje de pe forum care arata numai o parte a relatiei (pe cea buna). Unele femei sunt mai diplomate si nu vor sa-si "spele rufele in public", dar asta nu inseamna ca nu le au.
Sper exemplu, eu niciodata nu imi discut sotul cu prietenele, si nu spun nici un defect al lui altora, pentru ca nu vad rostul. Nu as face decat sa-i stric imaginea, si il iubesc prea mult sa fac asta. Il iubesc asa cum e, cu bune si rele, si viceversa.

In alta ordine de idei, vei vedea ca si dupa nunta, te vei trezi uneori dimineata simtind ca nu il mai iubesti chiar asa mult ca inainte...dar din nou...e o stare trecatoare!! Dragostea nu e doar emotii si sentimente, ci si ratiune, o alegere pe care o faci zilnic: alegerea de a-l iubi pe sotul tau.

Si inca ceva: nu lasa gandul acesta (ca nu e el barbatul vietii tale...) sa ti se cuibareasca in minte. "Nu poti opri pasarile sa zboare deasupra capului tau, dar le poti impiedica sa-si faca cuiburi!"



Mergi la inceput